Lepoa ja tankkausta

Hyvää huomenta itse kullekin säädylle. Täällähän sitä ollaan jälleen koneen äärellä. Viikko on polkastu kirjaimellisesti käyntiin, sillä eilen suuntasin työmaalle fillarilla. Oli muuten aivan mahtava fillarointisää :) Loistokas suorastaan. Blehat silmillä sai sotkea menemään :)

Ihanaa kun päivät pitenee! Ei ole enää pimeää kuuden aikaan illalla. Mukavampi polkea fillarilla kotiin duunista, kun näkee kunnolla eteensä. Muistan tässä kevään kynnyksellä yhdenkin illan kun pimeässä sumussa poljin Munkasta kotiin. Oli vähän jännät paikat, kun joutui suorastaan arvailemaan, että tuleeko vastaan joku vai ei :o Fillarilla kuitenkin pääsee sellaisiin nopeuksiin, ettei sitä toivoisi törmäävänsä kehenkään tai mihinkään.

Hei fressiä maanantaita vaan kaikille. Terkut töistä ;) Vaan olipa tällä kuvalla ihan merkityskin. Vaihdoin huulikoruuni pään ja sepä saikin sitten hieman ihmetystä osakseen esimieheltä :D Mullahan on ollut tuossa huulessa vaikka kuinka ja kauan pallo, mutta nyt vaihdoin kartion. Vasta siis eilen esimies ylipäätään huomasi, että mulla on huulikoru :D Ajatella, että noin pieni muutos voi olla niin suuri! Onhan tuo kartionmallinen pää hieman silmiinpistävämpi, vaikka se kooltaan ole juurikaan sitä palloa suurempi ;) Häntä nyt lähinnä askarrutti, että enkö mä pelkää, että tuohon jää jotain kiinni? No ei pelota ei ;) Mulla on ollut lävistyksiä niin kauan kuin muistan ;) ja koskaan ei ole ollut ongelmia niiden kanssa. 
Sunnuntaina pikku emäntä esitteli jälleen piirustustaitojaan. Aika vakuuttavaa jälkeä kymmenvuotiaalta. Sanoinkin, ettei hän turhaan käy kuvataidekoulussa :) 
Maanantai ei päässyt pitkälle duunissa, kun jo jätin nakkini pesukoneen luukun väliin :o Onneksi ihan pintanaarmu, mutta kyllä se ärsytti, varsinkin kun seuraavaksi löin jo pääni kaapin reunaan :D Maanantai? No todellakin!

Tein siis töissä välivuoron eilen. Chilliä menoa. Siihen yhdistettynä tankkauspäivä, ei juuri valittamista siis. 

Mielestäni aika herkullisen näköinen lounas, vaikka itse sanonkin ja itse on tehty :D Ja hyväähän se olikin. Helppoa, yksinkertaista, mutta ah niin hyvää ;)

Sunnuntaina kävin vääntämässä selkä ja takaolkatreenin, TÄNÄÄN  olisi vuorossaan TAKAREIDET JA PAKARA JUMPPA. Nyt olisi ihan oikeasti tarkoitus treenata stadin suunnilla :) Meillä on vielä auki, että mihin mennään, mutta vahva visio asiasta on. Jep, mutta siitä sitten tuonnempana.

HEI NY!

PÄIVI KAARTO @ Facebook