Lauantaita päivää!

Nonnih, täällä sitä taas ollaan, hengissä ja hyvinvoipina :) hahaaa. Eilinen meni sitten lepopäiväksi. No mitäs sen väliä, tänään ois ollut lepopäivä, mut ei sit ollut kun oli eilen. Ihan sama, mä olen lomalla :D Joo ja ai miksi meni lepopäiväksi? No siksi, että oltiin kaverin kanssa koirapuistoilee dogien kanssa lähemmäs neljä tuntia :o Kun pääsin kotiin, söin, ja ajattelin, että vetäsen tohon soffalle hetkeksi aikaa pitkäkseni tasottelemaan mahaa :D Kuinkas sitten kävikään, taisin herätä siitä samasta asennosta siinä puoli yhdeksän aikaa illalla ja totesin, että hittojako tässä hikoilemaan :D Näin se homma etenee ;)

”Aamupala” :D No ei ihan kaikki mene aamusta, esim. B-vitamiinin ja Magnesiumin otan illalla, koska se kuulema helpottaa unen saantia ja antaa paremmat unet :) Totta vai tarua, mene ja tiedä, mutta näin kuitenkin teen. Samaten aminohapothan menee ennen treeniä ja treenin jälkeen… lepopäivinä kerran päivässä ja silleen. Jotainhan tosta vielä puuttuu, kuten esim. kalsium tablettia ei näyttäis olevan :D Mutta että summasummarum, aikamoinen setti menee kaikenlaista nappia naamaan päivittäin ;) KUINKA MONI TEISTÄ KÄYTTÄÄ LISÄRAVINTEITA JA MITÄ? MITÄ ETTE KÄYTÄ JA MIKSI?Multa ainakin valmentaja ihan ensimmäisenä kysyi, että mitä mieltä olen lisäravinteiden käytöstä. Vastasin, että ei mulla ole mitään sitä vastaan ja itse asiassa kyllähän mä käytin jo ennenkuin aloitin valmennuksessa. En ehkä ihan näitä kaikkia, mutta jotakin kuitenkin. Koska näytin vihreää valoa lisäravinteille, niin lista kasvoi kyllä kummasti. Joka tapauksessa, sen mitä suuhuni tungen, haluan tietää mitä se on ja miten se mahdollisesti vaikuttaa. Se miten se sitten vaikuttaa oikeesti, niin mene ja tiedä. Itse uskon kyllä rasvahappolisien, aminohappojen, kreatiniinin ja vitamiinien vaikutukseen. Eli näillä mennään edelleenkin ;) Ja jos nyt siellä lukijakunnassa sattuu olemaan joku joka ei tiedä mitä tarkoittaa lisäravinteet, niin sen verran voin kertoa, että niillä ei ole mitään tekemistä doping aineiden kanssa ;) Loput voitte opiskella vaikka internetistä :)
Lepopäivän puistoilua. Pentin bestis, koira jota on ihana ”mälvätä”, pikku Piina, belgianpaimenkoira 9kk :)
Rontit vauhdissa :D Rosi leikkii taas sähköjänistä keulilla :D
No muttas muttas mitäs tässä sitten tapahtuukaan? Päivi, eli minä ;) olen laittanut pitkästä aikaa kisakengät jalkaan :) Hyvä mä! Tänään oli salilla sen verran rauhallista, että sain Fustra loosterin ihan omaan käyttööni :) Tänään tiedustelin uudemman kerran Foreverin jumppasalin käytöstä ja kuulema sopimuksen mukaan. Okkei, maanantaina on sovittu, että meitsi on siellä kopistelemassa ;) Nyt on tullut käytyä Foreverilla taas vähän enemmän kuin Let´s Go Centerissä, koska olen paljon fillaroinut salille. Ja tuonne Foreverille on hieman pidempi lenkki, joten ihan kuntoilun kannalta. Mutta älkööt huoliko Let´s Go Centerläiset I´ll be back, viimeistään kun lomat on lusittu :) :) :) Lupaan sen!
Bodari poseeraa. Hinkkasin aika monta kertaa t-kävelyä tuossa salissa tänään. Ihan oli nyt pakko hieman verestellä kun huomenna on sitten ne viralliset treenit Forever Myllypurossa. Pikkasen piti hakea tuntumaa. Jalat ovat vaan niin hiivatin kipeet edellisestä etureisitreenistä, että pikkasen jännitti, että mitähän tästäkin tulee, mutta kyllähän sitä pystyssä pysyttiin. Lavalla tosin ei ois horjahduksiinkaan varaa, joten treenii treenii treenii, ei siihen muu auta kuulkaas.
Meitsin Bling Blingit :D Eilen surffailin netissä tsiigailee kisabiksuja. Mitä ja mistä niitä voisi hankkia. Okei, tiedän, mittatilaustyönä esim. Biancaneveltä, mutta jotkut tilaa ns. blankot biksut ulkomailta ja koristelee itse. Ja tätähän tehdään ihan pelkästään puhtaasti rahan säästämiseksi. Kyllähän se ihan oikeesti ja rehellisesti pikkasen kirpoo ajatella maksavansa bikineistä sellaisen 600€ jos edes välttistä riittää :o
Reipas jumppari on saanut treeninsä päätökseen, sauna kutsuu :) TÄNÄÄN tuli siis treenattua RINTA JA OLKAPÄÄT. Huomiselle jää meitsin yksi lemppari, selkä ;) yes! Pääsen vähän antaa runtua Myllypuron raudoille :D
Minnes minä sitten eksyinkään. Niin, tosiaan, oli mentävä Tammiston Giganttiin käymään. Minä nimittäin ostin sieltä taannoin Canonin kameran ja kappas kun äkkäsinkin, että kyseistä kameraa myydään toisaalla halvemmalla. No minähän otin heti Giganttiin yhteyttä ja mulle korvattiin se erotus :) jei. Ei pöllömpää. Sain kyllä oikein hyvän vehkeen sopuhintaan :) en voi valittaa… enää :D Gigantista sitten Jumboon, koska mun oli ihan pakko pakko pakko ostaa kynsilakanpoistoainetta, että saan huomiseksi mun lomakynnet kuosiin :) Pieni evästauko oli siis tehtävä Piknicissä :) Mums mums, kanasalaatti oli tosi hyvää! Kiitos!
Mutta mitä muuta tapahtuikaan Jumbon matkalla ? Haha, Päivi eksyi Hairstoren kampaajalle. Juu-u. Vihreä valo vilkkui niin kutsuvasti, etten voinut olla menemättä. Hiukka muo jännitti kun mut esiteltiin mieskampaajalle, ulkolaiselle, joka kylläkin puhui ihan hyvää suomea, hieman murtaen :) Hetken mietin, että ööö… mitähän mä nyt oon tekemässä oikein. Mutta kun tämä mies alkoi hommiin, en voinut kuin hämmästellä sitä toimintaa. Varmaan ensimmäistä kertaa ikinä musta tuntui, että mä olen KAMPAAJALLA. Ensinäkin hän oli erittäin miellyttävä, kertoi mitä hän tekisi, antoi mulle mahdollisuuden päättää vaihtoehdoista ja sitten mentiin. Kun hän siinä teki työtänsä, mulle tuli ihan fiilis, että olin sille kuin tabula rasa josta hän loihti taideteosta. En voinut oikeastaan muuta kuin ihailla sitä saksien suhinaa :D Lopputuloskin oli kerrankin sellainen, etten miettinyt vetäväni pipoa päähän ja odottanut, että pääsen himaan laittamaan itse hiukseni ojoon :) Hän selkeesti näki musta päällepäin, mimmosta tyyliä edustan ja aika nappiin meni :)
Kevyt takapörrö :) Mutta totta tosiaan, tämä kaveri teki muhun sellaisen vaikutuksen, että kysyin hänen nimensä. Aijon mennä uudelleenkin!
Ja mukaan lähti sitten uusi vaha Hairstoresta ja Mavalan kynsilakka Anttilasta. No nyt on millä laittaa ;) haha.

