Kukkuu, onks ketään kotona?

… no täällä ollaan vihdoin ja viimein kotona. Toisaalta toi kysymys ois voitu asettaa myös vähän tyyliin ”Haloo-o, onks ketään kotona?” sillä meikäläinen on nykyään onnellinen kahden salin asiakas :) hahaa. Mä tein sen ;) palasin takaisin lähtöruutuun… tavallaan… mutta astetta kehittyneempänä, jei. Tänään olin siis taas jumppailemassa kotisalilla :) Ja niin jäi taas hyvä mieli. Sinne meni duunin sponssaamat setelit, mutta ei kuulkaas harmita niin yhtään. Eli syyskuuhun asti saan juosta sekä kotisalilla, että tuonnempana. Mennään sit ihan fiiliksen mukaan :)

Tätä höylätään taas ahkerasti :) Jee jee!

TÄNÄÄN oli vuorossaan SELKÄ-TAKAOLAT-HAUIS JA VATSAT! Johan siihen sai kulumaan aikaa :o uuups. Jopa niin paljon, että tyttö ehti kotiin Huimalasta ennen muo, vaikka ihan samaan aikaan lähdettiin. Noooooh, tokikin olin jo jalka kaasulla siinä vaiheessa kun pikku emäntä alkoi muo kaipailemaan. Tunnollisena äitinä (kröhöm) suhasin tuhatta ja sataa tuon puolen kilsan matkan kotiin pienen rakkaani luokse. Mulla oli vissi aikomus ehtiä ennen häntä himaan, mutta kuinkas kävikään, kun mukavuudenhaluissani jäin vielä saunomaankin treenin päälle :o oho. Nooooh, sattuuhan sitä paremmissakin piireissä. Sitä paitsi, oli vähän pakko taas hypeltää ja testailla laitteita ;) menihän siihenkin muutama ylimääräinen minuutti. Joo… no mutta että näin tänään. Kotona muo odottelikin reipas pieni koululainen, joka oli jo oma-aloitteisesti käynyt iltapesulla :) Rakas!

SELKÄ-TAKAOLAT-HAUIS-VATSAT

-soutua lämppäriks
-selän ojennus Hurrissa (tää on kuulkaas semmonen laite joka toimii paineilmavastuksella, korjaa Sari jos olen väärässä :o erittäin miellyttävä ja tehokas laitesarjakokonaisuus! Ei löydy monelta salilta ;) )
-ylätalja (tangolla ja lapiokahvalla, ugh!)
-kulmasoutu tangolla
-alatalja kapealla

-hammer soutu (tää on taas vähän erilainen vekotin mihin olen tottunut ja rakkautta ensi silmäyksellä)
-takaolat vinopenasta

-HK tangolla levee ote
-HK kp:lla (keskitetty istuen)

-vatsarutistukset laitteessa (uih taas ihan uudenlaista tuntumaa Davidin kanssa)
-vatsarutistukset kiertäen yläkaltevalla penkillä (voin sanoa että noiden settien jälkeen vatsapalat oli aika kovassa pumpissa :) )

Jaa jaa, sitten piti kokeilla vähän prässiä Hurrissa, jestas, toimii! Odotan jo innolla seuraavaa jalkatreeniä ;) jiihaa.

”Pieni” hiki pinnassa on helppo hymyillä. Ei kun suihkuun ja saunaan, ah!

Semmonen setti tälle illalle. Huomenna ois viikon lepopäivä = mummipäivä :) jee jee. Suuntaamme siis likan kanssa mummilaan nauttimaan hyvästä ruoasta ja mukavasta yhteisestä ajasta! Treenitsemppistä kaikille!

6 vastausta artikkeliin ”Kukkuu, onks ketään kotona?”

  • IHQUUU Päivi, selekälihat kuritettu varsin mallikkaan kuulosesti!! VEE levenee!! Niin, etkö saanu tuolle salille liikuntaseteleitä duunista? Ookko muute eläinlääkäri vai?

    • Juu, kyllä saamme duunista puoli vuosittain kulttuuri- ja liikuntaseteleitä. Niitä oli nyt kätkössä, joten ostin itselleni vuoden verran rajatonta käyttöaikaa kuntosalille :) hihii. Mä en ole eläinlääkäri, vaan eläinlääkärin avustaja. Olen erikoistunut tässä vuosien varrella erityisesti eläinten hammashoitoihin ja toiminkin tällä hetkellä hammaseläinlääkärin avustajana. Työ on erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa :) Ei ole juurikaan niitä päiviä mahtunut tähän yli kymmenen vuoden uraan, jolloinka olisi ketuttanut mennä töihin.

    • Juu, mä olen kuule miettinytkin, että sinä se varmasti olit :) Kävin sun tunneilla monta monta monta kertaa :)

Kommentointi on suljettu.