Loppiaista!

Nonnih, hyvää loppiaista vaan kaikille. Minä aijon edelleen jatkaa kynttilöiden polttelua ja jouluvalot pysykööt edelleen paikoillaan. Samaten piparkakkumauste ja kaneli tulee olemaan jatkossakin mun maustevarastossa, oli joulu tai ei ;) Näin pimeään vuodenaikaan ei voi liiaksi tunnelmoida valojen ja kynttilöiden kanssa.

Takana aivan ihana yö ja päivä maalla :) Lähdimme sinne koko karvaisen köörimme kera. No, kyllä jännästi sitä mahtuu kaksi keskikokoista snautseria, yksi irlanninsusikoira ja yksi whippetti autoon. Ja sitten vielä kaksi ihmistä ja kamat :o Noooh, tunnelmaa tunnelmaa. Mökillä saunottiin, tehtiin ruokaa <3, poltettiin takkaa ja ennen kaikkea nautittiin, chillattiin, oltiin vaan :) Koirat saivat telmiä pihalla minkä jaksoivat ja kyllähän olikin naattia porukkaa sitten. Meidän vanha ukko Pentti nyt sitten hieman onnahtelee toista etujalkaansa, vanhuus ei tule yksinään eläimillekään :( Onneksi kotiapteekki on hyvin varusteltu ;)

Tänään sitten paluu BODYARKEEN. Wuhuu, täynnä intoa ja tarmoa salille… fillarilla ofcourse :D

Tässä HUR laitteessa tein pystypunnerrus restpause settini ja kyllä osu ja uppos. Meteliä meteliä, kyllä nimittäin ääntä tais lähteä ;)

OLKAPÄÄT – SELKÄ – TAKAOLAT

Ja taas mä joudun sanomaan, että mun lempparia. Koittakaa kestää. Mut hei, minkäs sille mahtaa, kun on kivaa niin on kivaa. Mä tykkään!

Mun oli ihan pakko päivittää naamakirjani seinälle terveiset: ”Kuoleva hirvi tässä terve! Mömmöö ja melu jatkuu!” Ovathan kaikki varmasti nähneet tämän jokseenkin koomisen Iltasanomien artikkelin :D Kyllä sitä ihmiset kaikesta jaksaa kuntosalilla ärsyyntyä. Hmmm… jos ääntely häiritsee, niin a) käytä soitinta eli kuuntele musiikkia, b) älä käy salilla tai c) opettele itsekin treenaamaan kovaa :) Niin tai jos pullistelu ottaa aivoon, niin ei tartte katsoa ;) Aina voi valita jonkin toisen suunnan :D Ja jos tuijotus ärsyttää, niin mitä sitten itse tuijotat :D

Olihan tuossa pointtinsakin. Nimittäin kyllä muokin ihan himpun saattaa häiritä, jos joku haisee oikein kauheesti hielle tai ”nuokkuu” laitteissa, mutta ei sekään nyt ylitsepääsemättömän ärsyttävää ole. 

Myös vanha kunnon David laite toimii aina takuu varmasti. Jäätävää pumppia!

– pystypunnerrus HUR RESTPAUSE
– pystypunnerrus David suorat sarjat
– viparit sivulle RESTPAUSE (uuuh!)
– yhden käden viparit sivulle  Human Sport
– pystypunnerrus seisten tangolla

– alatalja yksi käsi kerrallaan (todella hyvä tuntuma!)
– kapee ylätalja vastaote
– ylätalja niskan taakse TG RESTPAUSE ja suoraa sarjaa
– facepull taljassa

Lopuksi, mitä muutakaan, kuin syviä vatsoja. Tämä on kyllä tämän dieetin avainsana jo pikkuhiljaa,  S-Y-V-Ä-T   V-A-T-S-A-L-I-H-A-K-S-E-T
Vyötärölinja kapeaksi keinolla millä hyvänsä, eli työllä ja tuskalla ja hajuttomalla hiellä :D

Tassua :) Joskus aikaa sitten mietin, etten ikinä saa ojentajaa aikaiseksi itselleni… vaan kyllähän se sinne on ilmestynyt. 
Pakolliset pukuhuonepeiliposet :) Ainahan mä jaksan! Mutta näin dieetillä on hyvä päivittää kuva-arkistoaan kehittyvästä kunnosta. Sitä hieman saattaa itse sokeutua toisinaan kunnolleen. Vaikka puntarin lukemat laskee laskemistaan, niin joinakin päivinä voi olla pullava olo :o Eipähän posketkaan enää näy takaapäin :D 
Kisakuume kovenee päivä päivältä. Fiilis on hyvä, edelleen ! Kovasti myös seurailen tulevien kanssasisarten etenemistä ja lähetänkin heille tässä ja nyt hirmuisesti tsemppiä ja voimia kohti kevättä :) Näytetään mistä meidät on tehty!!!
Kyllähän se hymykin sieltä irtoo kun vähän yrittää :)

