KUOLEMAHAHAH!

No niin, sitähän sitten mennään jo sunnuntaissa. Viikko on vierähtänyt, osaksi lomalla, duunissa ja viikonlopun vietossa. Siitä huolimatta tuntuu, että kesälomasta olisi jo tovi. Kaksi päivää duunissa ei oo paha, mut nekin kaksi päivää oli henkisesti ehkä turhankin raskaita, joten se vissiin sit verotti tai jotain… :/ Viikonloppu tuli enemmän kuin tarpeeseen tähän väliin :) Ja hyvä viikonloppu on kyllä ollutkin. Enhän mä nyt taas paljon muuta ole tehnytkään kuin… kyllä te tiiätte :D

Tänään oli sitten se elämääkin jännittävämpi jalkatreenipäivä jälleen. Kyllä puskettiin rautaa yläviistoon aika tunteella.
No, ilme kertoo jälleen varmaan enemmän kuin tuhat sanaa. Se on helvetti rankkaa silloin kun se on rankkaa. Ja aivan rehellisesti voin sanoa, että en edes feikkaa tota ilmettä. Mulla ei juuri hymy irronnut tuossa treenissä. Jostain syystä tänään oli aivan sairaan rankka setti. Mulle tuli ensinäkin a) hedari ja b) sairaan paha olo. Ja nyt se vaan oli ja kesti ja tällä kertaa mä ihan oikeesti mittailin kuinka pitkä matka on vessaan tai edes lähimmälle roskikselle jos annan ylen, koska se ei ollut kovin kaukana tänään (kään). :o
Mun office salin lattialla :D

Jossain vaiheessa mä todella mietin, että onko tää olotila edes normaali? Onko järkeä jatkaa tätä treeniä? Voiko / saako näin paha olo edes tulla? Onko tästä treenistä nyt mitään hyötyä edes? Mutta huonosta olosta ja päänsärystä huolimatta, mä sain tehtyä kaikki sarjat ja ihan kunnon painoilla. Ei todellakaan haitannut sitä treeniä, eikä sarjojen aikana edes ollut paha olo eikä päänsärky tuntunut. Se pamahti päälle aina sarjojen välissä, jolloin jouduin ihan oikeesti keräilee itseeni lattiatasosta ja nojailee milloin mihinkin seinään tai laitteeseen. Joo-o tiedän että kuulostaa ”järkevältä” mutta mä en tajua miten mulla ottaa nää jalkatreenit näin helvetin koville tänä päivänä???? Valmistaudunko mä niihin turhan hepposin eväin? Okei, ehkä pannullinen kahvia ennen treeniä saattaa olla vähän liikaa :o  Vinkkejä vastaanotetaan, sillä tiedän, etten ole ainut joka kokee jalkatreenit rankoiksi. MITEN TE VALMISTAUDUTTE JALKATREENIIN TAI YLIPÄÄTÄÄN RANKKAAN TREENIIN? Käytättekö jotain latureita mikä jeesaa vai mitä hä?

Nyt on taas huippueroottista :D Huomatkaa miten polvituet on raastettu nilkkoihin treenin lopuksi, kun ei niitä vaan jaksanut kokonaan poiskaan ottaa :D Oi hyvää päivää :)
Onneksi olotilat alkoi helpottaa siinä vaiheessa kun siirryin takareisiin :) ja kun siirryin vatsoihin olo alkoi olla jo melkein hyvä. Loppu venyttelyissä olo oli lähes loistava :) ja saunaan kun pääsin, mulla ei ollut enää mitään valittamista mun oloista :) Eli se on siis kerta kaikkiaan ihan ja tasan tarkkaan sidoksissa jalkatreeniin, varsinkin etureidet, ei helvettiläinen :D
Jaksoin siis ihan hyvin treenin jälkeen käydä vielä Filmtownissa, ylläri. Mukaan lähti tänään tämä leffa. En voinut jättää sitä hyllyynkään, kun eilen näin sen trailerin katsoessani Pilvikartastoa, joka oli muuten aivan sairaan hyvä leffa. Joku voisi ehkä tykätä, että turhan korkealentoista. No ehkä onkin, jos on tottunut vähän yksinkertaisempiin hömppä leffoihin. Muhun ainakin osu ja uppos ja voi sitä itkun määrää mikä iski loppumetreillä. Suosittelen lämpimästi. Nyt tänään tsiigataan sit tämä ja katotaan onko tämä mistään kotoisin ;)

