Lauantai treeniä

Nyt tulee vähän jälkijunassa, että oltiin eilen salilla treenailemassa. Oli oikein hyvät treenit, nyt taas tuntee tehneensä. Mulla oli ensimmäistä kertaa virallista treeniseuraa ja se oli mukavaa. Tietysti taas tuli nähtyä tuttuja naamojakin salilla, mutta kaiken kaikkiaan oli aika rauhallista, mikä tietysti sopii mulle aina paremmin kuin hyvin.

Nyt en ala listaamaan mitä tehtiin, sillä tuli väännettyä vähän kaikkea kun opastin J:tä käyttämään laitteita ja mietittiin mitä kaikkea voitaisiin tehdä. J:n toive oli että jotain käsille ja persiille :) No hyvä, siitä sitten lähdettiin ja ilmeisesti tuli tehtyä jotain ihan oikeinkin, sillä nyt on pakaratkin kipeenä.

Kaiken kaikkiaan hikoiltiin salin puolella noin parin tunnin ajan. Tietysti tuossa ajassa vähän menee jo aikaa ihan siihen että katotaan ja mietitään mitä tehdään :) Mutta hyvä treeni tuli kaiken kaikkiaan, hiki lensi ja sykkeet kohoili mukavasti.

Illalla sitten suunnattiinkin Helsingin yöhön :) jee. Duunikaverikin tuli messiin ja olihan meillä hauskaa pilkkuun asti. Mikä hienointa, ei ole ollenkaan tukanjuuri kipeä tällä hetkellä, jee. Sen verran rauhaksiin otettiin. Ja mikä tuuri meille TAAS kävi, saatiin taksijonosta kyytiin yksi kundi joka maksoi matkan meille Louhelaan asti ja siitä kun me päräytettiin kotio, niin jouduttiin maksamaan enää 9 euroa :o. Yleensä tuo matka maksaa vähintään sen 30 euroa :) Eli mäihä kävi taas!

Semmosta. Nyt katotaan niinkin laadukasta ohjelmaa kuin Reikä seinässä. Sopii hyvin tämänhetkiseen väsyneeseen olotilaan ;)