Lördag selkäsauna ja sauna!

Oikein auvoisan ihq ja kaikkee iltaa kaikille! Tänään on ollut erinomaisen onnistunut päivä tähän asti, mitä nyt vähän alkoi ahdistaa pieni menoerä tonne fitness tukun puoleen :o Uh. Mutta kyllähän mä kovasti jo tässä hikoilen, että koska se paketti saapuu, koska se saapuu, koska, koska, koska ????? Yep, tuli tilattua mm. 3kg proteiinia, aminohappoja, kreatiniinia, l-glutamiinia, parit shakerit, toinen tuli kaupan päälle ja toisesta sain puolet pois hinnasta, jee hyvä minä! Niin ja se ilmanen on sit semmonen kuulkaas oikein niinku smartshakeri, eli kunnon hifistely vehje. Sinne sitten kaikki hienot jauheet yms. omiin loostereihin ;)

Tänään oli salilla jotkut Forever päivät jälleen kerran. No eipä ihan kauheesti ollut vetänyt jengiä ainakaan salin puolelle, ehkä jumpat sit oli täynnä. Olis ollut oikein kaffetarjoilut, mut mä passasin. Sen verran kova hinku oli kolistelemaan rautaa ;) Nih, sinne mitään syömään menty!

Syömisestä puheenollen. Tänään rojahti mittariin ennätyspaino 80,2kg :o No tää on treenin jälkeinen paino, ei aamupaino, joten tiedä häntä. Mutta anyway, mä en ole eläissäni painanut näin paljon, ellei raskauden viime metrejä lasketa ja niitähän ei siis lasketa. Silti väitän, ja todellakin uskon, että olen tiukemmassa kunnossa kuin koskaan aikasemmin. Vaikka ohan sitä löysää, mutta niin sitä kuuluukin olla tässä vaiheessa peliä ;) Ei mittä hättä hei! (pituuteni 181 cm, jos joku ei sitä vielä tiennyt :D)

TÄNÄÄN OLI SITTEN SELKÄ-TAKAOLAT JA HAUIS VUOROSSAAN. Oih, mä niin keksin tänään tehdä pienen pakon sanelemana ihan uudenlaisen selkäliikkeen. Eli siis alataljasoutu, mutta siis ristikkäistaljan alataljassa. Joo, no ymmärtänee ken kykenee, mut siis liike on huomattavasti pienempi, painot siis ihan tapissaan, välitykset vissiin vähän erit kun normi alataljassa. Mutta sillä pienellä vetoliikkeellä, vielä vastaotteella sai kumman tehokkaan rutistuksen selkään. Mä innostuin siitä niin, että oisitte nähneet mut… no ehkä onneksenne ette nähneet, mutta moni muu joutui näkemään :D :D

Sitten tuli kulmasoudettua tangolla, tänään jopa enkkapainot 65kg :) nice ja 15 toistoi, ei huonommin. Puolikasta mavetusta tuli rykästyy siihen kylkeen, sitten vielä se normi alatalja kun se nyt sitten oli vapaana siinä vaiheessa.

Haukoille tein keskitettyä hauiskääntöä käsipainoilla, tuplahaukat ristikkäistaljassa, hammerkäännöt taljassa. Siinähän se sitten taisi ollakin. Hyvin sain ajan taas kulumaan siellä, kun keskittyneesti tein vähän eri tekniikoita kokeillen ja tuntumaa hakien. Hyvä setti ja hyvä mieli. Siihenhän sitä pyritään.

