Lihashuoltoa a´la Saarni

Terkkuja taas täältä! Mitäs uutta, no ei juuri mitään. Duunissa oli tatti kadonnut otsasta ja tänään taas diggasin duunistani entiseen tapaan. Oli muutenkin kiva duunaa tänään taas vähän juttuja, mitä ei tule joka päivä tehtyä. Kipuinfuusion tekoa, latareiden laskua jne. Ventilaattori oli jälleen kovassa käytössä. Vaativat anestesiat on mun juttu, mä diggaan :) Olen jopa saanut palautetta hoitamistani anestesioista, että niin tasaista ja täydellistä anestesiaa ei ole ennen ollut :) :) :) Tommonen tietysti lämmittää kovasti sydäntä, tällaisen vanhan alan staran sydäntä :)

Iltalukemista ;) Uusin Body lehti tuli koluttua jo salilla joku aika sitten :)

Tänään oli sitten SE päivä. Niin, olen käynyt hieronnassa ennenkin, mutta nyt ja nyt todella hävettää myöntää tämä ääneen, en ole koskaan käynyt urheiluhierojalla aikaisemmin. No ero oli SUURI! En ole koskaan saanut tällaista hierontaa mitä tänään sain. Huh! Itse asiassa kaveri näki heti kun ovesta astuin sisälle, että missä mättää :o Heti ensi kokeilulla sain kuulla että mun vasen puoli (joka siis reistaa enemmän tai vähemmän koko ajan) on ihan täydellisen tukossa. ”Kuule Päivi, oli kyllä aikakin tulla hierottavaksi”. Mut rankattiin tän viikon kolmanneksi ”kovimmaksi”, mutta tässä tapauksessa se ei ole mikään meriitti, ehkä häpeän asia ;) Mutta nooooh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Hieroja laittoi lähes päänsä pantiksi, että tulen huomaamaan eron! Voin sanoa, että kivutonta se ei ollut, kun noita jumissa olevia lihaksia rouhittiin auki. Sain kyllä kehuja sietokyvystä :) En kyllä kehdannut ääneen alkaa vaikeroimaan, kun itse olen laskenut itseni tuohon tilaan :/

Kun näitä kuvia katselee, käsittää miten paljon hoidatettavaa ihmisen kropassa on! Tästä lähtien aijon tehdä pyhän lupauksen asian suhteen, että käyn säännöllisesti hieronnassa, urheiluhierojalla!

Hieronnan jälkeen olo oli hassu. Muo nauratti, vilutti … janotti. Kotona tuli suorastaan kuumeinen olo :o Jos en olisi tiennyt, että tuollaiseen kunnon lihasten availuun voi liittyä tommosia oireita, olisin luullut, että olen kipeä. Nyt se kuumeinen olo on jo mennyt ohi, mutta se oli kyllä jännä vaikutus … ja se jano. Lievää päänsärkyä on ollut, mutta tosi lievää. Kun lähdin hakemaan likkaa partiosta autolla, yksissä valoissa tarkkaavaisuus jotenkin vain herpaantui, en ollenkaan huomannut että jarrujalka oli löystynyt ja auto valui kohti edellä olevaa :o Huh, ihan just hollilla havahduin. Semmonen ihmeen raukean stranssinen olo on ollut pitkin iltaa. Mä olen kuulkaas aika toiveikkaana ETTÄ VIHDOIN JA VIIMEIN mä saan avun tähän hemmetin hartiajumiin, johon tähän asti on vain määrätty lääkkeitä ja lepoa. Hevon hutut, niistä ei ole ollut mitään hyötyä, tietty väliaikaista… mutta jumin ollessa pahimmillaan, ei edes niistä ole ollut hyötyä.

Hierojaa ei kuulema haitannut että löysi musta tällaisen vian. Hänestä oli kuulema helpottavaa, että vika on sellainen minkä voi korjata. Hänestä oli myös ihan jees, että oli mitä hieroa :D Jatkossa hänkin kehoitti muo käymään säännöllisesti hierottavana, varsinkin kun treenaan näin paljon ja rankasti. No jos ja kun tästä on mulle iloa, niin ihan varmasti palaan asiaan!

Tosi mukava kaveri, ammattilaisen asenne ja otteet. Suosittelen!

Nyt ois sit aika laittaa tämäkin päivä pulkkaan ja suunnata kohti omaa petiä, aaah. Huomenna Fustraamaan, saan kuulema mennä. Kysyin muuten hänenkin mielipidettään tästä kuumottavasta keskustelusta, että mihin väliin on hyvä iskeä hierontaa treenien lomassa ja sain siihen vastauksenkin. Jos treenaa, niin ehdottomasti ennen hierontaa. Ei ole väliä vaikka alla ois kovakin treeni. Sen sijaan kunnon rouhinnan jälkeen ei suositella treeniä ainakaan samalle päivälle ja ehkä jopa seuraavakin päivä on hyvä ottaa chillisti. Niin noh, jos mulla alkaa menemään treenit viiden viikon sykleillä niin, että joka viides viikko on löysä treeniviikko, niin sinne mä sen sitten sijoitan. No mutta, sain kuitenkin luvan osallistua huomenna Fustratunnilleni ;) mitä mä sanoin, sitä ei lasketa ”kunnon” treeniksi, ha :D (nyt Fustra ihmiset, älkööt viittikö suuttua, jookos ;) ) . Ollaan kuulolla!