Laa laa lauantaita!

Jahans, lauantai! Niin, vapaapäivä… töistä… mutta herätys kukonlaulun aikaan, nimittäin tänään oli SE päivä, kun koulut päättyivät. Eli kevätjuhliin, kyllä, kello 8.30 minäkin niin ikään tapitin koulun juhlasalissa.

Tunnelma oli juurikin sellainen, kuin kevätjuhlissa kuuluukin. Lapset olivat hilpeitä, vanhemmat innoissaan, opettajat suorastaan tohkeissaan :D Kevätjuhlaesityksiä oli taas harjoiteltu. Parin kolmasluokkalaisen tytön jumppaesitys oli suorastaan tasokas! Hienoa. Oman tyttäreni luokka lauloi luokanopettajan säestyksellä. Meidänkin neiti lauloi oikein mikrofoniin. Voi mun muru.

Kuudesluokkalaiset kukitettiin, stipendejä jaettiin ja lopuksi lauloimme, hienoa hienoa, SUVI VIRREN! :) Kyllä! Hieman jännitin, että näinköhän sitä lauletaan, mutta kyllä se laulettiin ja kun kaikki salissa nousivat seisomaan ja yhtyivät Suvi virteen, niin kyllä se kuulkaa kruunasi koko juhlan! Sanokoot kuka mitä tahansa, Suvi virsi kuuluu kevätjuhlaan!

Lunch :)

Kevätjuhlien jälkeen minä suuntasin salille. TÄNÄÄN oli vuorossaan RINTA – OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT. Kyllä totta tosiaan huomaa, että voimatasot ovat kasvaneet sitten dieetin päätyttyä. Yllätin itseni aivan totaalisesti tasapenkissä, kun tein käsipainoilla. Sain vedettyä 18,5kg käsipainoilla kympin sarjaa :) Ei huonosti… multa ;) hih. Enkä olisi ikinä uskonut sanovani tätä, mutta hittolainen, mä olen oikeesti saanut reisiin muotoa :) Yeppeeeeeeeeh! Mutta työtä työtä ja vielä lisää työtä, sitä se vaatii, parempi fysiikka.

Joutuhan sitä nyt vähän laittautua kevätjuhlia varten ;)

Salilla pääsin jälleen juttusille ihmisten kanssa. On oikeesti ihan huippua, kun porukka tulee kertomaan omista urheilusuorituksistaan ja tavoitteistaan. Niin sitä pitää! Kauhiasti lähetän tätäkin kautta tsemppiä kaikille, joilla on jokin tavoite jo saavutettu tai uutta kohden menossa. Mä olen sitä mieltä, että aina on hyvä olla tavoitteita. Se pitää motivaatiota yllä.

Uskollinen  kulkupelini odotteli kiltisti seinään köytettynä kun olin treenaamassa :D

Illan viihdepläjäykseksi kävimme pikku emännän kanssa valkkaamassa komedian. Täällä ollaan jo ihan pistoksissa, että koskas se leffa alkaa pyörimään, joten kaippa tässä on alettava sitten hommiin. Ollaan taasen kuulolla. Nauttikaa viikonvaihteesta.

Toivottavasti on hyvä :)

HEI NY!