Tänään on tullut taas mietittyä tätä bodarin elämää. Tätä kurinalaisuutta, tätä rutiineihin perustuvaa elämäntyyliä. Aikataulutusta. Sosiaalisen elämän vähyyttä / vähenemistä. Itse kuitenkin nautin tästä tyylistä elää, tässä hetkessä, enkä vaihtaisi tätä mistään hinnasta pois! En vaan tiedä pysyvätkö muut elämäni ihmiset mukana tässä. Sen tiedän, että paras ystäväni varmasti pysyy, sitä en epäile hetkeäkään, mutta on paljon muita ystäviä, joiden elämäntapa ja tyyli yms. poikkeavat niin paljon omastani tällä hetkellä, että on todella vaikea löytää mitään yhteistä. Monilla tämä sosiaalinen elämä on yhtäkuin baari-ilta kerta viikkoon kavereiden kanssa, punkun tissuttelua ja ruoan mättämistä kimpassa yms. Se kun nyt ei vaan oikein onnistu multa, joten saan kieltäytyä kerran jos toisenkin tällaisista illanistujaisista. Se eittämättä johtanee siihen että kohta muo ei enää pyydetä mihinkään :o Mä en myöskään voi lähteä ekstempore juuri mihinkään, koska päivät on aikataulutettu aika hyvin. Mun täytyy suunnitella ja tietää menemiseni vähintään paria päivää ennen, että voin tehdä mahdollisesti jotain muutoksia. Tällainen on monelle ihan utopiaa! Omalla kohdallani tämä ei perustu tietenkään pelkästään vain bodyharrastukseeni, vaan myös lapsi, eläimet ja työ määräävät tahdin ja aikataulun. Siksi uskon ja tavallaan toivonkin, että myös uusia tuttavuuksia on tulossa enemmänkin vielä elämääni tämän harrastuksen kautta :) Toki myös toivon että yhteydet vanhoihin ystäviinkin säilyisi, mutta pikkasen on jo ilmoilla pientä katoa, ikävä kyllä. Sanotaanko nyt näin, että jos esim. itse olen jo kerran tai kaksi kysellyt kuulumisia, enkä saa juuri vastausta, niin alan jo miettimään, että onkohan katsottu, että meitsi on nykyään niin tylsää seuraa, ettei ees kannata :D No jos näin on, niin ehkä se ystävyys ei sitten olisi muutenkaan kantanut kovin hyvää hedelmää ;)

Sitten vähän vähemmän vakavampaan pohdintaan. Tällaisiakin ajatuksia mulla heräsi tänään salilla pukuhuoneessa. Olen jo tässä pidemmän aikaa tiedostanut, että rintavarustukseni on käymässä lähes olemattomaksi. Kuppikoko senkuin pienenee :D Näinhän se taitaa käydä meikäläisillä, onhan se rintavarustus noin niinkuin luomuna lähes kokonaisuudessaan sitä ihteään eli rasvaa eli ihraa, eli niin no siis yök! Joten ei kait mikään ihme, että tässä lajissa nähdään myös aika paljon silareita. Onhan se tietty selvä, että esim. tuolla bikinifitnessin puolella silarit on melkein ”pakollinen varuste” jos haluaa näyttää siltä kuin bikinifitness mimmin kuuluukin näyttää. Ja nätiltähän nuo näyttävät, hitto vieköön, peukut sinne. Itse en ole ajatellut laitttaa silareita, kahdestakin syystä, ne eivät ole ikuiset ja mulla ei ole varaa :D Haha, no ja okei, on siihen kolmaskin syy, mä tykkään mun litteästä rinnasta <3 muo ei haittais lainkaan, vaikka ei olisi juuri mitään tuossa edessä :) Mutta eihän sitä tietenkään koskaan tiedä, en siis sano ehdotonta eitä sillekään, mutta mitä todennäköisimmin minä en ole se joka matkustaa Viroon sen vuoksi ;) Eli luomuna mennään ja se saapi riittää.
Ja voi kuulkaa kun mulla oli jäääääätävä nälkä kun tulin kotiin. Ette varmaan olisi arvanneetkaan, että mun ruokalautanen näytti tältä. Mutta siis ihan parhautta. Mitä tästä nyt muuttaisi??? Ei mitään. Mun ainokaisiin mausteisiinkin tuntuu kuuluvan tänä päivänä ripaus merisuolaa, eikä mitään muuta. No okkei, jauhelihan maustan vähän muullakin ja munakkaan päälle voin laittaa kanelia jos haluan herkutella :) nams!
Niin, no tästä kuvasta nyt ei ihan saa selkoa, luonnossa näkyy huomattavasti paremmin. Mun viimeksi tekemäni etureisitreeni on saanut reiteeni ilmestymään useampia pienehköjä mustelmia :o ainakin mä liitän ne siihen, en mä ole mihinkään itseäni satuttanut tai kolhinut. Ihan selkeitä mustelmia ne on, ei mitään suonikohjuja :D luojan kiitos kuitenkaan ;)

Ja olikohan vielä jotain muutakin vakava-asteista pohdintaa ilmoilla tänään? Oli oli. Tänään salilla taas huomasin, miten ihqua on havainnoida itsestään uusia suonia ja ties mitä säikeitä kuin oikein pumppaa. On se bodarin elämä sitten jännää. Jokaisesta pintaan nousevasta suonesta tekisi mieli piirtää rasti seinään, jokainen pikkasenkin lisää erottuva lihas saa naaman valtaisaan hymyyn ja päivä on pelastettu. Niin, kuka on väittänyt, että tää ois mitenkään tervejärkinen harrastus :D mutta hupinsa kullakin ja mä ainakin diggaan kympillä!

