Maanantai :)

No jo tässä maanantaita sitten porskutellaan menemään. Uni maitto tänäkin loma-aamuna oikein mukavasti, kiitos vaan kysymästä ;) Aamupäivän otin ihan chillisti tässä himassa touhuillen ja syöden aamupalaa ja välkkäriä. Tietysti kahvia meni jälleen kerran luvattoman paljon, mutta kaverin kanssa chattaillessa… ei voinut muutakaan :)

Meidän rouva konna puistoilemassa :) Onpahan ollut taas hitsin hieno keli tänään. Ovat vissiin uhkailleet loppuviikoksi huonompaa säätä, mutta mä en suostu uskomaan ;) Ja mitä sitten jos ei ihan joka päivä aurinko paahda pilvettömältä taivaalta, ketä se haittaa, ei ainakaan muo!
Mun loma on edennyt, kuten suunniteltua oli, ahkerasti puntilla käyden, fillaroiden eli ylipäätään urheillen ja liikkuen. Joo-o, kyllä joku on saattanut katsoa muo vähän vinoon, kun ovat kysyneet mun lomasuunnitelmista :D haha, ja kun olen kertonut että joo urheilla niin paljon kuin sielu sietää, niin on tullut vähän hiljasta. Jengi varmaan olettaa kuulevansa ihanista mökkireissuista, ehkä jostain pienestä ulkomaanmatkasta tai muista reissuista ympäri Suomen maan :D Joo, ei kait niissäkään mitään vikaa oo, jos tykkää ja kyllähän mökkielämä onkin ihan siistiä, mutta mä nautin lomastani nyt näin, enkä vielä toistaiseksi vaihtaisi päivääkään, ehkä jokusen tunnin voisin poistaa tai lisätä :D
TÄNÄÄN OLI VUOROSSAAN OLKAPÄÄ-OJENTAJATREENI! Jo eilen takareiskajumpan päälle pumppailin olkapäitä ja niin ikään ojentajia, pientä herättelyä tälle päivälle. Alottelinkin tänään päivän setin RESTPAUSE sarjoilla pystypunnerruksia smithissä tehden! Ja voin kyllä sanoa, että toimi, huhhuh taas!
Pystypunnerrusten lisäksi tuli tehtyä tietysti ihan tava vipareita, tosin tällä kertaa istuen, ja taljassa, sekä pystysoutua taljassa. Ojentajille valkkaroitui ranskalaista tangolla, vinopenkistä, pushdown taljassa ja ojentajaprässi. Kyllä mä kuulkaa vähän ihmettelen jos ei huomenna ole ojentajissa sellaista tuntumaa, että on taas tehty :D Semmosta pumppia jälleen, että hetkittäin piti taas hieman vedellä happea ja tarpoa paikoillaan :D Tiedätte sen tunteen, kun viimeiset toistot menee nippanappa rutistaen ja lihaksessa on jäätävä polte. Se on niinku sitä parhautta, ehdottomasti! Ai niin ja tulihan muuten vähän ränkättyä hauiksiakin.
Kyllä se oma hetki tuolla salilla on vaan sellainen asia, josta tuskin tulen enää koskaan luopumaan. Jos ehkä tänään aamulla olikin sellainen fiilis, että hitto vieköön, niinkuin joskus on, kyl te tiiätte ja jos ette tiiä, niin sit MÄ en tiiä missä pumpulissa elätte :D Kun eihän tästä elämästä kuitenkaan kukaan selviä hengissä, sehän on vaan karu fakta, niin on se kuitenkin hienoa, että on niitä hetkiä kun elämä tuntuu jokseenkin täydelliseltä. Mulla ne hetket sijoittuu auttamatta aika usein tonne kuntosalin puolelle, kyllä kait siihen on jokin selityskin endorfiineineen päivineen :D Mutta yhtä lailla joskus se hetki voi olla kotona, likan kanssa sohvan nurkassa. Ei siihen siis niin kovin paljon vaadita kuitenkaan.
Kunnon pumpin ja venyttelyjen päälle kahvitauko ja salin jääkaapista Skyria naamariin. Tämä Skyr olikin mulle sitten ihan uusi tuttavuus ;) joten olihan sitä maistettava. Tuhti välkkärihän tuo oli ja ainakin tämä mustikanmakuinen oli aikamoisen herkkua! Kävisi mielestäni vaikka jälkiruokana, sen verran makoisaa oli. Näiden lisäksi vielä oma tuttu ja turvallinen palkkari naamaan, niin hyvin jaksoi ajella mutkitellen metsäteitä takaisin kotinurkille :) Ah autuutta kuulkaas!
Ja koska meillähän ei täällä kotona työt tekemällä lopu koskaan, niin eihän siinä muu auttanut kuin napata dogit matkaan mukaan ja lähteä niiden kanssa lenkille :) Taisi olla aikamoisen makoinen tuoksu puskassa, kun kummatkin haisteli sitä niin intensiivisesti :) Ajoitus oli muuten täydellinen, juuri kun pamahdin koirien kanssa pihalle, tuli tyttö uintireissultaan kotiin. Olivat kaverinsa vanhempien kanssa polskimassa :)
Meidän kesämies Pentti <3
Kyllä näissä maisemissa kelpaa tallustaa :)
Lenkin päälle maistuu raikas vesi ja meidän iso ukkohan juo siis suoraan kraanasta, aina :D juo hän kipostakin, mutta mielellään kraanasta jos vaan mahdollista :)
Reippaille reippailijoille kasvissosekeittoa aimo annoksella raejuustoa, nam nam ja maaru tuli täyteen.

Aika reipasta menoa siis tänäänkin. Loppuilta meneekin sitten tässä kotona puuhastellessa. Likan bestis tulee nimittäin yökylään ja joo, kyllähän siinä sitten taas tohinaa piisaa. Tytöt on kyl fiksuja, isoja ja reippaita, mutta kyllähän sen tietää, että supinaa piisaa aina yöhön saakka. Eihän sitä nukkumaan malteta mennä, muistaahan sen itsekin miten oli niin jännä käydä yökylässä ja sitten sitä supatettiin yötä myöden :D Että tällaista tänään tänne :) Palailkaamme asiaan. Hei ny!

6 vastausta artikkeliin ”Maanantai :)”

  • Niin miksi sitä luopuu lomallakaan siitä mitä tykkää tehdä? en mää ainakaan jos ei oo pakko. Otan mökille kahvakuulankin mukaan jos tarve vaatii, eikä salillekaan ole kuin 30 km matkaa ;)

    • Juuri näin :) :) :) Olenkin seurannut miten reippaasti oot siellä landellakin hyppyyttänyt menemään :) Mut hei oikeesti, vain mielikuvitus on rajana tietysti liikkumisessakin.

    • Hihii Anna, toivottavasti tuo oli positiivinen ilmaisu ;) no sydän viittaisi siihen. Kiitos, oot ite ihq!

Kommentointi on suljettu.