Koska näin on hyvä

Oih tämä päivä on ollut kaikkinensa kyllä aika hieno. Niin vähään olen tyytyväinen :D sillä tänään ei kuitenkaan ole tapahtunut mitään maata mullistavaa. Se riittää kun aamulla saa herätä rauhassa, ilman mitään suurempaa kiirettä. Voi tehdä aamupalan rauhassa, juoda kahvit ja tsiigailla millä dösällä sitä lähtisi kohti Helsinkiä.

No pientä mutkaa matkaan kuitenkin tuli, sillä se bussi johon tähtäsin ei ikinä tullut :o Eipä sekään aiheuttanut suuremmalti ongelmia, nappasin toisen dösän, matkasin Myrtsiin ja menin junalla stadiin. Ja en edes myöhästynyt sovituilta treffeiltä, itse asiassa mä olin eka :D Pisteet siis mulle ;)

Tänään oli siis treenitreffit Jaanan kanssa. Tarjolla oli suurta herkkua, sillä vuorossa oli ETUREISITREENIT! Kyllä vain. Pikkasen pohdiskelin, että mitä mä meillä teetän, sillä oma vasemman jalan pohje on ottanut nyt jostain itseensä. On tää kanssa hommaa, aina on joku kohta vähän kipeenä :p Mutta onneksi tunnen ettei tuo ole mitään vakavaa, ehkä jonkin sortin revähdys. No suunniteltiin sitten hommaa niin, ettei ihan liikaa rasiteta pohkeita. Emme tehneet pohkeita erikseen siis ollenkaan tänään.  Helpolla ei silti päästy ;) Aloteltiin kyykkäämällä smithissä, ihan lämmittelysettiä, siitä sitten siirryttiin astetta hevimpään reidenojennus settiin. Tehtiin sadan toiston pudotussarjat ilman taukoa ja siihen päälle sitten vielä huippusupistussarjoja. Ah, spaghettijalat taattu.

  • reidenojennukset (dropit ja huippusupistukset)
  • kyykkyä koneessa levee -> kapee superina
  • yhden jalan prässi
  • vatsat

Näyttää lyhyeltä setiltä, mutta kun sarjoja tuli sen neljä ainakin per liike, niin kyllä siinä hinkattiin tovi ;) ja ennen kaikkea haastettiin itseämme.

Treenin jälkeen mulla olikin sovittuna tyttären kanssa treffit Myyrmanniin. Ihana Kirma antoi mulle poikkeusluvan jättää mun treenikamat Solanaan. Näinhän siis ei saa tehdä normaalisti, mutta nyt kun kaappeja on aika paljon eikä suurempaa ruuhkaa ole vielä, niin sain luvan kun kauniisti pyysin. Sitä paitsi lupasin lunastaa kamani heti huomenna, kun meillä joka tapauksessa on Jaanan kanssa treenit. Eli kiitos Kirma joustosta <3 Helpotti kummasti kun ei tarvinnut hikipäissään rontata sitä lätkäkassia mukanaan, kun kerta vielä shoppailemaan oltiin likan kanssa menossa. Ja mun piti mennä vielä ruokakaupan kautta kotiin, joten kaksi kassia oli käsissä joka tapauksessa. Toivottavasti mun pyyhe ja muut releet vaan kuivuu huomiseen mennessä siellä, eikä kaappi haise ihan kuolemalle :D

Sitten päivän synnintekoon, josta jäin kiinni vielä itse teossa kun Vennon Jutta tuli vastaan :D haha. Eli mentiin tyttären kanssa Subiin syömään ;) Juu kyllä, näin pääsi tänään käymään. En todellakaan tunne pistoa sydämessäni, sillä tämä on aika äärimmäisen harvinaista ja kuitenkin likalle mieluinen juttu :) Burger Kingiin en suostunut, tosin sitä ei edes ehdotettu… luulen että tyttökin tuntee mut aika hyvin :D

Sitten käytiin vähän Henkka Maukalla tuhlaamassa joululahjaksi saamiamme lahjakortteja. Tyttö löysi mulle kivan hihattoman paidan ja itse valikoin hyötykamaa, eli sukkia ja alushousuja ;) Tytölle löydettiin kiva asukokonaisuus. Pyörähdys Glitterissäkin oli pakollinen, sehän on tuollaisten pikku neitien taivas :) Niin ja kävimmehän me vielä Suomalaisessa Kirjakaupassakin. Mun oli ihan pakko hankkia uusi kalenteri tälle vuodelle ja myös uusi treenipäiväkirja, koska tuo vanha loppuu taas pian. Ai juu ja ostinhan mä kokeiluun itseruskettavaa öljyä. Katsotaan tarttuuko tämän kalkkilaivan kapteenin ihoon yhtään pigmenttiä. Toiset ne käy ruskettautumassa etelän lämmössä, köyhän on pakko ruskettua purkista :D Solarium kun ei oikein ole mun juttu. Mä pelkään liikaa sen epäterveellisiä vaikutuksia :o

Kotona onkin sitten tullut vain chillattua ja syötyä hyvin. Aika auvoa tällainen elämänmeno, kun huomennakin sattuu vielä olemaan pyhä :) En valita, en todellakaan.

Semmonen päivä täällä noin niinkuin pähkinänkuoressaan. Huomenna sitten taas heviä settiä salilla :) Ollaan kuulolla!

HEI NY!

Puhelinkuvat2014 002
Bodyruokaa :)
Puhelinkuvat2014 004
Mitäs siinä tuijotat? Jaa mitä vikaa mun korvissa muka on?
Puhelinkuvat2014 009
Manu on vallannut ison ukon pedin. Ja Penttihän on niin äärimmäisen kiltti, ettei se aja tuota kattia pois, korkeintaan yrittää mahduttaa itsensä nätisti sen viereen :D
Puhelinkuvat2014 011
Olen nyt alkanut itse duunaamaan laturini. Opiskelin, ettei se nyt tarvitse olla mitään jäätävää hifistelyä, lisään vain creatiinin ja glutamiinin tuohon ja tänään itse asiassa vielä hiilareitakin ekstrasti kun oli jalkapäivä ;)
Puhelinkuvat2014 012
Yep yep, hymyssä suin kohti Solanaa :) Ulkona on kylmä, mutta onneksi Solanassa on aina lämmin :D
Puhelinkuvat2014 010
Loppuillan asento ;)