Levottomat jalat!

Eilinen löhöpäivä aiheutti pientä levottomuutta, kuten kirjoitinkin, olin jo illalla pakkailemassa treenikassia. Tänään sitten kun sain saateltua tytön päiväkotiin ja auton huoltoon, suuntasin salille. Kyllä lähti. Yksi lepopäivä tekee kummia. Oli ihanan kevyt treenata ja näkyi myös painoissa. Sain lisätä ihan reippaasti joihinkin harjoitteisiin. Kuten esim.
-JALKAPRÄSSILLÄ irtosi tänään 120kg x 15 x 2!!!! Olen tyytyväinen :)
-YLÄTALJA TAAKSE lähti 47,5kg x 15 x2
-VATSARUTISTUKSET 45kg x 15 x 2
-VAAKASOUTU 35kg x 15 x 2
-OJENTAJAT TALJASSA 35 kg x 15 x 2 seisten käsipainoilla 9kg x 15 x 2
-RINTAPRÄSSI 30kg x 15 x 2
-REIDEN OJENNUS 45kg x 15 x 2
-SELÄN OJENNUS OP. + 10 kg levy x 15 x 2

Noissa nyt vissiin selkeimmät muutokset edelliseen. Jalkaprässi oli selkeesti kaikista iloisin ylläri. Lähdin ihan vain kokeilee lähteekö edes liikkeelle 120 kilolla ja helvetti sain vedettyä täydet toistot :O pikkasen pisti suupieliä hymyyn sen jälkeen. Voittaja fiilis. Näin helppoa se joskus on :) eikä maksanut ees mitään ;)

Salille lähdin tyhjällä vatsalla, kahden kahvikupin voimalla. Protskua tietty heti saunan lauteilla ja nyt iiiiiso salaatti vanhaan tapaan ja couscous + hernemaissipaprikaa sekä noin 100g naudanpaistijauhelihapihvi. Kyllä lähtee.

Eilen pomoni oli aika haltioissaan tiedosta että olen juossut omaksi ilokseni kolmen tunnin lenkin ja lähemmäs kolkyt kilsaa siinä ajassa. Hän on itse myös kova mies urheilemaan; hiihtoa, soutua, pyöräilyä ym. Hän totesi, että aika kova, sähän painat menemään kuin hirvi. No siltä mä ehkä siellä matkan varrella tosiaan näytän :DDDD

Nonnih, illaksi sitten töihin. Pyykki- ja astiakone saisi pysähtyä niin voisin lähteä koiria kuskaa pissalle. Mikäs tässä. Päivän kuviot selvät!