KYLLÄ ON MUKAVAA :)

Lauantai huomenta ja päivää :) Samallahan tässä sitten voi toivotella myös hyvää yötä ;) hih. Kyllä ollaan saatu herätä upeaan aamuun, kerta kaikkiaan. Nyt on sää kohillaan, piste! Ihanaa, kevät, lumet sulaa, aurinko paistaa ja KISAT LÄHENEE! Liekö nyt sitten kisakuumetta tosissaan ilmoilla, mutta viime yönkin nukuin tosi pätkittäin :o ohhoh sentäs. Mutta olo on kuitenkin virkeä. Mitä nyt silmiä vähän kuivaa, mutta onneksi on olemassa kostutustippoja ;)

Eilen oli duunissa semmoinen semi kiire päivä. Mukavaa puuhastelua. Sain toimia meidän ortopediaan erikoistuvan lääkärin avustajana, tosin meillä ei kyllä ollut yhtäkään ortopedista toimenpidettä :D mutta leikkauksia silti kolme :) Just sopivasti. Hyvin siinä ehdin vetelemään ruokianikin aina välissä. Nythän mulla on valmentajan suosituksesta ohje, että tulee syödä kahden tunnin välein ;) Todellakin! Mihin tämä perustuu? Niin sitä te kuitenkin mietitte. No tällä hetkellä se perustuu ihan siihen, että annoskoot olisivat hiukan pienempiä, kun jaan niitä päivän mittaan. Näin ollen vatsa ei täyty ”liikaa” ja säästellään vatsan kudoksia venymiseltä ;) Ja tähän perustuen käytän siis myös korsettia ja treenivyötä nyt koko ajan.

EILEN oli siis SE perjantai, jolloin tällainen yksinhuoltajaäiti sai taas juosta kieli vyön alla :D Meidän pikku emännällähän on siis AINA perjantaisin kuvataidekoulu, joten mulla tulee AINA myös auttamattomasti kiire töistä kotiin. Kotona odottaa kuitenkin elukat ja ruoanlaitto. No nyt olin ollut TAAS kaukaa viisas ja tein neidille ruoan valmiiksi jo aamulla (kun heräsin siis jo viideltä :o ). Täällähän hän jo mupelsi tyytyväisenä kun tulin kotiin. Ehdin siinä itsekin pientä välipalaa vetää alle. Olisi ohjelman mukaan ollut etureisitreeni, mutta skippasin sen suosiolla tälle päivälle. Miksi? No ihan siksi, että takana oli suht lyhyehköt yöunet, suht hektinen työpäivä ja kiire. Ajattelin pienessä päässäni, että parempi siirtää tuo treeni vapaapäivälle, jolloin pystyn ottamaan siitä enemmän irti ;) Eli siis EILEN päädyin TREENAAMAAN HAUISTA JA OJENTAJAA. No mutta mikäs siinä, mun lempparia,  haha, tätä en olekaan hetkeen muuten tainnut sanoa ;) Ohjelmaan sisällytin huippusupistusta ja supersarjaa. Kyllä löi muuten pumppiin tumput ;) Loistavaa. Siis siinä suhteessa raskas päivä ei näkynyt treenissä. Hyvä hyvä! Irrottelin myös vähän reisipaloja, päättäen päivän treenin reisiojennuspumppiin :) Nam!

Aika hiljaista oli Uimahallin salilla. No sekään ei haitannut, olihan ainakin tilaa treenailla :) Tuohan on aika pieni sali ja laitteita on just se pakollinen määrä. Ei tietoakaan siitä, että käytössä olisi useampi ”sama” laite jollekin lihasryhmälle. Joskus joutuu jopa hieman varioimaan ja käyttämään sitä mielikuvitusta. Mutta edelleen sanon, että kyllä tuolla salilla bodarikin pärjää. Miksi ei pärjäisi? Kun tietää mitä tekee, sitä pärjää vaikka missä :) Edelleen hinta – laatusuhde on kohillaan :) 6,5€ kuntosalista ei ole paha, ei todellakaan! (versus monen ketjusalin 20 €:n käyntimaksuihin :o )

Mä en myöskään voi kylliksi korostaa sitä, miten paljon tämä harrastus on tuonut sisältöä elämääni! Mulla on harrastus, jolla on jotain merkitystä mulle! Todella paljon merkitystä. Harrastus, jossa voin haastaa itseäni kerta toisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen, olematta koskaan täysin valmis ;) Harrastus, joka väkisinkin on kääntänyt elämäni oikeille urille, terveellisiin elämäntapahoihin.

Mun sosiaalinen elämä on ottanut aimo harppauksen eteenpäin. Olen saanut paljon ihania ihmisiä elämääni, joistakin on tullut jopa erityisen rakkaita :) <3 Olen todella tyytyväinen ja iloinen siitä, että ajauduin juuri tämän lajin pariin :)

Eli näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän postauksen. Voipi olla, että suuntana on ihan justiinsa Helsinki ;) ja jäätävät etureisitalkoot :D Ollaan kuulolla!

HEI NY!