Kuin EILISTÄ päivää!

Nonnih, tarkkasilmäisimmät blogini seuraajat ovat varmasti olleet jo huolissaan, että mitä ihmettä, eikö se nainen ole eilen treenannut vai mitä hä? Ei tullut postausta :o No ei tullut, mutta se ei suinkaan johdu siitä, ettenkö olisi tehnyt mitään, vaan päinvastoin, mä tein niin paljon, etten yksinkertaisesti ehtinyt :D Näinkin voi käydä !

Eilen päivä alkoi jo varhaisin aamulla. Aamupalat huiviin, treenikassin pakkausta, eväitä ja kahvia. Mitä sitä nyt yleensä tarvitsee kun lähtee kotoonta jonnekin :D Päivän ensimmäinen etappi oli tapaaminen työasioissa. Nyt alkaa kuviot pikkuhiljaa selkiintymään, toivottavasti. Olen toiveikas :) onhan sekin jo jotain se!

Tapaamisen jälkeen tempasin välipalaa naamariin Kampin ostoskeskuksessa (omat eväät!) ja siitä metrolla Hakaniemeen! No mitäs Hakanimessä? No Solana Fitness Center tietysti!

Päivän treeninä oli RINTA – OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT! Ja volyymillä vetäsin!

Uusia tuttavuuksia salilla. No okei, kuvan ensimmäistä rintaprässiä olen kokeillut aikaisemminkin Sallan kanssa treenatessani. Tykkään! Kyllä siinä vaan on aina oma uusi jujunsa kun laite on vähänkin erilainen mihin on tottunut. Toisessa kuvassa ehkä hieman perinteikkäämpi rintaprässi, mutta taasen hieman uudella otteella / käsien asettelulla ;) Hyviä vehkeitä molemmat. Rinnat pumppiin!

RINTA – OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT

– rintaprässi 
– vähän toisenlainen rintaprässi :D
– ristikkäistalja

– päänyliveto taljassa
– pushdown
– ojentajadippi istuen
– ranskalainen kp

– viparit sivulle istuen
– viparit eteen taljassa
– viparit taakse

Muistaakseni päivän setti oli tuossa. Volyymi, eli sarjoja 5 per liike ja toistot 15-8. Palautukset noin 30 sec. Eli hevii settii niin sanotusti ja kyllähän taas parit ähkäsyt saattoi kajahtaa ilmoille Solanan kellarikerroksessa :D

Ja sitten tässä kuulkaas. Uusi ihastus. Hauiskääntö. Muistuttaa etäisesti scottia, MUTTA kädet ovat hyvinkin niin sanotusti suorassa tässä laitteessa. Jäätävä pumppi tumppuihin. Oli pakko kokeilla, vaikkei kuulunutkaan päivän ohjelmaan. Mutta kukapa ei omia hauiksiaan rakastaisi :D (koittakaa kestää)
Ja Solanan cooli seinä :) Sopii niin salin henkeen! Oi, mä kyllä diggaan kyseisestä salista PALJON. Nyt kyllä matkakortti tulee vinkumaan kun minä matkaan Hakaniemeen ;)

Treenin päälle tietysti pakolliset peiliposet kera kameran pukuhuoneen puolella. Kyllä mä nyt väittäisin, että kiristymistä on tapahtunut, sillä reittäkin alkaa tulemaan esille sen enempää pinnistelemättä. Ja eilen ei ollut ees jalkatreeenipäivä :)

Mitä tekee himobodari treenin jälkeen? No en mä muista tiiä, mutta mä ainakin kävin suihkussa :D … no ei vaan, kävin toki suihkussa ja suuntasin siitä sitten keskustan kautta kohti kotia. Bussissa vetäsin lounaan naamariin. Ah, tonnikalaa, riisiä ja kukkakaalia KYLMÄNÄ suoraan pakasterasiasta naamaan. Glamouria? Kaukana siitä, mutta mun elämä on :D

Äkkiä kotiin, tytölle ruokaa. Hieman kodin siistimistä, koirat pihalle. Rosi mukaan ja TAKAISIN STADIIN. Juu-u, kyllä. Lähdin ystävääni vastaan. Rosinalle bussimatka taisi olla ehkä hänen ensimmäinen ikinä, mutta hyvin me selvittiin. Mitä nyt ei lasketa pienen matkastressin aiheuttamia ilmavaivoja (Rosilla!) ja loppumetreillä tullutta pahoinvointikohtausta :o Eli joo, bussimatka oli vähän niinkuin oletinkin, mielenkiintoinen.

Riiviö ja riiviön kasvattaja :D

Stadissa sitten talsittiin hetken aikaa ja käytiin hieman koirapuistoilemassa. Ei oo enää kovin lämmin. Olisihan sitä voinut laittaa enemmänkin päälle. Pelkällä hupparilla ja toppaliivillä ei meinannut oikein enää pärjätä iltasella :o

Pentin EVVK ilme ;) TAAS toi pentu on täällä, yak!

Kotimatka sujuikin paljon paljon paremmin bussin kyydissä. Mentiin ihan taaimmaisiin penkkeihin. Bussikuski oli vähän rauhallisempaa sorttia kuin mennessä ja matka taittui tasaisemmin. Ei ilmavaivoja, ei oksennusta, luojalle kiitos :) Kotiin päästiin siis turvallisesti, vaan aika kuraisina. Ei nimittäin pimeässä Helsgingissä huomattu miten rapaiseksi olimme tulleet koirapuistossa :D Karu totuus paljastui bussin kirkkaissa valoissa. Kaaaaameus sentään. Mun maiharit on nyt harmaat… vaikka ne on oikeesti mustat ;)

”Kinkku Kiusaus alias Kina”

Juu, eli kyllä me ihan pärjäillään. Karvainen pikku hoitolapsi osaa jokseenkin käyttäytyä, ainakin näin päiväsaikaan näemmä näyttää uni maistuvan. Vähän vähemmän maistui uni tuolla ennen kuutta aamulla :o Jei! Mutta hyvä siitä tulee. Vielä kun ymmärtäisi, että pissat tehdään VAIN ulos tai ei ainakaan sille talon ainoalle matolle, kiitos! Niin paljon vaadittu pieneltä koiralta. Neliöitä 70 ja Kinkku valitsee pissapaikakseen sen neliömetrin maton eteisestä. Hmmm… No mitäs siihen sitten sanomaan.

Joo, osaan mä käyttäytyäkin ;) Olen ihana ja suloinen, tuoksuva pieni koiranpentu :D Aha?

Eipä tässä siis tälle erään muuta. Päivän koitokset, treenin puolesta, on vielä edessäpäin. Ollaan kuulolla. HEI NY!