Lördag huomenta

Eilinen treeni tuntuu mukavasti lihaksissa. On vissiin selästäkin löytynyt ihan oikeat lihakset :D ja jalkaprässi tuntuu hyvin etureisissä ja peffassa. Tänään sitten uusiksi kun tässä vaan ehtii heräämään :)

Eilen illalla tuli tsiigattua elokuva Likainen Pommi. Noooooh, mitäs tuosta nyt sitten sanoisi. Erikoinen pätkä. En voi missään nimessä kehua tuota hyväksi, en edes semi hyväksi, mutta sanotaan nyt näin, että huonompiakin on tullut katsottua. Olihan siinä muutama ihan viihdyttäväkin kohta, mutta kaikenkaikkiaan aika erikoinen elokuva. En suosittele!

Ulkona on niin ihanan talvista, että oli oikeastaan aika kiva lampsia koiruuksien kanssa aamulenkillä :) Tänään pitäisi mennä katsomaan tytön kanssa hänen Monster High nukeilleen vaatteita lelukaupasta :o uuuh, kaikkeen sitä lupautuukin. Pikku emäntä on kuitenkin säästänyt omaa rahaa ja lupasin, että voimme mennä katsomaan :) Lapsista nyt puheen ollen, sain eilen hoitaa taas töissä työkaverini vauvaa :) Tällä kertaa oli taas eri vauva kylässä :D Meillähän niitä nyt riittää työmaalla. Eilen joku hoitajista totesi, että lääkärit vaan lisääntyy talossa (tulee siis uusia tohtoreita töihin :D) niin siihen minä totesin, että niinhän meidän hoitajatkin lisääntyy, ne vaan jää sitten äitiyslomalle :D No mutta tällainen trendi meillä on nyt ollut. Vaikkakin onhan meillä tällä hetkellä kyllä kolme lääkäriä äitiyslomalla ja vaan kaksi hoitajaa jos totta puhutaan. Kohta jää kyllä kolmaskin ;) tai itse asiassa neljäskin… hän on vaan meillä osapäiväisenä tai kiire apulaisena koska tekee päätyökseen ihan muita hommia.

Kait sitä vois lähtä tästä pakkailemaan treenikassia… muta sitä ennen taidan mennä surffailee netistä itselleni vähän toisenlaisia vetoremmejä, haluaisin nahkaiset ja rannetuet vois olla kans aika pop. Mutta palaillaan!