Kun mikään ei riitä!

Lauantai, se on jälleen seuranamme. Eilen, eli perjantaina, vietin ihan ansaitun lepopäivän. Töissä tuli toki oltua ja hillittömän hauska duunipäivä olikin. Tuli ainakin nautittua aimo annos nauruterapiaa jos ei mitään muuta. No jaa, kyllähän sitä ihan oikeesti töitäkin tehtiin. Aamupäivä oli täynnä operaatioita.

Puhelinkuvat2015 006

Loppuilta chillattiin tyttären kanssa ihan kotosalla. Tälle päivälle, eli siis lauantaille, olimmekin sitten sopineet treenitreffit Jaanan kanssa. Pikku emäntä lähti jo aamupäivästä pikkusiskonsa luokse kylään, jossa hän viihtyikin pitkälle iltaan asti. Joten juu, äiti sai hyvällä omallatunnolla suunnata Solanaan.

Olin suunnitellut meille takareisitreenin. Inspiraatiota tuli haettua Samin Tuomolle teettämästä takareisitreenistä. Oli hiukka pakko tuunata sitä, sillä meidän piti kahteen pekkaan saada jouhevasti edistettyä treeniä. Helpolla en kuitenkaan meitä päästänyt ja tämän voi varmasti myös Jaana allekirjoittaa. Treenautin nimittäin hänet aika tavalla pyörryksiin ;) hih.

Tuli tehtyä mm. lantionnostoja smithissä, mitä en ole koskaan aikaisemmin tullut edes tehneeksi. Kyllä, en todella ole :D mutta tästä lähtien se tulee kuulumaan mun ohjelmaan enemmän tai vähemmän useammin ;) Hitokseen hyvä liike nimittäin! Tämän päivän treeneissä painotus oli superseteissä ja huippusupistuksissa. Haettiin sitä jäätävää lihaspoltetta takaosastoon ja se kyllä saavutettiinkin. Pitkiä sarjoja, tuskan hikeä ja lähestulkoon kyyneleitäkin nähtiin tänään :D Eli tulipahan treenattua, hittolainen!

Puhelinkuvat2015 018Voisin melkein laittaa pääni pantiksi, että on takareidet ja hanuri hellänä tässä päivän parin päästä. Syytä ainakin olisi. Uhkasin jopa Jaanaa, että jos ei ole, niin seuraava treeni tulee olemaan vieläkin hevimpi. Tähän Jaana totesi yks kantaan: ”Eiiiiiiiiiiii!”

Muutenkin oli aivan sairaan mukava reissu taasen Solanaan. Paljon tuttuja paikalla, niin ennen kuin jälkeenkin treenien. Ja sulonen Lara Larssonkin oli taasen ilahduttamassa meitä :) Lara on siis koira :D ja meikäläinen pääsi jälleen painimaan hänen kanssaan pitkin Solanan lattioita :)

Sami luukutti meille rappia ja meillähän oli oikein lauantai tunnelma päällä. Osa porukasta oli lähdössä illanviettoon, mutta no, ylläri pylläri minä en :D Ei jaksa … ei kiinnosta … joten kotiin tulin kiltisti karvakorvien seuraksi ja tottahan toki pikku emännän kaveriksi. Itse asiassa meillä on ollut tänäänkin oikein chilli ilta tässä kotosalla. Onpahan tullut harjattua ja puleerattua meidän vanhaa ukkoakin tänään oikein isolla kädellä. Käytyä yhdessä koiralenkillä neidin kanssa ja tuijotettua tietysti illan viihdepläjäys Kingi töllöstä :D Mitäpä sitä muuta viikonloppu iltaansa kaipaisikaan.

Puhelinkuvat2015 028Huomenna olisi jälleen tiedossa treeniä. Jotain yläkroppaa. Katsotaan mitä kehittelen :) Meidän pikku emäntä lähtee ”tätinsä” kanssa katsomaan suuren suurta hevosshowta Helsinkiin, joten voipi olla että samalla dösällä suunnataan keskustan suuntaan päivällä.

Kyllähän sitä on taas semmonen draivi päällä tässä hommassa, että tuntuu tosiaan, ettei mikään oikein riitä. Salille on kova palo lähes joka päivä ja lepopäiviin on suorastaan pakotettava itsensä. Mutta kyllä sen vaan sitten taasen huomaa, että ne lepopäivätkin tulevat todellakin tarpeeseen. Esim. eilen illalla minähän nukkua pössötin taasen soffalla alkuillasta niin, että meinasin hyvänen aika sentään missata Salkkarit!!! Ja tänäänkin unta riitti ihan mukavasti tuonne lähes yhteentoista asti :o , että sillä tavalla. Mutta kun ei tuo treenaaminen ole pelkästään vain treenaamista, vaan se on myös sosiaalinen tapahtuma päivään, niin sitä kummasti haluaa aina lähteä liikenteeseen. Monista Solanalaisista on tullut ihan hyviä tuttuja ja ystäviä tässä vuosien varrella. Ja niin, ketkäpä muutkaan sitä paremmin ymmärtäisi näitä juttuja kuin ne jotka itse puuhaavat tämän saman lajin parissa. Tosin kyllä sitä tulee puhuttua paljon muustakin kuin treenaamisesta ja tulevista ja menneistä kisoista. Itse asiassa aika paljonkin muusta :) On sitä tullut käytyä jokseenkin henkeviä keskusteluja pukuhuoneenkin puolella. Juu, eli kyllä sitä voi todeta olleensa aika onnekas, että on tämän porukan löytänyt :)

Puhelinkuvat2015 020Menneellä viikolla sain myös priva koulutusta Sannamarialta tähän blogin käyttöön :) On se hyvä, että apu on lähellä :D Toivottavasti onnistun nyt tuottamaan hieman mielekkäämmän postauksen noin niinkuin visuaalisesti.

Eipä siinä, taidan tästä vetästä vielä hetkeksi oikoseksi tähän soffalle ja tsiigailla josko tuolta töllöstä tulisi jotain katsomisen arvoista. No jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin saatanpa myös nukahtaa tähän :D

Ollaan jälleen kuulolla!

HEI NY!