Kotijumppaa

Nämä maanantait olen viime aikoina pyrkinyt pitämään ns. palautumispäivinä… seli seli, eli olen mieluusti viettänyt koti-iltaa maanantaisin. No nyt tänään kun heitin duunikaverin Myrtsiin, niin samalla kävin itsekin vähän kaupoilla. Anttilan alesta tarttui sitten mukaan seuraava jumppalaite :DDDD

Voin kertoa, että laitteen ovh oli karvaa vajaa viiskytä euroo :O mutta nyt järkyssä alessa vain karvaa vajaa kympin. No viittäkytäeuroa en olisi ikinä maksanut moisesta hilavitkuttimesta, mutta kymppi kuulosti paljon paremmalta. No sitä sitten testaillessa menikin mukavasti se aika kun pikku emäntä oli puuhakerhossa. Ei siinä, ihanhan tuolla saapi mukavaa kotijumppaa vedettyä ja kyllä tuntumaakin tuli :) Aika lailla mielikuvitus rajana kun tuon kanssa vatkaa :DDDD Mukaan tuli oikein joku DVD pätkäkin, siihen en vielä ole tutustunut. Katselin ohjelehdykästä kuvia ja tein sitten jonkinmoista lihaskuntotreeniä olkkarin lattialla. Siinä pyöriessäni, hiki lensi ja mukavasti elukoiden karvat liimautui iholle. Olipahan syytä mennä suoraan suihkuun. Mukavasti kyllä sain hien pintaan, ei tuo nyt ihan turha laite ole. Voisin kuvitella, että tuon voisi hyvin ottaa mukaan jonnekin reissuun, esim. landelle tms. Ei pöllömpi vitkutin.

Huomenissa olisi iltavuoro. Puuh… siksi vielä täällä kukun. No katselen hetken vielä töllötintä ja hilaan hanurini sitten sänkyyn. Huomenna voisi raahautua aamusta salille. Tänään oli kotijumpan jälkeen hirvee palo lähteä lenkille, mutta en voinut kun piti odotella pikku neitiä kerhosta kotiin. Sou, huomenna voisin jolkotella sitten salilla :)

Sellaista tänään. Palaillaan!