Kudon kotona

On olemassa ihmisiä jotka kutovat, kuten minä…ja niitä jotka neulovat :D No okei, jotkut sanoo, että mattoa kudotaan, mutta kyllä mä kudon myös lapasia ja sukkia :D No mut what ever, kaikki tietää mistä puhutaan.

Muhun iski tuossa viikonloppuna kauhia vimma alkaa kutomaan jälleen kerran pitkän tauon jälkeen. Useamman vuoden on yksi villasukka odottanut muo ja nyt vihdoin sain sen loppuun.

Tytölle valmistui myös villasukat uudenvuoden aattona. Nii-in, kuten jo edellä olen todennut, hurja meno totta tosiaan, mutta minä nautin. Ei haitannut tosissaan ollenkaan olla kotona ja kutoa sukkaa. Tänään vielä vähemmän, kun ainakin yksi meidän duunareista oli vähän huonossa hapessa uuden vuoden jäljiltä :D Sitä alkaa tuntemaan itsensä tässä suhteessa vähän ”vanhaksi” kun ei enää kiinnosta / ei jaksa :)

Mutta nyt on toinenkin hyvä syy kutoa sukkaa, olen nimittäin aivan järkyttävässä lentsussa täällä himassa. No tunnollisena työntekijänä kampesin itseni tänään töihin siitä huolimatta, että nukuin yöni aika huonosti kun alkoi kurkkua kirvellä ja nenä veti tukkoon. Nyt on entistä kurjempi olo :( grah! Minä joka en juuri koskaan sairasta…en ole sairastanut, olen nyt sitten sairastanut pari flunssaa aika pienen ajan sisällä. What tf? Mä olen miettinyt myös sitä, että onkohan mahdollista, että kun olen nyt pitänyt aika tiukkaa treeniä tässä päällä jo pitkään… varmaan ainakin viimeisen puoli vuotta ellei jopa pidempään on mennyt niin, että olen vähintään viikottain useamman kerran käynyt treenaa. Nyt vaan loppuvuotta kohden tahti on kiristynyt. Normi viikko on koostunut viidestä tai kuudesta salitreenistä jotka ovat olleet kestoltaan puolitoista tuntia viiva kaksi tuntia :o Niin-no, kyllähän sitä voi sanoa, että aika kovaa vääntöä olen yllä pitänyt, joten ei kait se ihme ole, jos kroppa alkaa antaa merkkejä siitä, että nyt on aika levätä :/ pööööh, ei vaan huvittais ollenkaan. Sitten kun pitäs vielä syödä hyvin, niin tänään olen joutunut pakottamaan itseni syömään, sillä ei tee vain mieli. Miksi tekisi kun ei maista mitään :( Nyt vähän mietin että oisko huomenna jopa syytä jäädä duunista vekka. Hitsiläinen, tulee huono omatunto jo siitä että ajattelen kotiin jäämistä :/ wäääää. No kattoo mikä on olo aamusta. Kyllä sitä täytyy antaa itelleen lupa myös sairastaa, sillä mä en ihan pikku viasta valittele, jos valitan, niin olen oikeesti kipee! No kattotaan.

On mulla tärkeää tekemistä täällä kotosallakin ja ohan mulla tuo kahvakuula tuossa jos alkaa sormet syyhyämään salille :D hih. Ei muuta kuin lentsua taltuttamaan, toivottavasti te muut pysytte terveenä. Tosin Jonnallahan oli ollut jokin karsea vatsatauti jouluna :( Palaillaan. Nyt lapasen kimppuun :)

2 vastausta artikkeliin ”Kudon kotona”

  • Kutomistermiä minäkin käytän.:D Ja seuraavan kolmen kuukauden aikana saan kisadieettiin liittyvien aamuaerobisten aikana kudottua todennäköisesti aika paljon, jos kissat eivät kovin lankakeriä sotke. Tehokasta polkea jaloilla kuntopyörää ja samalla nysvätä käsillä jotain luovaa. ;) Eipä mene aika hukkaan. Offilla ei tule aerobisia harrastettua niin ei silloin tule niin paljon käsitöitä tehtyä. Pikaista paranemista! Lentsut on kyllä tympeitä, kun ei tahdo ruoka maistua. :(

  • Juu, kutominen on miellyttävää puuhaa, koska siinä näkee nopeasti kättensä jäljen ja saapi vielä jotain konkreettista ja yleishyödyllistä aikaiseksi :) Täällä yritetään parantua kovaa vauhtia, vaan tänään otti tauti takapakkia oikein kunnolla :( grah, olo on aika karsee, mutta kyllä tämä tästä :)

Kommentointi on suljettu.