8 vastausta artikkeliin ”Lördag selkäsauna ja sauna!”

 • Ihan mahtavvaa tekstiä Päivi! Niin moniin kohtiin on helppoyhtyä… Ja hei, taatusti ne Rakkaat, tärkeät ihmiset ymmärtää, ja pysyy matkassa elämän ajan… <3 Joo, samoilla linjoilla kyllä ollaan silari-asiassakin, en ossaa itelleni kyllä kuvitell, mutta en myöskään tuomitse ketään, joka laittaa. <3 Voitko muute ottaa pois tuon homman, että pitää tunnistaa tuo ”salakirjotus”, kun kommentoi Sulle, varsinki puhelimella tosi vaikeaa? ;)

  • aaaa, siellä on semmonen asetus päällä… hmmm… mitenhän se poistetaan. Joo tänään olinkin jotenkin erityisen puheliaalla tuulella :D paljon ajatuksen virtaa, ehkä se on tää ”vapaapäivä” mikä vetreyttää myös aivoja ;)

  • No ny ei pitäs olla enää sinä sanavahvistusta tms. mikä lie ;) Nyt pääsee Kerttu kommentoimaan mutkitta :) hih!

 • Onhan niitä muitakin elämäntilanteita, joissa ystävät pitää vähemmän yhteyttä, mutta tosiystävät palaa takas kun tilanne taas muuttuu. Mulla se on nyt niin päin, että kavereilla on pieniä lapsia, eikä niitä paljon näe, mutta lasten kasvaessa toivottavasti löytyy taas lisää aikaa kavereille.
  Mulla suurin syy, miksen laittais silkkareita on se, että isot tissit on vaan tiellä ja hölskyy ja kaikkee – pienet on paljon käytännöllisemmät!
  Tosi kiva, että se vaikee salasanahommeli lähti pois!

  • Joo kyllähän tämä ”perheellistyminen” on vaikuttanut myös suuresti sosiaalisen elämän vilkkauteen :) Näähän on niitä ns. elämän ruuhkavuosia monilla tässä iässä. Lapsia pukkaa, mennään naimisiin ja / tai uraudutaan jne. Eli totta, ei ainoastaan jämptiä elämäntapaa vaativa harrastus ole syy tähän ”hiljaiseloon”. Hyvä huomio kyllä!

 • Hui ku sä oot pitkä :) Noi nuudelit näyttää kyllä erittäin houkuttavalle :) terveisin pätkä :)
  Silareista myös sen verran, että en itse uskaltaisi ottaa niitä, jotenkin se tuntuu vieraalle ja pelottavalle tunkea jotain vierasta kroppaansa. Tosin saattaa se mieli vielä muuttua, mutta eihän ne ikuisia ole ja kun ja jos ne ottaa niin ei pelkästään riitä se, että ne kerran asentaa ja maksaa, koska voi tulla vaikka mitä. Enkä mä halua ottaa mitään osamaksu tissejä tai tissilainaa :D Enpä mä niitä pelkästään kilpailemisen takia ottaisi, koskaan tiedä onko tässä viimeiset kisat menossa vai ei. Jos se pistesija nyt tisseihin kaatuu niin sitten se on kaatuakseen. Ymmärrän kyllä jos jollain niitä ei ole enää ollenkaan ja pystyyhän niillä varsinkin bikinissä tasapainottamaan fysiikkaansa. Maltti on valttia tisseissäkin, tai jotain.

  • Niin totta, mulla on kans semmonen käsitys, että rintaimplantit pitää ”huollattaa” eli kaiketi siis vaihtaa viimeistään kymmenen vuoden kuluttua. Hintavaahan se olisi, enkä myöskään itse lähtis mihinkään osamaksukauppoihin. Riittää kun on asunnosta ja autosta lainaa, sehän se vielä puuttuis, että ois tissilainakin erääntymässä joka kuukausi :D :D Vaan siis en minä missään nimessä silkkareita tuomitse ja kyllähän ne hyvältäkin näyttää, silloin kun on tuo maltti pidetty siinäkin hommassa :)

Kommentointi on suljettu.