Lomalla

Päivää päivää! Taasen pientä taukoa tässä kirjoittelussa, mutta se tuskin haittaa ketään :D Tuleepahan sitten enemmän kuulumisia kerralla = kukaan ei jaksa lukea loppuun asti. No ei se mitään, kirjoitan kuitenkin :)

Ensimmäistä lomaviikkoa viedään. Eilen(kin) olimme rannalla. Tuosta meidän Lammaslammesta on tehty kohtuullisen uimakelpoinen pieni lampi. Vesi on lämmintä ja tällä hetkellä jopa siedettävän puhdasta. Tuossa lammessa on tullut jokuset kerrat uitua. Jo lapsena siellä tuli käytyä kavereiden kanssa molskimassa. Nyt siellä sitten molskii jo oma jälkikasvu … huoh. Mutta hei MINÄKIN heitin eilen talviturkin vekka ;) Wuhuuu, saavutus sinänsä, ottaen huomioon, ettei tämä ollut suinkaan ensimmäinen kerta rannalla tänä kesänä :D Mutta musta on tullut aika vilukissa, mitä vesistöihin tulee. Veden tulee olla lämmintä ;) muuten mä viihdyn mieluummin rannalla :D Joo musta ei ehkä ihan ensimmäisenä tule avantouimaria, paitsi jos joku tarpeeksi yllyttää :D
Tämän aamun korkkasin salilla. Heräsin jostain syystä jo puoli kuusi tänä aamuna. Omituista, nimittäin normaalisti en heräile ihan noin aikaisin ilman mitään sen suurempaa syytä (paitsi kisadieetillä heräilin :D). No mitäs sitä märehtimään. Pakkasin treenikassin ja suuntasin jalkatalkoisiin. Viime viikko meni vähän kevyemmällä kierrolla, joten tällä viikolla sitten paukutellaan rautaa vähän kovemmin ottein. Kyllä on ihan mukavasti irronnutkin. Mitä tulee kondikseen, niin hmmm… sitä on tullut kauheen kauheen kauheen kriittiseksi oman kuntonsa suhteen. Sitä tulee nähtyä itsensä aika rehevänä (ja sitähän toki olenkin versus kisakondis :D) mutta toisaalta, välillä on ihan hyvä todeta, että ehkä sitä nyt ei olekaan ihan huonolla mallilla. Myös se, että Eini alkaa olemaan aika lailla kireessä kondiksessa tällä hetkellä, hämää kummasti oman kunnon suhteen :o mutta sitten tosiaan, kun näkee noita tavallisia eläväisiä, normi kondiksessa olevia tyyppejä tuolla salilla, niin voihan sitä todeta, ettei sitä nyt ihan huonossa kunnossa ole itsekään :D Tosin kun tähän lajiin on jo sotkeentunut :D niin eipä sitä omaa kuntoa kuulu verrata myöskään omaksi iloksi jumppaileviin kanssakavereihin, koska JOS ja KUN tässä vielä kisalavoille mielitään, niin pakkohan tässä on tahkota kondista kovemmaksi :)
Kuten todettua tulikin, viime kierto oli hieman kevyempi ja nyt aloitettiin sitten taas vähän voimapainotteisempaa treenikiertoa. Testosteronit liikenteeseen ;) todellakin!
Vetokankaasta on tehty todella mallikas ranta. Siellähän viettää aikaansa ihan mielellään. Tuossa viime viikonloppuna ajelimme neidin kanssa fillarilla sinne. Olen aika ylpeä tytöstä, koska hän niin reippaasti fillaroi mun kanssa, eikä narissut yhtään matkasta :) Asiaa! Olisihan se nyt aika häpeällistä ajella autolla (jos sellainen vielä olisi :D) näillä helteillä rantsuun, jonne kuitenkin on ihan siedettävä matka fillarillakin. Ihan sama kuin että ajaisin salille autolla :o Noooooot! Hitto tän matkan tästä vaikka kävelee ja jos fillari on käytössä, niin sillä sitten :) Edelleenkään en ole päivääkään katunut päätöstäni luopua autosta.

Erehdyin muuten tuossa Facebookin puolella kommentoimaan tuon rantareissun jälkeen, kuinka paljon tukevia / ylipainoisia lapsia ja nuoria tuolla rannalla näki. No tämähän otettiin tietysti heti niin, että arvostelen tyyliin ihmisten ulkonäköä, vaikka nimenomaan korostin siinä näkökantaani terveyden kannalta! Ja mikä jännintä, niin aikuiset itse innostuivat asiasta avautumaan oman ylipainonsa vuoksi, vaikka minä puhuin lapsista ja nuorista :o Mutta kyllä se nyt vain kuulkaas on niin, että jos lapsi ja / tai nuori on perusterve, niin kyllä sen ylipainon syyt löytyy varmasti sieltä kotiolosuhteista. Koska karu totuus on yleensä aina se, että perheessä useampikin on sitten ylipainoinen… yleensä vanhempia myöden, joten jokinhan siinä vinoon menee. Eikö? Ja juu, mulle on ihan sama miltä ihmiset näyttävät, laihoina, lihavina, hoikkina, normaaleina, kunnossa tai vähemmän kunnossa.

Minä ja emäntä <3
Niin no, joo … tässä nyt sitten lopputulos rantareissusta. Hiukka tuli tuota väriä pintaan. Vähän olisi voinut tietty suojautuakkin auringolta.
Ja taas meidän lammella.
Kahvit on mukana tietty :) On se jännä miten kahvi maistuu aina … mulle :D
Lintsillekin ehdittiin jo heti ensimmäisenä virallisena yhteisenä lomapäivänä :) Siellähän sitten mennä viuhdottiin. Oli kyllä aivan jumalattoman kuuma päivä ja jossain vaiheessa se hieman meinasi verottaa pikku neidin jaksamista. Päätä alkoi hänellä särkemään, mutta onneksi se meni pienellä levähdyksellä, juomisella ja evästyksellä ohitte. Pitkät olivat jonot joka laitteeseen, mutta sitkeesti jonotettiin. Minä jonotin jopa Lintsin uutuuteen Kingiin ja voin kyllä kertoa, että olihan kokemus. Hittolainen, magee fiilis :) Siinä huomaa mitä adrenaliiniryöppy tekee kropalle. Pientä tärinää ja vapinaa sekä jalkojen velttoutta oli havaittavissa heti laitteesta nousun jälkeen. Suosittelen, jos extreme kokemukset ovat mieleen.
Ja maailmanpyörässä … tai mikä lie Rinkeli se nykypäivänä on. Mutta aina se on yhtä hauska, ihan kuten vanha kunnon vuoristorata viiskytäluvulta :)
Hiuksetkin lähti taas vaihteeksi. Nyt on kevyempi lookki jälleen ja eipähän se näillä säillä haittaa lainkaan ;)
Loppukevennykseksi vielä kuva, jonka räppäsin tänään salilla. Kyllähän tuo etumuksen pullotus epäilyttävästi viittaisi vastakkaiseen sukupuoleen, mutta kerrottakoot, että kuva hämää :D Muo vaan alkoi hieman huvittaa kun itse tajusin, miten kornilta tää kuva tosiaan näyttää :D :D :D

Että semmosta siis tänne. Ja nyt voin taas vetäytyä blogipimentoon. Meitsin menojahan voi siis seurata siellä instagraminkin puolella :D Nauttikaahan nyt tästä kesästä, kun sitä kerrankin on tarjolla isosti ;) Me taidetaan painella jälleen lammen rantaan pulikoimaan :)

HEI NY!