Koska meillä on Pääsiäinen :)

Hola hola jälleen arvoisat lukijani :) Viimisiä viedään tälle Pääsiäiselle. Huomenna paluu jälleen karuun arkeen, töineen päivineen ;) Mutta mikäs siinä. Jos säät on tätä luokkaa, niin minähän polkasen fillarilla duuniin aamutuimaan. Todellakin. Mikäs matka tuo on, ei mikään … onkohan se nyt noin kymmenisen kilsaa yhteen suuntaan :)

Eilen duunasin sitten oikein mehevän proteiinikakun. Oli muuten oikein syötävää. Ainekset olivat niinkin yksinkertaiset kuin kananmuna, tattarihiutale, prodejauho, makeutusaine, soijajauho, leivinjauho, kaneli, Cacao jauhe, rommiesanssi, maustamaton rahka, mustikat, ruokakerma ja mantelirouhe. Siinä taisi olla kaikki. Kakkupohjaa kostutin Fun Light mehulla, mutta tänään, Einin vinkistä kostutinkin sitten kahvilla. Vielä en ole maistanut tämän päivän tuotosta. Mustikoiden lisäksi tämän päivän tuotokseen tuli myös vadelmia. Hmmm… jännittävää, onko tämänpäiväinen parempi kuin eilinen ;) Pahaa se ei voi ainakaan olla!!!! Se on vissi se.

Rosin ja mun aamunaamat :D Toinen nousi sängystä reippaasti ylös, toinen ei. Kuvasta voi päätellä kumpi meistä on aamuvirkumpi :D

Tämä päivä ei ole ollut sään puolesta ainakaan yhtään huonompi kuin eilinen. Salille fillaroitsin ihan treenikuteissani, en edes laittanut pitkähihaista päälle. Niin aurinkoinen ja lämmin sää helli meitä tänään :) Ihanaa.

Fillarilla uskollisesti salille. Olisi kyllä suorastaan häpeä kulkea tuo matka autolla (jos vielä sellaisen omistaisin, onneksi en edes enää omista !). Varsinkin näillä säillä hei! Eli ei muuta kuin tsygä alle ja baanalle.

TÄNÄÄN oli vuorossaan TAKAREIDET – PAKARAT JA VATSA! Ei ollut ruuhkaa tänäänkään salilla, mutta sentään huomattavasti enemmän porukkaa kuin esimerkiksi eilen. Ainut miinus tässä päivässä oli se, etten muistanut ladata mun MP3 soitinta :( joten treeni tuli vedettyä salimusan turvin. Okei, ei pöllömpää musaa soinut, mutta kyllä se on niin paljon mukavampaa luukuttaa omaa rockia omasta soittimesta ;) Mun musiikkimaku kun on hieman rankenpaanpäin kallistunutta, varsinkin treenimusana, niin sellaista ei ole tarjolla. No joo, okei kiertoharjoittelusalin puolella mä viritin Radio Rockin soimaan, joten vihdoin päästiin asiaan ;)

Hyvä setti tuli vedettyä ja pakarat ainakin oli aika lailla tulessa :) Hyvillä mielin kotiin syömään ;)

Ja tuttujakin oli jälleen eksynyt salille :) Sain onnitteluita kisamenestyksestäni. No kyllähän se mukavalta tuntuu, kun ihmiset arvostaa :) Kiitos siitä! Kovasti nyt teen duunia, että puolentoistavuoden päästä SMssä olisin kovassa iskussa :) Nyt paukutetaan menemään. Tosin edessä on tuo pakkolepokin vielä… valmentajan määräyksestä ;)

Juu en poseeraa korokkeella, vaan tämän päivän ohjelmaan kuului myös balettikyykky. Toimii!

Tänään tuli myös tehtyä pikku emännälle Munaralli! Juu, meillä on tullut jo tavaksi järjestää joka pääsiäinen Munaralli, eli minä piilotan munia ympäri asuntoa. Teen vihjelistan, jonka avulla emäntä etsii munat piiloistaan. Jos vihje ei avaudu, niin tänä vuonna, minä räppäsin kuvan siitä alueesta missä muna on jemmassa, helpoottaakseni emännän työtä. No vain yksi kuva piti ottaa, kaikki muut 11 piiloa löytyi helposti :)

Emäntä miettii vihjettä :)
Aikamoista munasaalista :D
Ja perussettii. Wii :D Helmi ja Eini <3

Päivä on ollut kyllä kaikinpuolin taas oikein onnistunut. Huomenna sitten sorvin ääreen, joten tässähän joutais nyt pakkailla eväät valmiiksi. Huomenna mulla on niin kutsuttu lepopäivä. Ohan tässä jo neljä päivää tullut huhkittua putkeen salilla :o Illalla tosin tulee tuttu koira trimmattavaksi :) Keskiviikko taitaakin sitten olla Solana päivä :) Jee jee!

Ollaan kuulolla :) Nauttikaa nyt tästä viimeisestä pyhäillasta täysii!

HEI NY!