Maanantai

Hei vaan hei. Ei niin perus maanantai tänään :/ blaah. Aamulla tuli viesti, kun olin jo melkein duunissa, että tohtori on kipeenä. Jaaha. No mitäs mä sit tekisin. Oli just niin semmonen olo, et käännän auton ympäri ja päräytän suoraan salille :D mut menin sit kuitenkin duuniin. No kyllähän sitä tekemistä sitten kuitenkin riitti, vaikka hieman ehkä ketutti asiakkaiden puolesta että ajat jouduttiin perumaan. No eihän sille mitään voi että on sairaustapauksia, mutta yritäppä selittää se asiakkaalle, joka on odottanut hoitoon pääsyä parhaimmillaan jopa kuukauden :( ei kiva oikeesti. No sit kelasin, et oltais tehty pitkä päivä perjantaina tohtorin kanssa ja lapattu sinne näitä peruutettuja potskuja, mutta kuinka ollakaan, mut on tuupattu iltavuoroon ja tohtori on meidän nuorison kanssa, joilla on kiire Flow festareille (mikä sekin on?????) joten se siitä pitkästä päivästä sitten. Eihän kukaan nyt tietenkään siis halua vaihtaa vuoroaan perjantaina :o No en mäkään kyl varmaan vaihtais :D haha. No asioilla on tapana järjestyä tavalla tai toisella :/

No sitten tuli taas pohdittua duunissa tätä elämää ylipäätään, että niska limassa raadetaan ja verottaja vie kuitenkin joka kerta niin ison siivun, että voi olla varma, ettei rahaa jää mihinkään ylimääräiseen :( Se siitä palkankorotuksen hyödystäkin, verottaja verottaa vaan kovemmin. Hienoo! Ja mitä siitä nyt sitten saa vastineeksi… ???? En mä ees oikeesti tiedä mitä siitä nyt kauheesti saa vastineeksi, ei kauheesti. Okei, ohan meillä ilmainen peruskoulu ja monet ammattikoulut. Se on tietysti hemmetin hieno asia, että täällä saa koulutusta ilmaiseksi!!!! Ja okei, terveydenhuoltoa, mutta silläkin saralla saapi hakeutua nykyään yleensä yksityiselle sektorille JOS oikeesti on tarvetta päästä lääkäriin jonkin vaivan takia nopeesti, eikä kuitenkaan kyseessä ole päivystysluontoinen asia. Nykyäänhän meillä homma toimii vissiin niin, että kunnallisessa ajat on varattu jo jonnekin kuukauteen äx ja nyt just ei sitten tehdä ajanvarauksia siitä eteenpäin, että palaa asiaan sitten silloin :o Hienoa!

Vali vali vali… joo mä tiedän, muo ehkä nyt vähän ottaa päähän taas kaikki ja ei mikään. Yksi pettymys vielä lisää tähän jatkumoon. Ajattelin lähteä viikonvaihteessa maakuntamatkailee Turkuun :D mut en nyt sit mee sinnekään näemmä :D No mitäs siitä sitten. Elämä on ;)

Oisko siistii vaan olla koira, hyvässä kodissa! Maata enemmän tai vähemmän kaiket päivät, käydä ulkona haistelemassa, ruoka tulee säännöllisesti kuppiin ja hampaatkin pestään jonkun toisen toimesta :D Joo, kyllä mä voisin jonkun aikaa mielelläni leikkiä koiraa :)

Tänään sit duunista suoraan salille. Kuinka yllättävää. Vuorossa oli selkä-takaolat-hauis ja vatsa. No juh, tuli tehytä mavea, ylätaljaa, t-tankosoutua, alataljaa, tuettua takaolkasoutua, hauiskääntöä tangolla ja käsipainoilla. Vähän restpause settiä joissain liikkeissä, muuten pyrin suht koviin rautoihin niin, että toistot olisi pysyneet siellä 8-10 tienoilla. Mave yllätti mukavasti. Kauheen kivasti nousi rauta tänään. No se onkin ehkä ainut asia mikä on tänään mennyt kauheen kivasti :D Ah, tää on niin maanantai. Lisää näitä päiviä kun vituttaa niin että veri ei kierrä :D (ehkä ei nyt ihan niin pahasti kuitenkaan, on vaan niin hyvä sanonta, että oli pakko käyttää :D). Eipä siinä, näillä mennään ja huomenna on jo tiistai, hei jee jee jee jee hei :D