Lunta lunta lunta

Talvi tulee. Kuulema on jo lunta maassa paikka paikoin ihan tässä pääkaupunkiseudun tuntumassakin. Eilen illalla kun kävelytin koiria niin taivaalta sateli räntää… mutta lumihiutaleen koostumuksen pystyi erottamaan katulampun loisteessa. Se on kohta talvi. Jei. Tulisipa yhtä runsasluminen kuin viime talvestakin. Sopii mulle oikein hyvin.

Sitten pohdintaa treenaamisesta tähän väliin. Musta on hienoa, että jotkut ottavat treenaamisen vakavissaan, kuten minäkin teen. Jotenkin tuntuu vain hassulta, että jotkut jaksavat olla ”motivoituneita” vuosi toisensa jälkeen ns. treenaamisesta, vaikka eivät saa mitään näkyviä tuloksia aikaan. Ihmettelevät miksi paino pysyy koko ajan samassa vaikka ”mä kyllä treenaan säännöllisesti ja usein” siis WTF, ehkä se treeni ei sitten oikein mene perille. Ok, näkeehän tuolla salilla niitä jotka ”makaavat” niissä polkupyörissä joku aikakauslehti kädessä ja kait ne ovat kovasti treenaavinaan :D tai sitten on niitä, jotka hullun lailla juoksee aerobisilla tunneilla veivaamassa crossia (itsekin olen tehnyt tätä, tiedostaen kyllä, että en juuri kohota kuin kestävyyttä). No onkos se sitten ihme, jos paino pysyy ja samat fläsät lanteilla????? En syö juuri mitään????? Niin mitä se juuri mitään sitten on???? Itse olen ollut aina siinä onnellisessa asemassa, että mun ei ole juurikaan tarvinnut katsoa mitä suuhuni laitan… tosin verrokkina sitten jonkun vähän pyylevämmän ruokavalion, niin onhan siinä vissi ero sitten kuitenkin. Se mikä mun mielestä on ihan törkyä, on sen toisen mielestä varmaan ihan kelpo ruokaa. Niin… no mut siis pointti, miten nämä ihmiset jaksavat vuosi toisensa jälkeen kirjata syömisensä johonkin helvetin kalorilaskureihin, juosta puntarilla joka aamu… ???? Kuitenkin näyttäen ”muumilta” :D (muumit ovat söpöjä kylläkin :) ) En mä tiiä, mä en jaksais, multa varmaan menis maku…tai sitten menisin kyllä jonkun ammattilaisen juttusille ja laittaisin sen tsekkaamaan, että missä kohtaa se homma kusee…vai olisiko sitten vain aika hyväksyä se tosiasia, että minä nyt olen tällainen… enkä siitä miksikään muutu. Elämästäänhän voi tehdä vaikeeta monella tavalla… eipä se mulle kait kuulu :D Ja juu, myönnän, että jos mäkin vedän jonkun oikein kunnon mättöviikon (namia joka päivä, vähän maissilastua, vähän enemmän suklaata etc.) niin kyllähän minäkin sen näkymään saan… tottahan toki. Ainakin kroppa kerää turvotusta, että näkee kyllä kun vatsanseutu alkaa pömpöttää, mutta jo parissa päivässä, kun palaa ruotuun niin sanotusti, saa paikkailtua aika hyvin. Mä en jaksa itse henkilökohtaisesti tarkkailla painoani, luotan enemmän siihen mitä näen peilistä. Puntaria mulla ei edes ole kotona… tai jos onkin, en kyllä tiedä missä :DDDDD Olen tyytyväinen tähän 181,5cm ja 69kg lukemiin :DDDDD ja ruoka maistuu ;)