Lauantai: käsi- ja selkätreeni + kaikkea muuta !

Jestas sentään, kukaan ei uskoisi, että tänään tuli todellakin nukuttua. Siis en muista, että olisi tällaista päässyt tapahtumaan mies muistiin. Joskus ehkä dagen efterissä on tullut nukuttua tälleen. Heräsin vast kahdentoista aikaa :O En meinannut uskoa silmiäni kun katsoin kelloa. Mutsi yritti soittaa ja ajattelin, et mitä hitsiä se tähän aikaa aamusta rimputtelee… ja joo, olipahan aamu, keskipäivä. Jessus. No mitäs siitä. Olenhan lomalla, olen sen ansainnut. Siitä suoraan koirien kanssa lenkille. Korostan, puolisko jatkoi nukkumistaan edelleen! Koiralenkin jälkeen aloin laittaa ruispuuroa ja keitin kupillisen teetä. Olen nyt päättänyt vähentää kahvin juomista. Pakkailin treenikassin. Kun olin tekemässä lähtöä salille, kysyin nätisti puoliskolta, että viitsisiköhän hän vähän tehdä kotitöitä kun ei kerran lähde salille. No sain sen verran nuivan vastauksen, että verenpainehan siinä pääsi pompsahtaa aika lailla korkeelle :O Ja kun minä olen _minä_, niin ryhdyin sitten itse hommiin. Osaan olla aikamoinen draama queen, kun sille päälle satun. Joten oikeinkin näyttävästi sitten tyhjensin astiakoneen, latasin sen uudelleen, imuroin ja siivosin kissanhiekka-astian. Jotain mun tahdista kertoo se, että aikaa tuohon settiin meni kaikkinensa varmaan viisitoista minuuttia. Eli aika apinanraivolla oltiin liikenteessä. Kun pääsen tuolle taajuudelle, ei kannata tulla eteen :DDDD Keitin vielä kahvitkin valmiiksi puoliskolle ja lähteissäni totesin nätisti: ”Kiitti vitusti avusta, toivottavasti valmiiksi keitetty kahvi maistuu helvetin hyvälle!” ja painelin ovesta treenikassi heiluen pihalle. En mä oikeesti varmaan ollut _niin_ vihainen mitä annoin ymmärtää, mutta… mulle ei vittuilla sanotaan nyt näin ;) Ja koska tyttö ei ollut kotona, pystyin vähän laittaa vettä myllyyn :D

Salilla lähti normi käsi- ja selkätreeni. En ees viitsi sitä tähän toistaa. Oikein oli hienoa huomata, että pystysoutu lähti 20 kilolla aikas kevyeen tänään. Sain 15 toistoa kivuttomasti kasaan ja pari vikaa meni 12 toistolla :) Hyvä minä! Ekstrana otin tänään viparit eteen 7 kilolla x 15 kuten aina. Myös talja eteen lapiokahvoilla oli päivän ohjelmassa, 40 kiloo siinä ja toistoja revittiin 15! Ihan jees treeni. Salilla oli tänään joku perheliikuntapäivä. Oli paloautoa ja pomppulinnaa. Oliskohan pitänyt mennä pomppulinnaa lämmittelee :D Sain ilmasen kupin kahviakin treenin päätteeksi, wow ja jotain uutta ”terveysjuomaa” mitä en ole vielä maistanutkaan. Jätin pullat ja keksit maistamatta, jei.

Soittelin puoliskolle salilta. Olin jo ihan leppynyt ja meitä jo nauratti koko ”aamun” episodi. Totesin vain puoliskolle, että paree olla kukkia pöydällä odottamassa kun tulen… ja olihan siellä sitten odottamassa. Kyllä pisti suupielet hymyyn ja olihan siitä pakko ilahtua. Saipa hän suukonkin tuosta hyvästä. Jottei kenellekään jäisi epäselväksi kukan varsinainen koko, niin viereen laitoin tulitikun, muuten se olisi näyttänyt valtavalta leikkokukalta :DDDDD Ajatus on tärkein sanon minä, olen tuosta ihan yhtä otettu kuin kimpusta ruusuja. Näin helppo muo on miellyttää. Nyt tuo kaunis kukka on ”maljakossa” eli snapsilasissa keittiön pöydällä luomassa tunnelmaa ;) jei!

Kävin kotimatkalla Tarjoustalossa. Oli tarkoitus ostaa sieltä protskujauhetta lisää, mutta yllätyksekseni huomasin, että siellä oli ihan mielettömät alennusmyynnit. Jo alennetuista hinnoista vielä -50% :O eli siellä oli paljon lähes ilmasta tavaraa. Mukaan tarttui tytölle pari lippistä ja sukkia, rintsikoita, useammat :) alushousuja, paitoja, muutamat tosi mageet legginsit ;) (eli ei niin mageet, mut oli pakko, kun oli niin törkeet, semmoisia käärmeennahkakuvioisia, oih, vähän seksyä :D). Puoliskohan totesi niistä, että kyllä noilla paikallisesta irtoo :D ei terve. No mut anyway, kyl ne ihan käyttökelposet on mun tunikoiden alla ;) Hyvin näkyy jo hieman erottuvat reisilihakset ;) sehän tässä oli taka-ajatuksena :D tietty, mikäs muukaan! Pidim siis pienimuotoisen vaatenäytöksen kotiintultuani, puolisko seurasi sen minkä tietokonepeliltään ehti :D

Tuon aivan uskomattoman shown jälkeen ryhdyin tekemään meille ruokaa. Tänään oli kyllä niin hyvät mätöt, ettei siitä voisi kukaan valittaa, ei myöskään puolisko… joka ei kyllä valita koskaan ruoasta mitään. Se syö ihan kaiken mitä nenän eteen laitetaan ja hyvä niin! Meillä oli salaattia. Oli paistettua kesäkurpitsaa, jonka päälle laitoin juuri kehittelemäni ”tahnan”; sipulia, valkosipulia, couscousia, aromisuolaa, herne-maissi-paprikaa ja cremefresh sipuli! Se on niiiiin hyvää, ette kuule usko ennenkuin kokeilette. Kesäkurpitsaviipaleet paistoin pannulla miedolla lämmöllä, päälle pistin vähän aromisuolaa. Samaten sipulit kuulotin hyvin pannulla ennenkuin sekoitin ne tuohon ”tahnaan”. Sitten vain kesäkurpitsan päälle niitä tahnapalleroita lämpeämään. Avot, niin hyvää että! Sen lisäksi oli kanan filettä, itse maustamaani, ostin ne ihan naturellina kaupasta. Höyrytettyä kukka- ja parsakaalia ja punaviiniä :)Nams! Nyt on aika vähän juhlistaa sitä, että a) mulla alkaa vika lomaviikko ja b) maanantaista alkaa tiukka dieetti ja treeni kuukausi :O uhhuh, ihan kun mä oisin päästänyt itseni vähällä tähänkään asti.

Kuvassa meidän, ah, niin herkkä kynttiläillallinen :D

Nyt vain istutaan ja vietetään kahdenkeskistä laatuaikaa. Kyllähän tätäkin tarvitaan. Kaksin kotona… ja huomenna vapaapäivä :) Kivaa. Elämä on!