Lepopäivä!

No jah, olihan tässäkin päivässä sitten omat mutkansa :D Oi hyvää päivää. Ihan pilkun tarkalleen en viitsi kaikkea kertoa, mutta kerrottakoot sen verran, että olin matkalla kuntosalille tekemään intervallitreeniä, kun mahaan alkoi koskemaan _todella_ kovaa :( Juh, ei siinä, mutta olin just kaupassa etsimässä itelleni lisää Omega tabuja ja siinä kaupassa ei nyt sitten sattunut olemaan vessaa…harvemmin noissa kaupoissa onkaan :o sais kyllä olla joka paikassa. Noooooh, tuli sitten vähän kiire kotiin :D Jetsulleen, että silleen sitten niin. Että oli sitten se _vapaa_ päivä. Joku ylempi taho puuttui tähän homman kulkuun ja muistutti muo vapaapäivästä :D hih. No juh, ohan ainakin salikassi pakattuna huomista varten, niin pääsen suoraan duunista sitten puntille.

Ja koska mä en osaa olla tekemättä yhtään mitään, olen sitten venytellyt ja turannut hiuksiani. Kevyt ysäri look :D aika hauska. Tällä tupeella huomenna duuniin.

Ja sitten tulihan sitä kannettua kortensa kekoon presidentin vaalejakin silmällä pitäen. Kävin siis äänestämässä :) Hyvä minä! Luulen että ehdokkaani tulee voittamaan koko kisan ;)

No mutta, nyt vähän riisiä ja lihaa… ja höyrytettyä parsakaalia, nams. Ja niitä pensasmustikoita jälkkäriksi. Nams nams. Pikku emäntäkin on tullut kotiin joten arki voi taas alkaa :) jee. Kuulemiin.