Maanantai!

Jei, uusi viikko taas aluillaan. Viikonloppu oli ja meni, siivillä kuten aina. Lauantai ilta venähti aamutunneille. Oli menoa ja meininkiä, ihan riittävästi taas vähäksi aikaa :D Huh! No sen kerran kun sitä lähtee (käyn nykyään aika harvoin enää ulkona) niin yleensä _aina_ tapahtuu jotain… No mut yhteenvetona, ihan kiva ilta. Dagen efterit on vaan niin tylsiä. Väsyttää… ei oikein jaksa mitään, tekee vain mieli olla möllöttää ja niinhän sitä sitten tulee tehtyäkin. Ne on _niin_ turhia päiviä, menee ihan hukkaan :O

Nyt olen yrittänyt kokeilla mun tunnuksia Fitfarmille, mut ei ne toimi, ei vaan toimi :O tylsää. Niillä olikin sivuillaan, että teknisistä syistä, osa tunnuksista saadaan aktivoitua vasta tänään ja jos siitäkin huolimatta esiintyy ongelmia, pitää laittaa mailia niille. No minä laitoin intopiukkana jo heti mailia. Olen nimittäin saanut kahdetkin tunnukset?!?!?!? Se jo vähän herätti epäilyksiäni, että mitenhän tässä käy. Kummatkaan tunnukset eivät toimi, voi näääääääs!

Jaiks, mulla on hammaslääkäri 9.40. Mutta ihan jees, sain ajan heti tälle päivälle kun aamulla soitin. Katsotaan mitä tuleman pitää. Vähän jännittää taas… jos tiedossa on isompaakin hommaa, niin harmittaa… ihan hirveesti. Mä olen aina yrittänyt pitää hampaistani hyvän huolen, mutta syystä tai toisesta mulla on riittänyt hammahuolia ihan tarpeeksi asti. Höh. Nyt on ongelmia mun implantin kanssa ja pelottaa, että jos siinä on nyt jotain pielessä pahastikin, niin, huoh, se tietää isoa juttua ja paljon rahanmenoa. Mutta pakkohan ne hampaat on kuntoon laittaa, ei siihen muu auta. Harmittaa vain ihan hitosti, mut toivon, ettei siinä nyt ole mitään vakavaa.

Semmosta tänne. Tytön kanssa sovittiin, että hän reippailee taas koulusta yksin kotiin. Minä olen täällä taas tikkana odottelemassa. Katsotaan millaisia liikuntasuorituksia saadaan tälle päivälle, vai meneekö ihan palautuessa viikonlopun riennoista :D Puoliskoakin taisi vähän väsyttää töihin lähtiessä… :O Ei enää olla niiiiiin nuoria ;)