Laa laa lauantai

Meillä oli / on tänään tyttöjen ilta likan kanssa. Päätettiin lähteä pitkästä aikaa ulos leffaan :) Mä niin viihdyn tuon pikkuihmisen kanssa. Sen verran kiirus tuli salilta kodin kautta Jumboon, että emännälle ehdin laittaa omenan välipalaksi. Sitten mentiin talla pohjassa kohti Flamingoa. Ehdittiin juuri sen vaadittavan tunnin ennen leffan alkua, että saatiin lunastettua varaamamme liput :) Hilkulle se meni, mutta kerittiin :) jeih. Sitten mentiin kahvilaan istumaan. Emäntä halusi syödä croisantin ja minä otin sallaadin, jossa oli vaikka mitä ihanaa ;) karppia, tietty, öh. Heh.

Eli tässäpä tämä mun herkku salaatti kaikille näytille. Tykätään tytön kanssa tuosta kahvilasta tosi paljon. Siinä voi istua sohvalla ja katsella suoraan Flamingon kävelykadulle :) Siinä on mukava hengähtää ja katsella ihmisvilinää.

Sitten leffaan. Kävimme katsomassa Arthur ja Kaksi maailmaa :) Oli oikeesti hyvä. Leffa oli K7, mutta mun mielestä se oli hetkittäin kyllä aika pelottava :o oho. Hyvä se oli ja vauhdikas. Itse tosin kun olin herännyt jo ennen seitsemää, takana aika kova treeni salilla ja kupu täynnä salaatti, niin melkein painu yhdessä vaiheessa silmät kiinni, mutta onneksi vain melkein. Eli näin kyllä koko leffan alusta loppuun asti ;)

Leffan jälkeen käytiin vielä Jumbon puolella shoppailee tytölle hiusjuttuja. Likka halusi myös nähdä myös mitkä on Stockan hullut päivät, niin käytiin sielläkin kääntymässä ja todettiin, ettei ole meidän juttu :o uh, pois sieltä kaaoksesta. YÖK!

Sitten koko reissun huipennukseksi käytiin jädellä ja sen jälkeen oltiinkin erittäin valmiita lähtemään kotiin. Nyt möllitään oloasuissa kotosalla :) Mikäs tämän mukavampaa. Taas kerran voin sanoa, että tykkään elämästäni :) jei!