Loma se jatkuu vain :)

Täällä sitä taasen notkutaan, koneella. Onko mulla muuta elämää? No tokihan on :) mutta nautin myös todella todella todella paljon kotona olosta, omasta ajasta <3 Kukapa ei joskus nauttisi. Mutta kyllä mä sanon, että oli erittäin mukavaa vaihtelua käydä eilen kavereiden kanssa istumassa kahvilla vähän pidemmän kaavan mukaan :)

Nyt kun kisahässäkät ovat hetkeksi aikaa takanapäin, voi taas olla hieman enemmän sosiaalinen :D That´s nice ;) Mulla on hirmuisesti huikean hienoja ystäviä, joten olen enemmän kuin velkaa heille sen, että annan aikaani myös heille. Ja ennen kaikkea se on myös todella tärkeää mulle. Kovasti suunnittelemme bestikseni kanssa laivaristeilyä. Edellisestä onkin jo aikaa. Se on sellainen maailmanparannus reissu sitten taas :D Yleensä seuraavana päivänä ei kyllä tunnu siltä, että maailma olisi yhtään ainakaan parempi paikka ;) :D mutta se kuuluu pelin henkeen, niinkuin sekin, että Fresita pullo pitää kylmentää hytin vessassa laskemalla kylmää vettä roskakoriin :D Ikiteinit ;) Mutta taisimme turvautua tähän vanhaan toimivaan kikkaan Eininkin kanssa hotellilla viime viikonloppuna :D haha.


Meidän herrasväki nauttii niin ikään keväästä. Auringonpaistetta onkin riittänyt oikein mukavasti ja tänään fillaroin salille ihan treenitrikoissa ja kevyessä pitkähihaisessa treenihupparissani :) Eikä muuten tullut kylmä, ei totta tosiaan tullut! (ja tässä on nyt taas sanottava, ennenkuin joku ehtii ensin, että meidän Pentin parta on ryönäsen näköinen, koska hän oli juuri ennen kuvanottoa juonut vettä :D ! Se ei siis ole hoitamaton ja likainen ;) )

TÄNÄÄN sitten vispasin salilla TAKAOLKAPÄÄT – SELÄN JA RINNAN! Voin kertoa, että ainakin oli tilaa tänään salilla :o Missä kaikki olivat? Mämmiastioilla? Ehkä … pashaa suut täynnä :D

– facepull 
– hammersoutu
– alatalja
– t-tankosoutu
– ylätalja niskan taakse

– peckdeck
– ritikkäinen alhaalta

– pakarat jalkojen lähennyslaitteessa (hitokseen toimiva liike muuten!!!!)
– taaksepotkut

Sattuipa muuten sitten niin, että yksi mimmi nappasi mun juomapullon matkaansa kun olin tekemässä alataljaa. Hänellä itsellään sattui olemaan samanlainen Fitness Tukun pullo. Mä en aluksi edes huomannut, mutta onneksi hän tajusi sen itse. Totesin hänelle: ” No siitä ei kannata huikkaa ottaakaan, semmoset myrkyt mulla on siinä :D Olisit kyllä varmasti huomannut, että sulla on väärä pullo :D” No nyt teitä varmasti kiinnostaa mitä myrkkyjä mulla mahtaa olla juomapullossani ;) No siellähän on maustamatonta aminohappoa, glutamiinia ja maun vuoksi Fun Light mehua loraus, sekä mun pumppi boosteria ;) Voin kertoa, että aika eksoottinen miksaus :D mutta mitäpä sitä ei bodari naamaansa lykkäisi tehostaakseen treeniään???? (no ehkä jotakin voin jättää lykkäämästä)

Hiljaista oli kuin huopatossutehtaalla :)
Ja mitä meikkaamiseen tulee kun salille menee, niin mun mielipide on, että jos siltä tuntuu, niin antaa palaa vain. Jotkut kritisoivat tätä tapaa meikata salille mennessä, mutta mitä pahaa siinä on? Saahan sitä olla huolletun näköinen, vaikka hiki virtaa ja naama vääntyy suhteellisen eroottisiin ilmeisiin treenin aikana :D Eli joo, kyllä mä toisinaan meikkaan salille lähtiessäni, kuten tänäänkin.
Kenkähyllyt näyttivät tänään tältä. Ei siis ketään missään.

