Loma loppuu, nyyh!

Joo takana on aivan mahtava hiihtoloma, vaikka yhtään suksenmittaakaan en hiihtänyt. Jaa, ilmeisesti tämä hiihtoloma on menettänyt merkityksensä siinä määrin, että nykyäänhän kait puhutaan jo vallan vain talvilomasta ;) hih. No joo, siis mun TALVIloma vetelee tässä viimeisiään. Mutta viikko on ollut ihana. En voi kerta kaikkiaan valittaa mistään. Olen saanut tehdä juuri niitä asioita mistä nautin. Olen käynyt tietty salilla, haha, se kaikkein siistein juttu, olen lukenut kirjaa, tsiigannut leffoja, ulkoillut dogien kanssa, fillaroinut, siivoillut, tehnyt ruokaa ja vaikka mitä. Olen ehtinyt myös chattailee M:n kanssa tuonne Tanskan suuntaan enemmän kuin mitä normi arkena koskaan olisi aikaa. Virkistävää siis. Niin ja tottahan toki olen nukkunut hyvin.

Salilla on vedetty tällä viikolla ihan normi settii, eli sarjat ohjelman mukaisesti. Ensi viikolla alkaa taas sit restpause treeni.
Juh, tähän ei oo juuri lisättävää. Hyvä rintatreeni takana ja fiilis sen mukainen. Kyllä on rintapalat muuten edelleenkin hellänä ;)
Ja tätä ruokailua. Edelleen kurissa ja nuhteessa mennään. Tänään olen kirjannut tasan 20 päivältä kaikki ruoat mitä olen suuhuni tunkenut ylös. Myös herkut, eli siis aivan kaiken! Täytyy kyllä myöntää, että niin kauan kuin tuo ruokien ylöskirjaaminen ei muutu pakkomielteeksi, niin on siitä paljon hyötyäkin. Tulee todellakin syötyä säntillisesti ja annettujen ohjeiden mukaan. Turha mussuttelu ja herkuttelu on aivan sata varmasti vähentynyt paljon :) Nälkää ei ole tarvinnut tuntea koko aikana ja olo on hyvä. Kyllä todellakin oikein syömisellä on niin hyvät vaikutukset kokonaisvaltaisesti, että tällä tiellä pysytään nyt tiukasti ;)
Voi jee ja reipas lomalainen palasi viikon reissultaan :) Tällainen näky muo odotti eilen illalla kun olin itse menossa nukkumaan <3 Voi rakkaus sentään! Pikkasen veti suupielet hymyyn.
Jaha, pikku pala on saanut tänään runtua salilla. Tänään treenattiin selkää-takaolkia ja haukkaa. Ihanan rauhallista oli salilla tuossa puolen päivän aikaan. Kerrankin oli tilaa tehdä ihan omassa rauhassa. Kukaan ei hönkinyt niskaan eikä tarvinnut varoa jatkuvasti muita.

Ja lopuksi vielä pientä videonpätkää haukkapumpista taljassa. Pitkästä aikaa tein tällä tyylillä ja joo-o, toimii. Mä tykkään ;) Kokeilkaa ellette ole jo kokeilleetkin. Ei muuta kuin mukavaa alkavaa viikkoa vaan kaikille!