Ei kun kuteet niskaan, fillarilla kaupan kautta kotiin. Karvanaamojen kanssa pihalle ja  himaan tekemään ruokaa :)

Meitsin mätöt. Jaa ettäkö ei saisi syödäkseen? Hyvä kun lautaselle taas mahtu koko setti.  Kun syö oikein, niin saa syödä hyvin … paljon ;) hih.

Monet ovat varmaan tänäkin vuonna tehneet lupauksen siitä, miten nyt lähtee kilot karsiutumaan. Hienoa! Toivottavasti se moodi pysyy heillä päällä :) Kaikille painonpudottajille ja / tai kiinteyttäjille paljon paljon treeni-iloa ja fiilistä. Se onnistuu jos niin päätät.

On myös niitä, jotka ovat korostaneet, etteivät aijo tehdä tämänkaltaisia lupauksia tänä(kään) vuonna. Että ovat ihan tyytyväisiä ulkomuotoonsa, painoonsa ja ruokailuihinsa. Jaa, ovatko sittenkään? Miksi sitä asiaa pitää sitten korostaa kerta toisensa jälkeen, jos on niin tyytyväinen. Entä jos se koira älähtää johonka kalikka kalahtaa? Mene ja tiedä. Kunhan pohdin :)

Ja tätä purkkien ja purnukoiden määrää :D Tiskikone täyttyy lähes päivittäin mun eväspurnukoista. Niitä kannan uskollisesti mukanani. Olen todennut, että omien eväiden mukana kantaminen on huomattavasti vähemmän stressaavaa kuin se, että miettisin kauheesti aikataulujani sen mukaan, koska pitää syödä ja olenko silloin kotona patojeni ääressä? Kun on eväät pakattu mukaan, niin ei haittaa jos vaikka jokin reissu hieman venyy :) Töihinhän mun pitää joka tapauksessa AINA pakata omat eväät mukaan :) Kun tähän ruljanssiin tottuu, niin se käy käden käänteessä. Puntari on jo ihan tuttu vehje pitkän ajan takaa :)
Abdomen :) Amen!
Kiristyy kiristyy!

Tänään sain myös terveisiä Israelista. Tuossa taannoin kirjoitinkin, että on aika hassu fiilis, kun en ole kuullut päiviin mitään mun pikku emännästä :/ Tänään kuitenkin sain matkaseurueeseen yhteyden naamakirjan kautta. Siellä sitä lekoteltiin Delfiinirannalla. Lämpöä on kuulema +25° ja vesikin on +24°. Mikäs siellä ollessa :) Olen niin iloinen, että tyttö pääsi tällaiselle reissulle. Ikimuistoista! Huomenna he kuulema suuntaavat Jerusalemiin. Mikä legendaarinen paikka! 

Lunchin päälle pieni herkkuhetki :) Nam nam. Kahvia ja 20g pähkinöitä. Taivaallista… näin … dieetillä… oli pakko sanoa tuo sana vielä kerran :D

En ole edes laskenut kuinka pitkään olen tässä dieetannut. Hmmm… dieetti alkoi 4.11.2013, eli toisinsanoen olen ollut dieetillä nyt aika tasan kaksi kuukautta. Tänään puntarin lukema näytti aamusta 70,4kg :) Kun mennään alle 70 kilon, niin saan tuulettaa ;) ja sen varmasti teenkin. En tiedä mikä tuleva kisapainoni tulee olemaan, mutta kyllä alle seittemässä kymmenessä hyvinkin huidellaan, se on vissi. Kuinka paljon, sen aika näyttää :) Itse olen ollut jossain välissä dieettiä hieman jopa huolestunut tästä ”jäätävästä” painon pudotuksesta (offilla painan noin 80 kiloa), mutta valmentaja on onneksi rauhoitellut muo, että ei se paino lihaksista lähde, kun syödään oikein ja treenataan kovaa :) Sehän se mun pelkoni on ollut, että lihaksista lähtee :/ eiiiih, sitä mä ehkä kestäis!

Mutta että näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän postauksen tänään. Jatkan loppiaisen fiilistelyä kynttilöiden loisteessa :) Jaksakaahan jumppailla!

HEI NY!