Salilta sitten fillaroin suoraan Nesteelle. Piti täyttää vähän fillarin kumeja. Ja olihan niissä ihan tosissaan varaakin täyttää :o pikkasen oli paineet alhaalla. Kyllä nyt taas rullaa kivasti ;) Okei okei okei, myönnetään, kävin mä ostaa itselleni Mignon munankin :o Juu kyllä. Pääsiäinen on yhtä rietastelua ;) Ohhohho :D

My lunch <3 Ja onnistuin, tänäänkin, erittäin makoisaa seitiä jälleen, riisiä ja vähän saldee fetahöysteellä. Puntari edelleen käytössä ;) Nostelen hiilareita pikku hiljaa ylöspäin.

Hiilareista puheenollen. Nyt on se aika dieetin jälkeen kun moni kisaaja masistelee muuttuvaa ulkomuotoaan :o Noh, eihän se tietenkään hienoa ole, kun vatsapalat alkaa katoilee, mutta vielä tällä hetkellä mulla ei ole ainakaan mitään kriisiä löystyneen ulkonäköni suhteen. Itse asiassa eilen kaveritkin kehui, että kiva kun oot saanut taas vähän poskia takaisin :) No juu, kyllähän sen kaikki tietää, että kisakiree ulkomuoto ei todellakaan ole terve olomuoto, eikä sen tarvitsekaan kestää kuin vain sen hetken. Eikä se kestäkään. Jos yrittää pitää sellaista kuntoa yllä, niin metsään mennään ja pahasti. Yritän siis hillitysti nostella kaloreita, enkä päästä itseäni mättämään mitään niin kutsuttua roskaruokaa. Ainut mihin olen nyt langennut on suklaa, mutta yritetäänpä pitää kontrolli siinäkin hommassa!

Ja sitten Päivin VINKKIOSIOON. Kun laitatin nämä aivan sairaan mageet ripsienpidennykset (terkut Nooralle <3 ) minua neuvottiin harjaamaan näitä räpsyttimiä. Juu, ei missään nimessä kammalla, vaan nimenomaan ripsiharjalla. No mulla kun ei sitten sattunut olemaan tällaista pyöreän muotoista ripsiharjaa himassa, niin siitä se idea sitten lähti. Jokaiselta tosi naiseltahan löytyy aina jokin kuivahtanut ripsiväri jostain, eikö? No multa ainakin ;) Joten yhdestä näistä anastin tuon harjan, pesin ja kuivasin ja nyt mulla on toimiva ripsiharja :) Kuten kuvasta näkyy, niin tuo oli vielä tuommoinen hyvin kompakti malli, joten se mahtuu hyvin meikkipussiinkin :)
Ja mun Mignon :) Uuuuuh, tuolla se odottelee muo :)

Yksi asia muo on tässä hieman askarruttanut taas. (Mikäpä muo ei askarruttaisi :D ) Kisojen jälkeen tulee aina se jälkipuintien hetki. Tottakai, sehän kuuluu asiaan, tietysti. Jokaisella on oikeus mielipiteisiinsä ja onhan kyseessä arvostelulaji, niin arvostelu tietenkin kuuluu asiaan. Toisaalta, se kunnia lienee tuomareilla, eikä keittiöpsykologeilla :D Mutta tottahan toki oman mielipiteensä saa ilmaista. Sitä mä vaan ihmettelen, miksi se pitää tehdä aina niin tökerösti ja dissaavaan sävyyn. Puhutaan löysistä, viimeistelemättömistä kunnoista, suorastaan heikosta tasosta, jolla ei kunnioiteta katsojia ja lippunsa maksaneita :/ Tässähän voidaan taas todeta, että helppohan se on lavanreunan alemmalta tasolta huudella, mutta se on hyvä kokeilla itse nousta sinne. Ja jos vaikka onkin noussut, niin sitä suuremmalla syyllä ihmettelen miten kehdataan morkata kisaajia?!?!?!?!? Ei mulla muuta :)

Nyt mä nautin tästä ihanaisesta illasta, kotisohvalla. Sain juuri proteiinikakkuni valmiiksi, mutta siitä lisää huomenissa :)

HEI NY!