Lauantaita taloon!

Pääsiäinen, niin totta tosiaan, nyt on pääsiäinen. Mun 100 gramman mämmipurkki odottaa edelleen jääkaapissa syöjäänsä. No suklaamunia on tullut kyllä nautittua tälle pääsiäiselle ihan kivasti, että siitä ei ole puutetta ollut ainakaan :D

Tänäänkin kuuliainen bodari, eli minä, suuntasin nenäni salille. Kyllä vain. Nyt taotaan jälleen ;) Lihasta, lihasta ja vielä enemmän LIHASTA. Sitä on saatava. Tavoitteena on nousta isompana ja kireempänä jälleen puolentoista vuoden päästä lavoille. Juu kyllä, näin on näreet hei :) Jos vain luoja suo, että kaikki menee kuten suunnitelmat on asetettu, niin vuoden 2015 SM:t kutsuu muo :) On ihanaa viedä projektia eteenpäin, kun on määränpää mihin tähdätään.  Eli treenii pukkaa jatkossakin. Isosti!

TÄNÄÄN oli vuorossaan mun niin kovasti rakastama TUMPPUJUMPPA :) Eli toisinsanoen HAUIS – OJENTAJA JA OLKAPÄÄTREENI. Ugh, kyllä lähti. Nyt on niin siisti taas treenaa, kun treenattaviin lihaksiin saa aivan jäätävän pumpin. Oli nimittäin tänäänkin hanskat aika täyteläiset. Siinä kun peilin edessä posetin (kyllä, teen sitä edelleen ;) niin katselin jopa kondistani sillä silmällä, että tämähän se olisi voinut olla vaikka kisalavalla! Lihakset ovat täyttyneet kivasti. Toki on tullut nestettäkin, eli vatsapalat eivät siinnä niin kireesti kuin kisapäivänä, mutta nesteenpoistohan nyt ei ole kuin taikatemppu ;) No joo … mutta mitä sitä nyt miettimään sen enempää. Nyt katse kohti tulevaa ja nautitaan tästä ajasta jälleen täysin rinnoin (joo nekin täyttyy ehkä joku kaunis päivä vielä :D ).

Eilen mut muuten bongattiin Foreverillä. Siinä yksi kundi tuli juttelee, että hei, sä olit tiistaina Solanalla :) Juu kyllä olin, totta ! Hän oli katsellut, että on niin tutunnäköinen ja siinä sitten muutama sana vaihdettiin. Hänkin käy kuulema siellä noin kaksi tai kolme kertaa viikossa. Kukapa ei kävisi. Jos haluaa päästä kunnon HC bodaussalille, niin kannattaa suunnata nokka Solana Fitness Centeriin. Enkä nyt tarkoita, että pitää olla itse mikään HC bodari, vaan kaikki ovat ehdottoman tervetulleita. Ja Solanassahan käykin ihan kaiken kokoista ja näköistä kuntoilijaa, eli ei todellakaan tarvitse miettiä, että sovellunko joukkoon. Kyllä sovellut!

Tänään tuli tehtyä jälleen pitkiä pumppaavia sarjoja, käyttäen huippusupistustekniikkaa. Toimii!

– hk taljassa otsaan
– normi hk taljassa
– scotti
– tuplat taljassa

– pushdown taljassa (ojentajat siis hieman eri tekniikalla)
– ojentajaprässi
– kapea penkki

– viparit sivulle
– viparit ylös
– 1 käden viparit taljassa

Siinäpä takuu varmaa settiä ja tassut oli niin DONE! :) Huikee jumppa = hyvä mieli ;) Siihen päälle huisin hieno auringonpaiste ja fillari alle, ah, mitähän sitä bodari voisi enempää toivoa… paitsi hyvää bodyruokaa ;) Ja sitähän teen edelleen! (pääsiäismunien kaveriksi :D )

Kauppareissulla törmäsin pariin kaveriini, Inkaan ja Tuuliin. Lähdin sitten tyttöjen kanssa kahvittelemaan. Kun mulle sitten tarjottiin  (kiitos Ari) oikein Irish Coffee hyvän kisamenestyksen johdosta, niin heittäydyin oikein hurjaksi ja joinpa sitten sellaisenkin :) Eihän se pahaa ollut, ei tokikaan. Muut jäivät vielä istumaan iltaa, kun minä siirrostauduin kotiin. Oli nimittäin bodarin ruoka-aika :D haha. Näin se vain menee. Mutta oli kyllä aivan sairaan mukavaa istua kavereiden kanssa tovi ja turista niitä näitä maan ja taivaan väliltä. Tässähän on saanut ihan sosiaalisen ähkyn tälle päivälle.

Kotonakin olen saanut aikaiseksi sitä sun tätä. Esimerkiksi parveketta on tullut raivattua kesäkuntoon. Ihanaa kun tulee kesä. Meidän Penttihän on ihan onnesta soikeena, kun parvekkeelle on taas vapaapääsy, Mauno kissastamme puhumattakaan ja kyllähän tuo whipukka neitikin siellä viihtyy, auringonpaisteessa. (tuossa koirassa asuu sisäinen kissa ja meidän Maunossa koira :D ).

Kaiken kaikkiaan voisin sanoa, että takana on tähän mennessä hyvin onnistunut pääsiäinen. Huomenna kun saan vielä Einin takaisin stadiin, niin tästähän tulee täydellinen ;) Ei muuta kuin jatketaan kaikki nauttimista.

Tumput turvoksissa <3 Mikä fiilis? No hemmetin hyvä tietty :)

Nyt mä otan kupin jos toisenkin kahvia (ilman lisähöysteitä tällä kertaa ;) ), rojahdan tähän sohvan nurkkaan ja katson töllöä. Ei pöllömpää hei. Ollaan kuulolla jälleen. Huomennahan on, mikä muukaan, kuin salipäivä ;) uuuu jeah!

HEI NY!