Lauantai

Hihhei. Superäitivkonloppu :) Kyllä on ollut ihanaa. Olen nyt päättänyt, että joka toinen perjantai on tyttöjen ilta. Silloin ollaan tytön kanssa yhdessä. Pidämme useinmiten leffaillan, joko kotona, tai sitten lähdemme leffateatteriin. Riippuu mikä on vireystaso pitkän viikon jäljiltä. No eilen pidimme leffaillan ihan kotona. Kävi vielä niin hyvin, että tytön bestiksen äiti soitteli ja kysyi, voisiko tyttö tulla meille yökylään. No mikäs siinä. Äidillä vähän menojalka vipatti (hän on tämä yh-äiti, johon olen tutustunut ja meillä kyllä menee hyvin yksiin!). No sittenhän meitä oli jo kolme. Sitten kun vielä mun ystävä tuli mukaan, niin oli oikein isosti tyttöjen ilta. Vuokrasimme leffan, ostimme leffaherkkuja ja nautittiin illasta täysin siemauksin. Oli kyllä mukavaa. Tyttöjen kanssa meni ihan super hyvin. Olivat ihan enkeleitä, oikein mussukoita :) Nukkumaan pikku neidit menivät ennen kymmentä ja sammahtivat kyllä kuin saunalyhdyt :)

Tänään sitten heräiltiin kahdeksan maissa. Likat katselivat lastenohjelmia, askarreltiin, minä tein aamupalan ja puolen päivän aikaan ruoan :) Oikeesti, nautin jokaisesta hetkestä tyttöjen kanssa. Ne on niin niin niin niin liikuttavan ihania. On todella hauska seurata heidän leikkejään, sitä miten mielikuvitus lentää. Ruoan jälkeen ehdotin, että lähdetään ulos. Suuntasimme Marketan puistoon. Se on iso piharakentamisen näyttelypuisto täällä meilläpäin. Se on nätti mesta. Siellä on esillä myös lasten leikkipaikkarakentamista ja siellähän tytöt viihtyi hyvin. Alueella on myös laitureita, lammikoita, savusauna, pieniä pirttejä, vanha mylly, keinuja ym. kivaa mitä on mielenkiintoista tutkailla. Tytöt intoutuivat leikkimään poliiseja ja minä olin tietysti leikissä mukana, kuinkas muutenkaan. Suuntasimme mielikuvituksissamme mm. Venäjälle, ajoimme moottoripyörällä ja autolla kovaa vauhtia jahdaten voroja :D Mulla oli hauskaa ja niin oli tytöilläkin :) Parhautta.

Kotimatkalla pysähdyimme Mäccäriin. Jotain kertoo siitä, kuinka harvoin käymme ns. pikaruokaravintoloissa, sillä tyttö sanoi bestikselleen ”Jee mäccäriin, me ei olla oltu ainakaan kolmeen vuoteen mäccärissä!” :DDDD No tuo kolme vuotta on vähän liioittelua, mutta ei me kyllä olla käyty…. tämän vuoden puolella varmaan kertaakaan… ei olla! Se tuntuu pikku neidistä ikuisuudelta, tietenkin ;) No kävimme mäccärissä, tytöt saivat syödäkseen ja minä myös ;) Myös ravintolan leikkipaikka oli kovassa huudossa. Kello ehti siinä vaiheessa jo puoli neljään ja oli aika palauttaa likan kaveri omaan kotiin. Heillä oli vielä matka Keravalle edessä.

Kotiin tultuamme minä tietty vein heti koiruudet lenkille. Sen jälkeen kävimme molemmat soffalle katsomaan dokumenttia… ja nukahdimme :) Siinä nukuttiin ihan vieri vieressä ja vielä koiratkin kainalossa. Oli lämmin ja tiivis tunnelma <3 Kun heräsimme päikkäreiltä, paistelin lettuja meille :) nams. Ilta oli pimentynyt ja sytyttelimme kynttilät partsille sekä olkkariin. Ah, joskus on niin täydellistä olla äiti. Elämäni ehkä täydellisin ja suurin saavutus! Odotan kovasti, kuten tyttökin, että voimme viettää jälleen yhdessä tyttöjen iltaa isommallakin porukalla :) nyt jatkamme kahdestaan ja mukavaa on. Rakkautta!