Lööördaaaag

Niin se ois lauantai taasen. Kauheen nopeesti vilahtaa tämäkin viikko silmissä. Eilen tuli treenattua selkä ja vähän hauberia salilla. Kiva oli huomata, että edellinen rintatreenikin tuntui / tuntuu kropassa. Muun muossa tuossa hetki sitten, kun olimme koirien kanssa puistossa ja minäkin innostuin juoksemaan Penttiä karkuun, tuntui mukavasti rintalihaksissa :D Joo, vissiin vois sitten hankkia vielä astetta tukevammat liivit ;) ehkä… :D

Palatakseni vielä joulutunnelmiin. Tässä niin ässä joululahja tyttäreltäni. Kyllä hän niin minut tuntee :) Ihan on mun näköiset korvikset ja juu, kyllä olen käyttänyt niitä paljon! Mähän noin muuten käytän vain lävärikoruja, mutta noi sujahtaa hyvin samaan reikään lävistysrenkaan kanssa, joten nou problems ;)
Ja ah sushia! Sitä on kulunut enemmän kuin mitään jouluruokia tms. tämän joulun alla ja jälkeen. Tänäänkin nautiskellaan itse tehdyistä susheista. JOS joku ei ole vielä itse kokeillut tehdä sushia, niin suosittelen erittäin lämpimästi. Itse luulin että sushin teko on jotain rakettitiedettä, mutta hittolainen, sehän on helpompaa kuin kermavaahdon vatkaus :D Ja miettikää mikä rahallinen säästö kun tekee itse!!!! Kaupassahan valmis sushit maksaa ihan rutosti :o Siksipä on jäänyt ostamatta. Mutta nyt kun olen opetellut tämän jalon taidon itse, niin sushia tulee kuulkaas liukuhihnalta ;)
Pentillekin maistuisi Nigirit :D Nami nami!

Nonnih, jos sitä sitten alkaisi nauttimaan ihanasta vapaaillasta kera sushien ja Putouksen :D Mukavaa iltaa kaikille. Huomenna sitten jumppaamaan, eikö ;)