Maanantai iltaa

No tässähän tämäkin päivä on taas vierähtänyt. Olin niin iloinen kun sain ajan sinne hammaslääkärille niin pian. Ja vielä hienompaa oli se, että sain jatkohoitoajan jo tälle viikolle, torstaille. Mulle nämä hampaat on jokseenkin tärkee juttu ja yritän pitää niistä mahdollisimman hyvin huolta. Nyt tosiaan tuo implantti aiheuttaa murhetta, mutta torstaina toivottavasti olen jo paljon viisaampi asian tiimoilta. Pelottaa, että onko tiedossa isompikin remontti, huoh. Toivon niiiiiiin ettei olisi. Jos en olisi saanut aikaa näin pian, tai aika tosiaan olisi mennyt kuukausien päähän, olisin hakenut apua yksityiseltä. Sen verran huolissani nyt olen. Tämänpäiväinen hammaslääkäri sanoi, että nyt ehdottomasti pehmeää ruokaa parin viikon ajan, ei saa pureskella mitään etuhampailla. Hienoo…

No minähän olen ottanut lääkärin neuvosta vaarin ;) eli olen ottanut todella rauhallisesti ja syönyt… vähän :D heh. No juh. Tänään on ollut sarjassamme, haluan olla ja möllöttää päivä. Jei. No eipä siinä, olen toki tehnyt kotitöitä, käyttänyt koiria lenkillä jne. Eli tämä olla ja möllöttää tarkoittaa nyt sitä, etten ole ollut salilla :O

Tyttö tuli tänään niin reippaasti itse kotiin koulusta. Koulumatkaan meni aikaa viisitoista minuuttia, eli äidin ohjeet siitä, että pitää tulla suoraan kotiin, on otettu vakavasti. Huomenna heillä on ensimmäisen kerran liikuntaa :) Voi pientä…voi pieniä!

Ai juu, ja onhan tähän päivään mahtunut vähän dramatiikkaakin. Nimittäin sillä aikaa kun minä olin hammaslääkärillä, mun pienet koirat olivat päättäneet myös hoitaa hampaitaan mun Xylitol pastilleilla. Eli eli, kaikki jotka vähänkin koira hommista tiettää, tietää myös sen, että Xylitol on koirille myrkyllistä :O Juh, no mun käsilaukku oli käännetty ympäri ja sieltä oli syöty sekä Sisu Xylitol pastilleja, että yksiä toisia Xylitol pastilleja. Ei kiva. Syyttävä sormi yleensä aina osoittaa näissä tapauksissa mun whippettiä, sillä se on semmonen puuhapete ja se järjestää itselleen aina jotain ongelmia. En kerta kaikkiaan jaksanut lähteä kiikuttaa koiria duuniin hoidettavaksi, _niin_ laiska mä olin tänään. No laskin, että siitä oli kulunut toista tuntia aikaa… ehkä… joten, no hyvässä lykyssä oksennuttamisesta ei olisi juurikaan hyötyä. Yritin kyllä oksettaa whipetti neitiä kotikonstein suolalla, mutta eihän se oksenna koskaan silloin kun pitäs! No sitten annoin sille ensiavuksi sokeria. Juh, ihan puhdasta sokeria, sillä Xylitol vaikuttaa koiran verensokeriin, se voi laskea sen hengenvaarallisen matalalle! Siihen se myrkytys siinä niinkuin perustuukin, joten ensiapuna syötetään koiralle sokeria ja / tai hunajaa. Aika reippaasti saapi antaa. Olikohan sääntö et joku ruokalusikallinen per kymmenen kiloo koiraa tms. No mä annoin…vähän enemmänkin :D Annoin kaikille koirille, sillä enhän voi olla varma, että vain tuo whipukka on niitä pastilleja syönyt. Toistaiseksi kenelläkään ei ole mitään myrkytyksen oireita. Siitä on nyt kulunut jo niin monta tuntia, että luulisi jotain tapahtuneen jo, mutta onneksi ei mitään. Aijon antaa kaikille vielä sokeria iltapalankin yhteydessä. Huomenna saankin sitten mennä ostamaan lisää sokeria varastoon. Niin, että tämmöstä täällä sitten. Siinä yksi syy, miksi olen pidättäytynyt aika tavalla vain kotosalla, olen nimittäin tarkkaillut koiriani. Hienoo!

No mutta nyt niistä puheen ollen, menen laittamaan niille iltapalaa. Puolisko lähti juuri kuskaamaan niitä iltalenkille :) Ah, ihanaa, pääsee nukkumaan :D jei. Voisin vähän lukea vaiheessa olevaa Remestäni… ja ja… jotain. Tyttö on jo sängyssään, mutta sellaista kolinaa sieltä vielä kuuluu, ettei siellä kyllä nukuta :O Ai niin ja mun Fitfarm tunnukset ei toimi vieläkään. Kele! No josko se lähtis toimimaan. Olen kyllä itse pidättäytynyt tänään ihan asiallisessa ruokavaliossa, ei ole ollut lipsumisia ja aijon pysyä kovana ;) Kyl tää tästä, kun saadaan viel hampaatkin kuntoon :) Ai niin, eikä pidä unohtaa, että tänään sain saatettua loppuun mun artikkelin alamme lehteen :) jei! Lähetin sen päätoimittajalle ihmeteltäväksi ja toivottavasti sieltä tulee vihreää valoa. Semmosta!