Lepopäivä!


Rock, Rock!

Nonnih, tänään on sitten asetusten mukainen lepopäivä :D Kun kerran sanottiin, että maksimissaan kolme päivää treeniä putkeen, sitten on oltava lepopäivä, niin silleen sitten tehdään! Nooooh, mitä nyt vähän tuossa keppijumppaa vääntänyt, mut sitä ei lasketa, se menee venyttelystä. Ja vähän vartalokiertoja, pikkasen vatsalihaksille aktivointia :o Niin… mmmm… kun ei vaan voi olla tekemättä mitään!

Töissä meni vähän ylitöiks jälleen, grah! Huomenna ois iltavuoro. Aamusta siis salille, jee jee! Teen tässä huomiset sapuskat valmiiksi. Lohta, nams. KUN kerran sanottiin :D :D (te niin kyllästytte tähän lauseeseen vielä) että kerta viikkoon ois hyvä syödä lohta, niin minähän syön ;) Ei ainakaan kukaan voi tulla sanomaan, etteikö ohjeita noudatettais :D Mähän olen tunnetusti aikamoinen pilkun nu**ija, joten niin tehdään kuin sanotaan.

Ai että muuten tulee mielenkiintoista ohjelmaa töllöstä, jotain traktorihifistelyä :o ja kanava vaihtoon. Äsken letittelin meidän pikkuemännän hiukset, saapi neiti kikkurat huomiseksi. Tuli myös pakattua luistimet ja kypärä neidille huomista varten. Onneksi hän muistutti muo itse siitä :) Aaaa…vielä ois pyykkikone tyhjentämättä. Kyllä nää ns. lepopäivät ovat sittenkin täynnä tohinaa ja touhua. Tuleehan tehtyä kaikkea yleishyödyllistä kotosalla ja jaksan olla hyvä äitikin :D heh. Huomenna olen suunnitellut leffailtaa duunin jälkeen, jos jaksan valvoa. Kattoo nyt, sen mukaan mennään kun jaksetaan. Lauantaina salia ja sunnuntaina lepopäivä. Olen vähän tälleen nyt kaavaillut viikot ma-ti-ke treeniä, to lepo, pe,la treeniä ja su lepo. Silleen se jakautuis aika kivasti. Tietty muutoksia voidaan tehdä sen mukaan jos tulee jotain emergency menoa, mutta muuten tuo kuulostais aika kivalta. Sitä paitsi sunnuntai lepopäivänä kuulostaa mahtavalta! Ei ole töitäkään, joten sitten tulee levättyä ihan _oikeesti_ jos malttaa ;) nih!

Mut juh, nyt määää meen taas tekee jotain yleishyödyllistä!