Lomalla edelleen

Uu jeah, eli hengissä ollaan vaikka en olekaan taas ihan hetkeen saanut riviäkään aikaiseksi tänne. No lomalla pitää olla muutakin tekemistä kuin blogipäivitystä ;) Juups, mutta siis kaverin häät oli ja meni. Kaunis tilaisuus kaikkinensa ja minä nappasin ”hääkimpun” eli parille tyyliin sopivasti heitettiin käsiraudat eikä suinkaan kukkakimppua ;) No juu, mutta voin kertoa että sunnuntaina oli sitten sellainen olokin, että oltiin oltu vähän häitä juhlimassa, jossa virtasi booli, skumppa ja punaviini vuolaasti koko illan, uhhuh. Eipä taas hetkeen kiitosh!

Muutenkin ollut kaikenlaista, ei nyt jaksa eikä viitsi tässä alkaa selittää mitään. Sitten on tullut nähtyä frendejä ja sen sellaista kivaa :) Eilen tosiaan taas fillaroin Hietsuun ja just kun sain iskettyä persiini maahan, niin soi puhelin. N soitti, että hei, mä katoin facebookista että oot fillaroimassa, et sattuis olee hoodeilla? No olinhan minä, N asuu ihan siinä Hietsun kupeessa. Ihania vanhoja kerrostaloja, ah mä tykkään. Jos vain ois varaa ostaa ytimestä joku ihana kerrostaloasunto, niin mä olisin jo menossa, mut hei… N:llä on tossa asunnossa neliöitä ehkä saman verran kuin mun olohuoneessa ja se maksaa siitä vuokraa 730€ että siitä on hyvä lähtee. Voi vain miettiä paljon MAKSAA asunto niistäkin taloista :o Mutta mikäs siellä asuessa, yksin, näköala merelle asti ja silleen. No me otettiin siis hetki arskaa, mä en nyt varsinaisesti ota, mut siis istuttiin ulkona ja juoruiltiin. Sit lähettiin N:lle. Siitä ei oo kauheesti aikaa kun se muutti takaisin siihen asuntoon, koko talo on ollut rempassa ja voi että se on nyt nätti. Siihen taloon on rakennettu myös saunaosasto, joka on aikasta pramee kans. No meillä oli prokkiksena kantaa yks kirjahylly varastoon, seittemännestä kerroksesta, hyvä tytöt käy ihan kuntoilusta ja kellarikin sijaitsee tollaisessa vanhassa talossa tietty maan alla kierreportaiden päässä, uuuuh. Ja sitten N:lle tuli lisää kalusteita, no kannettiin sitten ruokapöytä ylös seittemänteen kerrokseen :) Siitä sitten pienelle iltapalalla Manskun Chicosiin, mä en edelleenkään jaksanut syödä juuri mitään, ei vaan maistu, uh. Kaveri sanokin, että syö nyt ihminen, tai kuihdut kokonaan pois. No sitä pelkoo ei varmaan ole, mutta ehkä oon hiukka kiristynyt tässä loman aikana ;) Yritän kuitenkin nauttia edes proteiinijuomia, kun ei tee mieli syödä lämmintä lihaa tms. yh. Nämä helteet! Sitten fillaroin vielä sieltä ytimestä himaan. Tulihan liikuttua ja oltua auringossa.

Nyt likka tuli taas kotiin mökiltä, kunnes lähtee taas huomenna. Meillä on liikennettä täällä hela tiden. Ei kait täs hittojakaan. Hieno sää, hyvä fiilis, mitäs sitä muuta sitten ;) Palaillaan!