Nyt mättöä naamaan isolla kädellä. Munanuudelia, kasviksia, mozzarellaa, tummia papuja ja kanapiffi odottaa muo tuossa vieressä. Nam nam! Tämähän kruunaa tämän päivän :) Ollaan kuulolla. Hyvää alkavaa viikkoa :) Hei ny!

7 vastausta artikkeliin ”KUOLEMAHAHAH!”

 • Mä valmistaudun jalkatreeniin AINA pelon sekaisin tuntein! Se on kyllä aina kova paikka ja kyllä siinä saa aina harrastaa vaikka minlälaista henkistä valmistautumista..Mietin sarjat etukäteen ja mietin, että en välitä siitä kivusta ja tuskasta mikä siitä tulee, koitan saada itseni luottamaan siihen, että selviän siitä taas hengissä vaikka tiedän kuinka tuskaa se tulee olemaan.. kiroilua ja ähinää ku alkaa jalkatreeniä vääntää, sitähä se on. Ja treenilaturihan menee mulla aina, oli treeni mikä tahansa :)

  T.Senja

  • Kiitti Senja <3 Mä tiedän että mä en ole ainut tämän ”ongelman” edessä. Kyllä ne on aina kovia settejä, mutta tosiaan nykyisin mulle tulee lähes poikkeuksetta ihan jäätävän paha olo, enkä tarkoita mitään vähän heikottaa fiilistä, vaan siis semmonen että kohta annan ylen olo :/ Jos siihen keksisi keinon, ettei tarttis paha olo tulla, niin se ois hienoo :)

 • Sehä on ihan oikein, että tulee paha olo.. On mulla joitaki kertoja laatta lentänyt etureisitreenissä, mukavasti alkaa aina treenin aikainen juoma velloo aina mahassa ku on kova jalkatreeni, varsinki massakaudella teki sitä, että joutu aina miettii lentääkö laatta kesken sarjan :D

  Senja

 • Jalkatreenit on tiukkoja, niissä liikutellaan isoja lihaksia ja yleensä koko kroppa tekemässä työtä. Pahaolo on tuttu juttu, mutta hei, kaikki ei siihen pysty! Itsesuojeluvaisto tuppaa monelle tulemaan ennen kuin on päästy treenaamaan oikeasti kovaa. Saat olla siis iloinen, että on laattahommien maku suussa treenin aikana/jälkeen, sillä se kertoo, että osaat ottaa itsestäsi kaiken irti. Ei nyt tietenkään pyörtyä pidä… :) GO! P.S. Älä laattaa roskikseen, jookos…. ;)

 • Mä kyllä syön hyvin jo edelisenä päivänä,että energia riittää treeniin. Mä en käytä mitään lisäravinteita, en latureita, proteiini jauheita, koska tykkään syödä ruokaa :)
  Paha olo tulee kyllä kunnon vääntämisen jälkeen, mutta toistaiseksi ei oo tarvinnut ykää vielä vääntää. Musta se on mahtava tunne kun heikottaa ja tulee helvetin paha olo. Paitsi nyt dietillä kun se tulee pikkupainoillakin. Kai sitä on vaan niin hullu, että nauttii siitä ja silleen ne tulokset syntyy kun ylittää omat rajansa :)
  pitikin kysyy siitä ilvikartastosta, mutta hyvä tietää, luulen että tykkään siitä myös.

  • No näinpä, eli jatkan samaan malliin :)

   Ja joo ehdottomasti kandee kattoo se leffa :)

Kommentointi on suljettu.