Lepopäivän ähky :D

Kyllä lepopäiväkin voi vaan olla rankka :D Mulla on ainakin ihan ähky päivän aterioista. Lepopäivänä mulla on ekstrana mehukeittoa, raejuustoa ja kaksi näkkileipää kera kalkkunan. Hitto kun saa jo ahtaa. Nyt on semmonen pullero pallero olo, eikä vielä edes kaikki päivän mätöt ole masussa :D Uhhuh!

Mun ruokakuvat ei juuri kummosiksi muutu ;) Tätä se on, mutta NIIN hyvää, ettei melkein sanotuksi saa :)

EILEN kävin tempasemassa TAKAREISITREENIN. Kyllä huomaa, että restpause puree. Vieläkin on yläkropan lihakset hellänä edellisistä treeneistä. Nyt on muutenkin tullut hyvää tuntumaa lihaksiin ja lihaksetkin ovat vaikuttaneet ”täydemmiltä”. Liekö syynä mun käyttöön ottamassa laturissa, vaiko jossain muussa? Mene ja tiedä, mutta laturin aijon pitää mukana nyt treeneissä, sillä siitä kyllä saa potkua hommaan ;) 

Näkkärii, nam nam… näitäkin ois tänään ollut listalla peräti 4 kappaletta, mut no kolme on mennyt ja neljäs taitaapi nyt jäädä :o Ei vaan nyt uppoa!

Duunissa oli semi kiire päivä. Olen nykyisin taas niin sanotusti ”omissa hommissa”. Tykkään!

Kevään kisoihin on jo nyt ilmoittautunut ennätyksellinen määrä kilpailijoita. Isot mittelöt siis tulossa! Kohta alkaa jännittää :) Niin siistii! Eli nyt niitä lippuja ostelemaan jos aijotte lunastaa paikkanne katsomosta. Tänä vuonna on mitä katsella!

Viikko on siis pyörähtänyt kaikin puolin hienosti liikkeelle. Tämäkin viikko on täynnä mieluisaa ohjelmaa, töiden ohella. Hyvällä fiiliksellä vedetään edelleen :) Mieli on kevyt, suorastaan loistava, mutta tän fyysisen ähkyn voisin vaihtaa pois :D

Näillä mennään! Hyvää alkanutta viikkoa siis kaikille!

HEI NY!