Löysät lapaset :D

Ihanaa ja energistä, auringonpaisteista ja ruusun tuoksuista alkanutta viikkoa! Ja paskat! Meitsillä oli kyllä niin maanantai alotus taas. Väsytti ihan vietävästi aamulla. Jouduin tosissani tappelemaan unta vastaan automatkalla töihin :o Vaarallista? No aijaa! Koomasin varmaan ekan puoli tuntia duunissa, heräsin vasta siinä vaiheessa kun kissapotilaamme meinas raadella meidät :D Pieni adrenaliinipiikki ja avot, Päivikin heräsi tähän päivään :) No mutta loppupäivä on ollut hyvä, eli siinä mielessä voin toivotella kaikille hyvää alkanutta viikkoa, myös näin on täällä päässyt loppuviimein käymään :) Jei!

Sunnuntai oli mun lepopäivä :) Olikin muuten nätti päivä. Tuli lähdettyä taasen Rajasaareen kaverin ja koirien kanssa. Olihan reissu. Kaksi jättimäistä urosta kusi mun kintuille, jee ja bittbulli meinas syödä mun whipukan. Omistajan mielestä se oli lähinnä huvittavaa kun se kerrankin sai jonkun kiinni. Jaa-a, muo ei kauheesti naurattanut, kengät ja lahkeet kusessa, bitti roikkumassa oman koiran niskassa. No mutta jos noita juttuja ei muistella, niin reissu oli onnistunut :D Ja ehdin leikkimään luontokuvaajaa, kuten kuvasta näkyy. Tää olikin vielä ennen kuin koko show alkoi :D
Kartanlukija <3
Perän pitäjä Pentti :D
Sitten olin taas superäiskä. Keksin tehdä tytölle yllätyksen kun hän palasi viikonloppu reissultaan. Olin jemmannut hänen huoneeseensa viisi pääsiäismunaa ja näiden vihjeiden perusteella hän sai sitten etsiä ne. No siinä ei kovin kauaa nokka tuhissut, joten äiti taisi vähän aliarvioida lapsensa nokkeluuden :D Mutta yllätys oli mieluinen ja äidin oli kiva sitä puuhastella :)
Tässä teille kuva-arvoitus! Eli mitä kuva esittää? Ja nyt duunikaverit hoi, te olette jäävejä kommentoimaan :) Nonnih, arvauksia peliin reippahasti!
Uutta ohjelmaa tuunaamassa. Kyllä vaihtelu virkistää kummasti. Tänään onnistunut pumppi rintaan ja ojentajiin. Kivaa oli ja hyvä mieli jäi, vaikka ryysis oli jälleen aivan infernaalinen :p Tuli tehtyä penkkiä, vinopenkkiä, ristikkäistaljaa, levityksiä, dippiä, ojentajaprässiä, ranskalaista maaten, pushdownia… ja mitähän muuta. Ei kait kauheesti muuta. Otsikon mukaan, löysät lapaset, eli käpälät sai kyytiä. Nyt on miellyttävän raukee fiilis kätösissä. Kiire meinas taas tulla tyttöä hakemaan kuvaamataidonkerhosta, joten venyttelyt tein saunan lauteilla. Onneksi olin siellä yksin :D Ei kait tässä muuta kuin, toivottavasti viikko jatkuu yhtä mukavasti kuin on alkanutkin, lukuunottamatta aamuista koomaa :D Hei ny!

6 vastausta artikkeliin ”Löysät lapaset :D”

  • Kyllähän se jatkuu Päivi, viikko senku paranee vanhetessaan, RÄYH, tsemppistä!!

    • Kyllä se varmasti niin menee. Jostain syystä tosiaan maanantait on mulle nykyään kovin vaikeita, just sen väsymyksen takia mikä aamusin on. Mut tänään jo lähti huomattavasti letkeämmin aamu käyntiin :) Jee!

    • No ihana kuulla! <3 Täälä veettiin semmoset talareisijunpat, että huh hah hei, no stte voit lukia. :) TEHOJA huomisiin lihastalkoisiin!!

  • Villi veikkaus: Koiran häntä on jäänyt joskus aikanaan auton oven väliin ja luutunut uudelleen ihan kieroon.

  • inhan näköinen rontgen, mahtaa olla kipeä. Näyttää hampaalle tai selkärangalle, mulla on toi anatomia hyvin ”hallussa”

  • Nonnih, siellä Katja on selkeesti oikeilla jäljillä puhuessaan hampaista. Kyseessä on tosiaan röntgenkuva koiran alaleuasta. Tässä on seuraus hoitamattomasta hampaiden tukikudoksen tulehduksesta (parodontiitti). Koirilla ERITTÄIN yleinen ja vihuliainen sairaus. Tällä kyseisellä koiralla on ollut hammasjuuripaise niin kauan että se on aiheuttanut valtaisan luukadon leukaluuhun ja näin ollen, kuten kuvasta näkee, leukaluu on murtunut. Puhutaan patologisesta murtumasta. Mitä tästä opimme? Myös koirien ja kissojen hampaita tulee hoitaa ;)

Kommentointi on suljettu.