Lepopäivä

Lepopäivä, vai oliko sittenkään :o Töissä aika löysä päivä, ehdin jopa viemään postit, erikoista! Ja mitä muuta mä meninkään tekemään, voi helevittäläinen sentään, lupasin mennä lauantaina töihin! Minä, lauantaina töissä… nooooooooooou! No pakko kait se on näin kerran kolmeen vuoteen tehdä yksi lauantai vuoro :D mutta ei tule tavaksi ;) hih. No juh… ei ollut tekijää, niin minä nyt sitten lupasi, blah. Mut saan sentäs 3.9 vapaapäivän, joten jes jes jes, mulla on siinä pitkä viikonloppu, ei paha!

Duunin jälkeen sippasin sohvalle, joo… näin kävi. Tänään oli siis ihan tarkoituksellisesti treenivapaapäivä, sillä olimme kaverin kanssa sopineet, että hänen sohvansa muuttaa meille. Heille on tulossa joku järkyttävän suuri divaanikompleksi huomenna, joten vanha sohva, joka sekään ei ole ihan pieni :o ei enää mahtunut heidän asuntoon. No mehän sitten raahattiin se tänne :) Ei paha, kaveri asuu suunnilleen tien toisella puolen, mutta, no, voin kertoa, että kun hänen miehensä kanssa tuota jättiläistä kannettiin, niin kyllä se vähän painoi. Eikä sekään niinkään, mut kun tää sohva on 120cm syvä :D ja pari metriä pitkä, niin oli ihan vaan vähän vaikea sitä kääntää tuolla kierreportaissa. Onni onnettomuudessa, kummatkin asutaan ykkösessä ;) Mutta ihan kivan hien sain pintaan, joten hyötyliikunta kunniaan ;) hih. Nyt on sohva jossa on tilaa, siis TILAAAAA! Tähän mahtuu miten päin vaan ja vähän useampikin ihminen… ja eläin ;) Kyllä nyt kelpaa!

Uusi sohva <3

Kun sitten vihdoin heräsin sohvalta joskus viiden aikaan, kun pikkuneiti tuli kaverinsa luota kotiin, aloin heti duunaa ruokaa, niinkuin kunnon äidin pitääkin ;) yep! Neiti toi myös kaverinsa mukanaan ja sain kiitosta hyvästä lihamurekkeesta :) No ei se tosiaan hassumpaa ollutkaan. Siihen kyytipojaksi perunoita, kukkakaalia ja salaattia. Kyllä kelpas. Niin tuli maaru täyteen, ettei ole sen koomin maistunut mikään muu kuin kahvi, mutta nyt iltapalaksi pientä herkkua. Voi että voi olla taivaallisen hyvää maustamaton luonnonjogurtti ja marjat. Nams!

Luonnonjogurttia ja marjoja, nams!

Mut ei kait täs taas hittoikaan. Meitsi jatkaa lööbaamista soffalla ja nautin :) Huomenna iltavuoroon, grah, mut sitä ennen salille, tietty… ja siellä on muuten saatu saunaosasto kondikseen, vähän siistii, pääsen löylyihin ennen iltavuoroa, ah. Treenaamisesta tuli kyllä mieleen, että kävin urkkimassa taasen blogia / blogeja joita en noin niinkuin ylipäätään seuraa, mutta välillä pitää mulkasta. Ihmettelen joidenkin salitreenaamista. Mä en niinkuin saa juonesta kiinni, kun ohjelmat ei muutu koskaan, kauheet painot, tehdään sekasin lyhyttä ja pitkää sarjaa… ensin vedetään joku puolen tunnin aerobinen setti :o ei niinkuin tuntuis olevan mun järkeen käypää touhua, ei päätä eikä häntää. No … jah… ehkä se ei sit niin ihme ole, jos niitä tuloksia ei ihan kauheesti näy :D mut siis, korjatkaa jos olen väärässä tässä asiassa.

Jebou (BB alkaa, sen kunniaksi tämä tervehdys :D :D haha, on se kyllä sellaista sosiaalipornoa, että pakkohan sitä on katsoa ;) ) ollaan taas kuulolla. Mukavaa iltaa!