Lauantai menot

No jaha, vuorokausi on ehtinyt jo vaihtumaan sunnuntain puolelle. Mitä mä teen tähän aikaan hereillä? Hyvä kysymys. No sanotaan nyt näin, että meni vähän myöhään ”kylillä” :D nii-in, mulla, todellakin :D

Ennen kuin lähdin kylille, kävin tietysti salilla. Tänään oli vuorossa SELKÄ-HAUISTREENI. Kyllähän tuli vedettyä taas ihan tunteella :) Homma kulki ja rauta liikku kivasti. Vielä pukuhuoneessakin oli huippu fiilis, joten perus pukkariposet tuli sit vedettyä peilin edessä, haha. Tällä kertaa jätin kameran kassiin, etten häirinnyt muita pukuhuoneessa olijoita. Onhan se tietysti vähän kyseenalaista kaivaa kamera pukkarissa esille, jos sielä on muita, vaikka kyllähän mulla nyt sen verran on arvostelukykyä, etten kuvaisi ketään muuta siellä kuin itseeni :D

SELKÄ-HAUISTREENI

-kulmasoutu kp
-levee alatalja
-ylätalja levee
-ylätalja kapee
-pullover taljassa

-hk tanko
-hk kp vinopenkistä
-hk scotti

Aika hevii settii ja kyllähän tunsi taas tehneensä. Loppupäivä ja ilta menikin sitten ihan muissa merkeissä, enkä valita ;) Hei ny!

Loppukevennykseksi :

4 vastausta artikkeliin ”Lauantai menot”

    • Kyllä posetusta tulee tehtyä varmasti jopa kanssatreenaajia ärsyttämiseen asti. Vähän joka välissä :D Ei sillä, että pitäs esiintyä muille, vaan sillä, että ne tulee sit toivottavasti selkäytimestä kun sen aika on.

    • Voin kuvitella että ehkä joskus joillain tympii. :D mutta he eivät sitten varmaan tunne lajia niinkään, joten eipä tuo haittaa :)

Kommentointi on suljettu.