LEPOPÄIVÄ!

Vai lepopäivä? Mitähän tuo sana lepo itse asiassa tarkoittaa ees? Mä en varmaan lepää oikeesti koskaan :D haha. No minkäs ihminen itselleen mahtaa. Muo ei ole luotu makaamaan sohvalla koko päivää, ei edes osan päivää… putkeen… mä en vaan osaaaaa! Koko ajan pitää prokkistella jotain. Ihan sama… jos ei muuta niin imuri alkaa vaikuttaa aika kutsuvalta. That´s me. Sorry :/ ehkä juuri sen vuoksi saankin olla aika rauhassa, kukaan kestä mun elämänmenoa :D :D No juh…

Tänään on siis chillattu. Siitä huolimatta on tullut puuhasteltua kaikenlaista kivaa. Ensinäkin olen löytänyt monta, tai ainakin muutaman, uuden blogin lukulistaani, jee jee. Olen nauttinut kauniista päivästä koirien kanssa Rajasaaressa. Puuhastellut kotona, käynyt kaupassa ja sen sellaista. No aika rento meno. Mutta jälleen kerran tultiin tähän, mun luonto :D Koiralenkille mennessäni, on pakko pysähtyä pururadan reunaan vetää leukoja ja tekemään dippejä. Ja jos muuten en saa tarpeeksi liikuntaa, unohdan avaimet ja puhelimen iltalenkillä kotiin. No siinä pieni iltajumppa sitten. Miten kiipeät pystysuoraa seinää noin neljään metriin? Murtaudut parvekelasituksista sisään, kuitenkaan rikkomatta niitä? Noudat avaimet ja lähdet uudelleen lenkille :D Nyt voin ihan rehellisesti sanoa, että en ole turhaan käynyt salilla, sillä niin kevyesti kävi tuo nousu tohon omalle partsille. Siinä puolessa välin kun keikuin hetken, toivoin vain, etten nyt putoa. Hyvin kesti pienet ulokkeet mihin tartuin. Oispa ollut hienoa jos ois jäänyt rännit käteen tai joku naapuri ois soittanut poliisit, että joku tumma hahmo murtautuu parasta aikaa naapurin asuntoon :D

Iltalenkki meni siis osaksi seinäkiipeilyksi :D Joku kait vois kutsua tuota boulderoimiseksi. Minä sanoisin, että se on mun elämää :D Eipä oo tuota kiipeilyä tullut harrastettua, mutta nähtävästi mulla on kykyjä siinäkin lajissa. Pitänee mennä koittaa joskus oikeille seinille kun yllätin itseni ketteryydelläni :D Ihan oikeesti, väitän, että mulla ei mennyt viittä minuuttia siinä hommassa, että kapusin parvekkeelleni ja olin jo takasin pihalla. Koirathan jäi nätisti nääs odottelee mammaa siihen katoksen alle ;) hih.

Nonnih, tässä sitten minun äitienpäivälahjaa. Yksi niistä… :D monista… heh. Neiti ei tietenkään ole malttanut pitää lahjojaan salassa, vaan niitä on sadellut pitkin viikkoa. Kahvikuppi. On kupilla kuulkaa kokoa. Kyllä tyttö äitinsä tuntee, mä en mitään sieviä kuppeja käytä ;)
Päivän evästystä. Tällaista tää on aika pitkälti joka päivä. Joku voisi innoissaan katsoa, että hittolainen, sillä on jotain kebab lihaa tossa päällä, mutta eipä oo ei. Se on kuulkaas soijasuikaletta! Nih! Ja on muuten hyvää kun sen osaa maustaa oikein. Eihän se nyt muuten maistuis millekään.
Ja rennon vapaaillan huipentuma. Minä, iltapala, kahvi, leffa ja hieman herkkuja <3 Hyvässä seurassa, eli parhaassa, nimittäin elukat kainaloon (yksihän siinä tunkee jo kuvaankin hanakasti, nimittäin Mauno the Man, my cat) ja sohvan nurkkaan lämpimään. Minä toivotan teille oikein mukavaa iltaa ja ehdottomasti ihanaa äitienpäivää. Kuka mitenkin sen viettää, ihan sama, mutta toivottavasti on ihanaa ;) Minä ainakin menen paiskimaan salille, se on vissi se ;) Hei ny!

4 vastausta artikkeliin ”LEPOPÄIVÄ!”

  • Kyllä on ollu taas Naisela tapahtumarikas päivä! :D Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin! Mitä Sulla on tuosa ruuassa hiilarina, riisi alla? :) Ja iltapala joku vanukas? :) Sunnuntai-jumpalle tsempit! Huomena sitte tais alakaa kunon treenit taas, Keep on Moving!

    • Eilen taisin vetää riisi-ohraa, tänään vaihtelun vuoksi täysjyvänuudeleita. Iltapalana oli puolikas rahka, luonnonjogurttia, loraus piimää (kyllä :D), mustikoita ja mantelirouhetta :) yami :)

      No juh, vähän on ollut touhua tässä viikonvaihteessa meikäläisellä. Tänäänkin meinasin hukkaa salilla vaatekaapin avaimet. Sehän nyt ois puuttunut jos ois pitänyt siihen kaappiinkin murtautua :D

Kommentointi on suljettu.