LAATUAIKAA!!!

Eilen tunsin jälleen pienen piston sydämessäni kun tyttö totesi yht´äkkiä, että hänellä on ollut aamusta asti ikävä muo :o Nii-in, no onhan tämä meidän arki aikamoista höykytystä ja lentoa paikasta toiseen kiireellä aikataululla. No päätin sitten, että tänään, kun meillä kummallakaan ei ole mitään pakottavia menoja, vietämme laatuaikaa yhdessä :) Kun pääsin töistä, kävin hakemassa koirat ja suuntasin iltapäiväkerholle. Yllätys oli tytölle aikamoinen, kun äiti tulikin hakemaan :) Ehdotin, että pidetään leffailta ihan kahden :) Sehän vain passasi. Vietiin koirat kotiin ja suunnattiin Filmtowniin. Mukaan tarttui elokua Nanny McPhee ja irtiksiä, tietty ;) Leffa oli hyvä ja niin oli irtiksetkin.

Kotimatkalla käytiin vielä kaupan kautta. Oli haettava mm. maitoa, sillä tunsin taas olevani ”huono äiti” kun en ole käyttänyt maitoa ruokajuomana pitkään aikaan :( voi surkeus, nyt päätin petrata tässäkin asiassa. Tänään on ollut siis tällainen ”pyrin vieläkin paremmaksi äidiksi päivä” :DDDD No maitohan maistui meille molemmille ruoan kanssa. Kaupassa myös muistin, että olin jo edellisenä päivänä ottanut töistä mukaan hienon hampaan tytölle yllätykseksi. Tämä kyseinen hammas on poistettu yhdeltä meidän potilaista (koiran kulmahammas, poistettu suun sairauden vuoksi!). Arvasin että siitä tulee iso hitti kotosalla. Siitähän tuli heti tytön onnenkalu ja aarre. Nyt se on säilössä soittorasiassa :)

Onhan tuollainen kulmahammas kieltämättä aika vaikuttavan näköinen. Mä vähän putsailin sitä ja uitin vetyperoksidissa, ei se tosiaan noin nätti ole kun se sieltä suusta irroitetaan ;) nyt se on hieno… kaunis :)

Nyt täytynee lähteä viemään koirat iltalenkille. Pitänee itsekin alkaa vetäytymään yöunille. Kärsin muuten tänään töissä aivan järkyttävistä vatsanväänteistä, oli pakko lähteä hakemaan lähiapteekista Imodiumia. Kyllä muuten toimii :) Helpotus tuli aika nopeasti, onneksi!!!!

Ja mä niin arvasin Salkkareissa tapahtuneen käänteen… sen että Sonja tykkääkin Helistä :D ja voih, Ville häädettiin BB talosta. Minkähän moisen sopimusrikkeen se on tehnyt…hmmm… varmaan valehdellut jotain menneisyydestään tms. Jokaiseen vuoteen mahtuu ainakin yksi, joka häädetään talosta sopimusrikkeen vuoksi :o Onkohan ne oikeesti niin pöljiä, että luulevat, ettei niiden luurangot kolahtele kaapeista siinä vaiheessa kun ne astuvat taloon?????? Aina löytyy vähintäänkin se yksi vasikka, joka kertoo kaiken ;) Näin se vain on… raakaa peliä.

Jeps, mut nyt… iltapuhteet aluilleen! Hyvää yötä!