Mutta että ei alituiseen paistaisi päivä tähän risukasaan, niin on mulla teille ikäviäkin uutisia kerrottavana. Nimittäin meidän Mauno kissa on sairas :( Olen tässä hiukka seuraillut sen toimintaa ja katsonut, että se käy aika taajaan potallaan. No, olen seurannut, että pissaa tulee ja ajatellut, että hmmm… jos sillä on ummetusta… mutta on kakkakin tullut, tosin aika kovaa sellaista :o Mutta tänään sitten asia valkeni selkeästi, sillä semmosta ravausta potalla ja munaskuiden nuolemista, ettei epäilystäkään. Kaverilla on mitä ilmeisemmin idiopaattinen kystiitti, eli pissatulehdus, johon ei tiedetä syytä. Tämä on kissoilla ikävän yleistä. Se mikä sen laukasee, on usein mysteeri, mutta tiedetään, että esim. stressi voisi olla taustalla. No ruokavalio on yksi syy, ehkä jopa aika yleinen syy, mikä aiheuttaa kissoille tätä. Kyseessä siis harvemmin on bakteeriperäinen tulehdus. Myös virtsakiteet on usein ongelman taustalla. Tätä epäilen myös meidän Maunolla. Minä surkimus kun olen syöttänyt sille toista ruokaa nyt loman ajan, yleensä Mauno on aina syönyt Royal Caninin Urinarya, juurikin tuon kyseisen vaivan vuoksi. Manulla siis on ollut struviittikideongelma vuosia vuosia vuosia sitten ja se on pysynyt täysin oireettomana aina näihin päiviin asti. Onneksi kotoonta löytyy lääkkeellistä helpotusta ja osaan palpoida kaverin rakon ja tarkkailla pissaamista. Jos kyseessä olisi virtsaumpi, meitsi lähtis piipaa piipaa päivystykseen, näin on. Siitä on nimittäin leikki kaukana jos kissan (tai kenen tahansa!) virtsatiet menee umpeen! Näitä tapauksia näkee aina toisinaan duunissa :/ ei kiva. Että näin. Toivottavasti Manu saadaan kuntoon. Huomenna ajelen duuniin hakee sille sen omaa ruokaa matkalla Myllypuroon, nih. Mutta ollaan kuulolla. Hei ny!

