Laadukas lauantai

Yep! Olipahan epätodellinen olo, kun tuli nukuttua aika paljon ja vähän päälle :D Siitäkin huolimatta, että menin eilen ihan ihmisten aikaan nukkumaan. No silloin kun nukuttaa, silloin nukutaan…  jos siihen on mahdollisuus. Ainahan ei ole, kuten arkisin, kun on vaan pakko nousta ja kammeta itsensä töihin tai milloin minnekin :D Eli sitten kun sitä herkkua on tarjolla, niin tottahan siitä on nautittava… unesta, ah. Nukkuminen on ihanaa :D

Tämän päivän lunchi. Kyllä voin sanoa, että maistui ihan hiton hyvin treenien jälkeen, kun vihdoin pääsin kotiin. Siihen kahvit kylkeen, niin eipä sitä enempää vois bodari toivoa :D
Solanan seinällä on aika liikkis kuva :)

Tänään tosiaan päivän ainut schedule oli suoriutua salille jossain vaiheessa. Okei, oli mulla myös ohjelmassa kaupassa käynti :) Vähän tomaattia, salaattia, pähkinöitä, mansikoita :) ja suklaata, koska tänään on / oli herkkupäivä ;) Niin ja koirillekin pikkasen evästä … se muuten meinasi unohtua ja jouduin kääntymään kotiovelta takaisin. Mutta eipä tuo liioin haittaa, kun asun kadun toisella puolella :D

Treenirepun pakkausta, vähän evästä… ja menoksi. Tänään päätin kokeilla miten näppärästi matka Solana Fitness Centeriin taittuu fillarilla ja junalla. No lopputuleman: ERITTÄIN NÄPPÄRÄSTI. Tästä kotoonta kun polkasen Myrtsin assalle, mulla menee ehkä kymmenen minsaa… noin about. Juna tuli ihan mukavasti, jouduinko odottaa ehkä 7 minsaa. Senkin ois voinut katsoo valmiiksi, niin ei ois tarttenut venailla. Rautatientorilta Hakaniemeen… poron kusema, eli jokunen minuutti. Helppoa ja suhteellisen nopeeta.

Myrtsin assalla venaamassa junaa :) Tule tule jo, kiire on :D tai sitten ei ;)

Salilla oli hiljaista. Missä kaikki oli? Ehkä jengi on alkanut jo lomailee tai jotain. Mene ja tiedä. Aika rauhassa sain siis kolata menemään. Joskus näinkin. Koska eilen treenailin aika päräyttävän alakroppatreenin, päädyin tänään inspiroimaan jotain kivaa yläkropalle. Tuli tehtyä hauiksille ja ojentajille supersettejä (mä niiiiiin diggaan!), latsit sai kyytiä myös ja olkapäille annettiin vähän herättelevää treeniä ;) Lopuksi staattisia vatsoja ja syviä vatsalihaksia. Ja jälleen kerran täytyy todeta, että hyvä treeni, todella paljon parempi mieli :D Aina se vaan toimii. Endorfiini, adrenaliini… huumeista parhaimmat :)

Tänään multa pyydettiin ”ristiselkäkuvaa” :D haha, no tässä on hieman jotain sinne suuntaan. Berberiä työstetään! Se ghetto beba on tekeillä ;)
Palkkariiiiii :)

Huomenna sitten nähdään, miten meni tämän päivän treeni perille. Tuli nimittäin havaittua, että jalat otti kyllä hienosti osumaa, kun edellisenä päivänä oli hierottu etureiskat oikein kunnolla. Tänään on ollut nimittäin alaraajat himppu hellänä :) Tuli sitten venyteltyä niitäkin vähän huolellisemmin ja kävinhän mä Solanan ”tärinälaitteessakin” hieman relaksoitumassa :) Se on kyllä vinha vekotin. Kokeilin myös tehdä siinä staattisia vatsoja. Tiedättä hooverin? Juu tiedätte. No sen kun tekee tuossa tärinälaitteessa, niin uhhuh, jäätävä polte kyllä tulee keskivartaloon :)

Uskollinen kulkupeli. Tämä kaveri pitäisi kyllä viedä huoltoon, mutta onhan mulla sentäs nyt uudet jarrupalat :) On sekin jotain se :)

Loppuilta onkin mennyt kotona chillatessa. Katsotaanpa kuinka pitkälle sitä unta riittää huomenissa :D

Ollaan taasen kuulolla.

HEI NY!