LOMALLA

Nonnih, pientä hiljaiseloa täällä bloggerissa, mutta se ei sano sitä että olisi ollut muuten hiljaista :D Päinvastoin, meno on riittänyt ihan jokaiselle lomapäivälle. Toinen lomaviikko lähtee käyntiin än yy tee nyt :D Viime viikolla on tullut koluttua läpi Suomenlinna (upea paikka, voi sentään), Korkeasaari (mä en koskaan kyllästy katselemaan niitä ihania elukoita), erinäisiä piknikkejä on tullut pidettyä milloin missäkin; kaverin terassilla vanhassa puu Käpylässä, kiitos Jenny :), lammen rannalla, Kaitalammella jne. Eli joo, ohjelmaa on piisannut niin että jalkoja särkee :D Loma, ihanaa!

Pikku Rosina nauttii auringosta :)

Meitsi ja Jenny chillaillaan Käpylässä!

Meitsi ja mun kamu :D

Hyökkäykseen!!!

Tulta munille :D

Ampu tulee, olkaat varuillanne ;)

Kaunista! Ja näitä kuvia piisaisi toistasataa, mutta eiköhän tästäkin saanut jo käsityksen mitä me siellä touhuttiin :D Eli paikkojen ihastelua. Ne luolat yms. ovat niin ihania ja kiehtovia siellä, että suosittelen ihan jokaiselle reissua Suokkiin, jos jostain syystä ette ole siellä vielä koskaan käyneet. Reissu on melkein ilmainen. Lautta maksaa Helsingin sisäisen lipun hinnan ja muuten saat oleskella saaressa ihan vapaasti. Kun sattuu aurinkoinen päivä, se on täydellistä. Erinäisiä piknik paikkoja löytyy vaikka kuinka ja paljon. On puistoa ja merenrantaa. Ihana paikka! Korkeasaaresta

Meitsi ja karhu :)

Kartta. Oli kuningasidea ottaa kuva kartasta digikameralle. Siitä oli sitten helppo tutkailla milloin missäkin oltiin, vaikka näiden vuosien jälkeen muistan kyllä saaren kuin omat taskuni :)

Partakorppikotka. Näitä eläinkuvia on vaikka kuinka ja paljon, mutta tästä kyseisestä otoksestani olen erityisen ylpeä :)

Ihmisapina! Pakko oli siis sortua peilipällistelykuvaan myös Korkeasaaren vessassa. Narsisti? Minäkö? No en oikeesti ees oo :D

Aivan jumalattoman mageita hiekkaveistoksia oli myös tänä vuonna tehtailtu.

Minä ja Marika :)

Nallet päikkäreillä. Ai että ne olivat syötävän söpöjä… tälleen vähän kauempaa katsottuna :D

Tämä saukko herra oli ehdottomasti päivän vilkkain esiintyjä, liikkis!

Vesikilpikonna. Amazoniassa oli vaikka kuinka ihania eksoottisia elukoita. Jos lataisin kaikki kuvat tänne, niin kyllästyisitte syynäilee niitä :D

Onnistunut kuva Tunturipöllöstä. Jos koskaan olette kuvailleet elukoita Korkeasaaressa, niin tiedätte, ettei se ole ihan helppoa ;)

Meitsi jäi kakkoseksi Kuningasmerikotkalle, vaikka olenkin tässä yrittänyt kasvatella itseeni :D Eli tällaista on tullut touhuttua tämän kuluneen viikon aikana. Ennen loman alkua oli pakko hoidattaa myös omia lemmikeitä lomakuntoon. Meidän pikku Mauno kissalta jouduttiin poistamaan kulmahammas yläleuasta. Herra yksin tietää missä Mauno on hampaansa katkaissut :o No ei ollut kissa köyhä eikä kipee toimenpiteen jäljiltä, sen verran hyvin pidin kipulääkityksestä huolen :D Nyt leikkauskohta on jo lähes kokonaan parantunut.

Niin ja meidän Pentti poikka palleroinen täytti 7.7 viisi vuotta! Iso jätkä… ja jo aika vanhakin rotunsa edustajaksi. Kyllä sen naamasta näkee, ettei herra ole enää mikään junnu :o niin on valkoiseksi parta käynyt.

Tämän päivän ohjelmassa on reissua Käpylän suuntaan, kuhan kaveri heräilee yövuoron jälkeisiltä päikkäreiltään. Toivotaan ettei tule vettä, vähän näyttäisi taivas olevan pilvessä, mutta ei se haittaa, kuhan on lämmin. Me napataan grilli messiin ja partyt on pystyssä :) Muita suunnitelmia lomaviikoille on ainakin se, että pitäisi käydä stedaa sitä seinäkiipeilyä ja sitten varmaan pakolliset reissut Lintsille muksujen kanssa ja sitä rataa. Että niin, tekemisen puutetta ei ole eikä tule :) Oikein ihanaa kesää kaikille!