Lauantai ja lunta !

Niin on tämäkin viikko vierähtänyt loppusuoralle. Päivä on ollut hyvin erilainen kuin tavalliset lauantait. On todellinen siunaus, jos jokaisella on edes yksi sydänystävä. Ystävän tuki ja rakkaus kantaa usein monen pahan paikan ja ahdingon yli. On myös kunnia olla toiselle ihmiselle sydänystävä. Henkilö, johon toinen voi luottaa kuin vuoreen. Sydänystävä on aina tavoitettavissa. Ihan jokaisella tulisi olla se uskottu ihminen, ystävä, jolle voi luottaa kaikki elämänsä ilot, surut ja salat. Tosiystävä ei jätä, ei käännä selkää, ei arvostele eikä petä! Minä olen siitä onnellisessa asemassa, että olen saanut tällaisen sydänystävän elämääni. Ja minä olen myös onnellinen siitä, että saan olla hänelle sydänystävä. Meidän ystävyys on kantanut pikkutytöistä asti ja se tulee kantamaan aina !

Jotain tavanomaistakin tässä päivässä on ollut. Nimittäin treeni :) Skippasin takareisitreenin tältä päivältä ja tein olkapää- selkätreenin. Jaa niin miksi skippasin? No siksi, että tosiaan huomenna meillä on kimppatreenit ja läpi tahkotaan jalat ;) Siitä tulee niin heviä että :) ja sehän vain passaapi.

Volyymi kierto alkaa tulemaan päätökseen. Tänään kuitenkin vedin viellä VOLYYMILLÄ SELÄN JA OLAT ;) Sain taas tsemppejä tutuilta salilla kävijöiltä. Meidän salin ”kaappikin” kävi oikein olalle taputtamassa ja kehaisi miten hyvin selkä erottuu :) ja kuulema posket ovat klommolla. Aijaa, no niinhän ne taitaa ollakin. Ilmankos mä puren koko ajan poskiini syödessäni :D Aivan mahtava tsemppihenki :) Arvostan todella!

– pystypunnerrus smith volyymi
– viparit sivulle volyymi
– pystypunnerrus laitteessa volyymi
– yhden käden viparit taljassa

– yhden käden alatalja
– kulmasoutu tangolla volyymi
– ylätalja laitteessa volyymi

– facepull trx naruissa ;)

– syviä vatsoja ;)

Treenin jälkeen fillarilla himaan. Tässä välissä olimmekin saaneet lunta maahan :) Hyvä oli pito siitä huolimatta ja toivottavasti pysyykin pito alla. Nyt vaan nätisti pakkaslunta, eikä mitään loskaa ja pakkasta :o Eikä tuota lunta nyt mun puolesta tarttis kauheesti tullakaan. Vähän on ihan jees. Nättiähän se on kun maa on valkoinen. Mieluummin kait kuitenkin niin kuin kurainen sadekeli :p yök.

Ainahan sen on pullisteltava :D Tänään tuli harjoiteltua jälleen neljäsosakäännöksiä ja vähän t-kävelyäkin. Tosin nyt ei ollut kisakengät mukana, joten ihan jumppatossuilla tassuttelin ;) Kyllähän sitä pitää taas korkkaritkin jalkaan vetästä ja treenata niidenkin kera. Tätähän ei voi harjoitella koskaan liikaa. Voin vaan kuvitella, että joitain saattaa ehkä ärsyttää se, että poseen peilien edessä, mutta ei se auta, harjoiteltava on!!! 
Ojentajakin pilkistää, vaikka tänään ei ollut edes ojentajatreeni ;)

Kotona muo odotteli kaksi innokasta pikku neitiä. Neiti halusi mennä yökylään bestiksensä luokse. No mikä jottei. He ei olleetkaan nähneet vähään aikaan, kun emäntä vasta saapui lomamatkaltaan. Paljon oli tytöillä supinoita ja sutinoita. Mukavaahan se on! Muistaahan sen omasta lapsuudestaankin miten jännittävää oli yökyläillä ystävän luona :) 

Itselleni kokkailin kunnon setin nam nam ruokaa :)  Huom! Uusilla wokkivihanneksilla ;) Vähän vaihtelua tavanomaiseen! Pitää mielen virkeenä. Ei dieetillä ole pöllömpää, oikeasti!

Kohtapa saan lenkkiseuraa ja suuntaamme karvaisen laumamme kanssa tuonne ihanaiseen talvisäähän. Mukavaa lauantai illan jatkoa kaikille.

HEI NY!