6 vastausta artikkeliin ”Lauantaita päivää!”

 • Mauno-kissalle sympatiat, toivottavasti selviää pian mikä on vikana :( Kisuihin saa upotettua aika pitkän pennin, alkuvuodesta meni 360 euroa parin hampaan poistoon :( Miksei kissoil oo kelakorttia :D

  Lisäravinteita menee, ylläri ylläri, ku apteekissa töissä, ni tuntuu et sitä tarvii koko ajan popsia jotain lisiä.

  Aamuisin menee omega3, vihreätee-kapseli (antioksidantti + piristystä, kenties rasvanpolttoa?), c-vitamiinia 500mg, vahva B-vitamiini ja monivitamiini (tällä kertaa superfoodeja sisältävä Super+Total). Uskon, että kropan rasittaminen + arjen erilaiset stressitilat syö B-vitamiinivarastoja + extra C-vitamiinista tuskin on haittaa.
  Otan päivisin toisen annoksen omega 3. Yhteensä tulee n. 5 g omega3. päivässä.
  Ennen treenejä aminohappo-tabletteja, treenin jälkeen malto-hera-kreatiini-juoma.
  Illalla magnesiumsitraattia ja sinkkiä.

  Jaksoittain käytössä glutamiini, jos tuntuu ettei treeneistä palaudu jne. Vihreä tee-kapselit kans aika jaksoittaisessa käytössä.

  En käytä treenilatureita (kofeiini-beeta-alaniini-komboja). Kerran kokeilin ja se tuska hiki ja sydämen takominen ihan pelkästä paikallaan olemisesta riitti mulle :D Jos treeni-boostia tarviin, ni sit ihan kahvi/pari hörppyä energiajuomaa riittänee.

  By the way, nice fleda! :p

  • Nonnih, aika samoilla linjoilla vedetään täälläkin lisäravinteiden kanssa. Mäkään en käytä treenilatureita, en ainakaan vielä ;) tänään jo hypelsin sellaista purkkia, mut kelasin, et njääääh, antaa olla, kyllä sitä tulee niin paljon kaikkea otettua, että jos niillä ei pärjää niin jo on kumma :D Ehkä joskus voin kokeilla. Sen sijaan ostin kyllä ihan urheilujuomatiivistettä, että voin laittaa treenijuomapulloon ;)

   Manu kissa nukkuu rauhallisesti tällä hetkellä vessassa pesukoneen päällä :) Toivottavasti tulehduskipulääke ja antibiootti alkaa puremaan.

   Ja hei kiitti hei, mulla on taas tämmönen peikkotukka, en taida päästä siitä yli :D

 • Jännä miten noi korot tuo heti reidet esille paremmin ku lenkkarit :)
  Hieno tukka! Sunkin tarvii varmaan pestä ja laittaa se joka päivä, jos haluut sen olevan ton näkönen? Siksi pipo? Se sun pipo sopii sulle kyl :)

  • Joo kyllä sen huomaa kun laittaa noi korkkarit jalkaan, että se ”näky” on heti parempi, varsinkin sivuposeerausasennossa, jossa kuitenkin pehvan pitää olla ”ylhäällä” ja reisikin erottuu paremmin ;) Siihen tuo korkojen käyttö osaksi myös perustuu ;)

   Joo nythän mä kävin kynäsee tätä kuontaloa kampaajalla ja yllättvää kyllä, kun heräsin, ei nää nyt NIIIIN huonosti ole, mutta joo, siis yleensä AINA kastelen hiukset aamulla ja muotoilen ne jotenkin. Varsinkin tuo edellinen välivaike oli kyllä semmonen, että terve :D Pipo on aina helppo ratkaisu ja oikeastaan mä diggaan mun pipoista myös. Niitä on jo aika monta. Treenatessa käytän tuota ja se alkaa olemaan jo aika nukkavieru :D

 • Voi sä käyt tuolla salilla! Ehkä maailman parhain sali foreva. ;> Oon monesti ikävöinyt tonne takasin, mutta tulis vähän turhan pitkä ajomatka puntille joka pv :) Ps. Kiva blogi sulla! :)

  • Juu, ei tuo pöllömpi sali tosiaan ole. Kyllähän sieltä kaikki herkut löytyy :)

   Hei kiitti, tervetuloa lukemaan :) Meitsi ainakin seuraa sun blogia jatkossa mielenkiinnolla :)

Kommentointi on suljettu.