LEPOPÄIVÄ-HALLELUJAH!

Joo tosiaan tänään oli nyt sitten se jo kuuluisaksi tullut lepopäivä, nimittäin, jotkut tarkkasilmäisimmät ovat ehkä saattaneet ajan saatossa hiffata, että yleensä keskiviikkoisin mulla on lepopäivä :D No niin oli siis tänäänkin. Mutta kunnon bodarihan ei lepää lajistaan koskaan ;), sillä tänään otin Tiina Kasviin yhteyttä, koska hänellä on ilmoitus facebookissa tulevan viikonlopun poseeraus – ja t-kävelytreenistä :) Kuinka ollakaan, minä pääsin messiin ja wuhuuuu, vähänkö olen happy. En pelkästään sen vuoksi, että pääsen treenaa ihan kunnon ohjauksessa esiintymistä ja vertailua yms. mitä siihen nyt sitten kaikkea kivaa sisältyykään, vaan myös siksi, että pääsen tapaamaan ihan livenä Tiinan :) hän on aika siisti mimmi nääs! Ei muuta sitten kun sunnuntaina kisakengät ja vermeet kassiin ja nokka kohti Myllypuroa :) Siistii :)

Jeritasta eilen inspiroituneena tein iltapalaksi tällaista. Makea munakas ;) mustikoita ja itse heitin vielä kanelia päälle. Mums mums! Okei, livahti lärvään vielä kyllä yksi rahka ananaksella :o koska kuten Jeritakin totesi, eihän tuosta nälkä lähde :D haha. Hyvää se oli pitkästä aikaa, enkä ole ennen mustikoita tuohon sotkenutkaan, mut kerta se on ensimmäinenkin!
Lepopäivä vietettiin rannalla, kuten alustava suunnitelma olikin. Sää oli mielestäni mitä mainioin. Ei liian kuuma, mutta ei missään nimessä kylmäkään. Sopivasti tuulinen. Ja tuo paikka, Vetokannas, on niin kuopassa, että sinne ei tuuli hirveemmin puhaltele!
Pientä evästä ennen pulikoimista :)
Kyllähän tuollakin on puitteet kohillaan :) Paikka on tosiaan kunnostettu ihan kunnon uimarannaksi. Ennen se oli metsäinen soramonttu vain, joka sekin oli mielestäni kiva, koska siellä sai uittaa koiria :) Nyt se on kovassa käytössä oleva yleinen uimaranta pukukoppeineen päivineen. Myös runsaasti bajamajoja on tarjolla hätäisimmille. Uimavalvonta on käsittääkseni aamu kymmenestä ilta viiteen tai jotain sinnepäin :)
Kamu :D Lampun päällä äänekästä kannanottoa esitti tämä lokki. Tytön mielestä se oli kuin meidän Rosina :D No ehkä niissä tosiaan on jotain samaa. Samanlaisia ”lokkeja” molemmat ;)
Uuu mama mikä rantaleijona, grrrr :D
Emäntä vesipeuhuissaan :) Minähän en siis uinut :o mutta neiti sitäkin enemmän!
Evästä!
Välillä lämmitellään ja syödään ja pian takaisin polskimaan.
Äiti ja sen tytär :D Ei voi olla huomaamatta pikkuneidin hieman sinertäviä huulia. On se jännä miten muksut jaksaa lillua vedessä vaikka huulet jo sinertää. Niin sitä teki itsekin pienenä, muistan oikein hyvin!
Tytön tekemää taidetta <3
Hiekkalinnaa kyhäilemässä :)
Saukko :D Kyllä sitä kummasti huomaa vahtaavansa silmä kovana toisen perään, vaikka osaahan meidänkin emäntä jo uida, mutta silti!
Kaiken kaikkiaan Vetokannaksella tuli kulutettua aikaa yli neljä tuntia, aika hyvin etten sanoisi. Ihan kahdestaan mentiin, kun emme saaneet tytön bestistä kiinni ja sitten selvisikin, että he olivat juuri samaan aikaan Luukissa :D No mutta meillä oli mitä mainiointa aikaa yhdessä ja tyttökin totesi lähtiessämme, että olipa hyvä että tulimme. Tullaanko uudestaan? No tottahan toki tullaan ja mennään ja suosittelen muillekin. Uimareissun päälle koirat lenkille, niillä olikin jo kova meno päällä, äiti kun oli ollut niin kauan pois kotoonta ;) haha. Loistava päivä! Palaillaan… Hei ny ;)

4 vastausta artikkeliin ”LEPOPÄIVÄ-HALLELUJAH!”

  • Hyvä että maistui ;) mullakin livahti kanelia ja kaardemummaa tänä aamuna sekaan ja aijaij kun oli hyvää :) Eilen tosin hieman vatkasin sita valkuaista ja paistoin vasta sitten, mutta ei se ollut niin hyvää vaahtona :)

    • Joo mä tein eilen illalla taasen sellaisen munakkaan, nyt ei ollut mustikoita :( mutta onneksi ostin tänään lisää ;) Lisäsin sinne munien joukkoon noin ruokalusikallisen soijajauhoa ja koostumus oli tosi hyvä :) Mä käytän yhden keltuaisen siihen ja sen lisäksi kahdesta munasta valkuaiset. Sä ilmeisesti käytät vain valkuaiset???? oletan… mä jotenkin uskon, että siitä tulee ”kiinteämpi” kun on keltuainen joukossa, mene ja tiedä :D Mutta myös tänä iltana syödään munakasta mustikoilla, kanelilla ja hei, tuo kardemumma, pitää kokeilla!!!

  • Oi, kirjoittelepas sitten raporttia tuolta posetreeneistä! Itsekin olen haaveillut lähteväni joskus harjoittelemaan korkkareilla koikkelehtimista, vaikka mitään varsinaisia kisasuunnitelmia ei ainakaan tällä erää ole :)

    • Hei Minna, mukaan vaan. Eihän sitä ole sanottu, että pitää olla kisasuunnitelmat lukkoon lyöty, että voi käydä treenailee tätä puolta tästä lajista! Ehdottomasti mukaan vaan jos kiinnostaa. Sittenhän sitä tietää kiinnostaako enää :D ja varmasti ainakin saa uusia tuttavuuksia lajin parista. Sitä minäkin lähden sieltä hakemaan, sen lisäksi tietysti, että oppisin olemaan siellä lavalla :D

Kommentointi on suljettu.