Maanantai

Hyvää maanantaita ja niin ikää alkanutta viikkoa. Mun viikko on ainakin alkanut aivan mahtavasti :) Mulla on ollut aamusta asti mahtava fiilis ja draivi päällä. Tämä on aika harvinaista maanantaisin. Oikein sain rispektiä duunikavereiltakin kun olin niin iloinen :D ahhaha :) Joskus siis näinkin ;)

Duunissa oli kiirus päivä ja meinasi tai menikin snadisti ylitöiksi. Kiitos työkaverilleni Minna Minitzkille <3 että päästit mut lähtee suht ajoissa salille :) Minnalla on plussa tunteja vaikka muille jakaa, joten hän olisi voinut hyvällä omalla tunnolla hatkata meistä ensimmäisenä, mutta kiltti kun on, päästi mut, arvostan, kiitos :)

Mä en todellakaan yritä lusmuilla lähtemällä duunista ajoissa (siis silloin kun työaika päättyy :D) vaan taivaan tosiasia on se, että mun on vaan päästävä lähtee aikataulussa, koska salille on mentävä ja kotiinkin ois kiva ehtiä ihmisten aikaan ei vähempää eikä enempää koirien ja tytön takia :) Tänäänkin olin vasta vähän ennen kuutta himassa :o

Jos nyt joku kauhistelee, että onko mun koirat todellakin kotona aamu seitsemästä melkein ilta kuuteen asti yksin, niin älkööt huoliko, eivät ole. Tytär pääsee koulusta aikasin ja usein miten hän tulee kaverinsa kanssa meille leikkimään ja he käyttävät koiruudet pisulla ;) joten tästäkään kukaan ei saanut revittyä otsikoita :p hahah. Kun itse tulen salilta, nappaan aina dogit matkaan mukaan ja lähden suoraan siitä koirien kanssa kävelylle. Vasta sitten ravitsen itseni ;) ja sittenhän odottaa jo kotityöt, joten eipä tässä mun arjessa paljon kadehtimisen aihetta ole :/ Loppuilta meneekin sitten enemmän tai vähemmän ruokaa tehdessä ym. hommeleiden parissa. Pääsen mä tähän sohvan nurkkaakin jossain vaiheessa iltaa, mutta pian koittaakin nukkumaanmenoaika :/

TÄNÄÄN oli vuorossaan TAKAREISITREENI, POHKEET JA VATSA :)

-takareidet istuen
-takareidet maaten jalka kerrallaan
-SJMV
-yhden jalan prässi
-balettikyykky (tein korokkeelta ;) ugh)

-pohkeet istuen (harvoin kukaan hehkuttaa pohjeliikkeiden painoja, mutta mun on nyt vähän hehkutettava kun 50kg tuntui jopa kevyeltä ja sain hienosti tehtyä sillä sarjani :) yeppee)

-voimapyörä
-vatsat vastuksella
-peffan nostot

Sitten venyttelyjä päälle ja himaan. Balettikyykky on kyllä aivan mahtava uusi lisä mun treeniin. Jäätävän tuntuman saa takaosastoon, huhhuh. Kyllä peffa kiittää jos ei mikään muu. Reidet alkaa jopa miellyttää munkin silmää, mutta haluan niihin vielä paljon paljon paljon enemmän lisää lihaa. Eli duunii duunii, kyykkyy, kyykkyy, prässii prässii jne.

Tässä asennebiisi, näillä fiiliksillä tänään ja tästä eteenpäin :D haha. Ei voi ainakaan sanoa, etteikö itsetunto olisi kohdillaan ;) No okei hieman läpällä kuitenkin :) mutta pistää kyllä hymyilyttää tää kipale ;)

Sitten pohdintaosioon :D Joissakin blogeissa pistää silmään, miten joidenkin harrastuselämä on aikamoista suorittamista. Joka ikinen liikuntasuoritus haravoinnista kuntosaliin tai koirakävelyihin on kirjattava ylös. Tuntuu, että eniten merkkaa se kuinka monta tuntia on tullut viikon aikana liikuttua, eikä välttämättä se onko tällä liikunnalla saatu tulosta aikaiseksi :o Mikä siinä on pointti? Entä ne tulokset sitten? Kauheesti suhataan sitä sun tätä, semisti kaikkee, mut mitään ei kunnolla :o Ikuinen dietti päällä, ruoista kauhee selostus ja selittely miksi tuli syötyä sitä sun tätä ja nyt ollaan taas tiukasti dietissä kiinni. Ja tätä jatkuu vuodesta toiseen. Voiko tällaisesta tulla siis pakkomielle? Nähtävästi. Kyllähän munkin elämän täyttää aika pitkälti tämä harrastus, työn ym. lisäksi, mutta en mä nyt sentäs kirjaa jokaikistä liikahdusta HeijaHeijaan ja laske kuumeisesti kuinka monta tuntia on tullut salilla vietettyä viikon aikana. Mitä sen on väliä, vain tuloksilla on merkitystä. Kyllähän se duunia vaatii ja jokainen joka tekee tulosta harrastuksessaan tietää ettei ne synny itsestään. Ei siis ole mitään tarvetta todistella kenellekään kuinka ahkerana sitä ollaan oltu, eiköhän jengi tiedä sen sanomattakin :D Mä diggaan päivittää blogiini treenejäni, koska sillä tavalla pystyn seuraamaan itsekin kehitystäni mainiosti. Tietysti saamani positiivinen palaute toimii myös mielettömänä motivaatiboostina, siitä kiitos jokaiselle lukijalleni ja kommentoijalle :) Arvostan! Mulla ei kuitenkaan ole tarkoituksena esittää mitään yli-ihmistä ;) tuosta edellä olevasta biisistä huolimatta :D Mä opin myös paljon muiden alan harrastajien blogeista ja olen luonut paljon uusia tuttavuuksia tämän blogimaailman kautta, joten mulle tää toimii rehellisesti myös sosiaalisena verkostona :) Olisihan se vähän noloa jos näiden vuosien ajalta mulla ei olisi näyttää mitään kehityksen merkkejä, mutta silti kirjaisin tunti tolkulla liikuntasuorituksia joka viikolta :D Mutta kukin tyylillään, kuhan ei heitä sitä hommaa sairaaloiseksi, jolloin sitä todellista nautintoa ei enää siitä hommasta synny.

Ei mulla muuta. Hei ny ;) Ollaan kuulolla!

6 vastausta artikkeliin ”Maanantai”

  • Juh, eli siis tarkoitan sitä, että on nämä mitkä lie steppilaudat jalkojen alla ja sitten siitä pääsee kyykkää syvempään kun on kahvakuula kädessä :) Toiset kutsunee tätä myös sumokyykyksi, oletan ;) Rakkaalla lapsella lienee monta nimeä :D

 • kuinkas pitkään yleensä oot salilla kerrallaan? olis mielenkiintosta tietää myös esim. 1päivän syömiset. :)

  • Salilla kuluu kaikkinensa yleensä noin pyöreesti tunnista puoleentoista. Siihen mahtuu sitten alkulämmittely, treeni ja venyttelyt. Yleensä en katso kelloa kovin tarkkaan, vaan sitten kun homma on tehty, lähden kotiin :) mutta tosiaan oletan, että aika normi setti on tunnista sinne puoleentoista :)

   Normi päivän ruokailut menee hyvinkin pitkälti joka päivä näin:

   Aamupala: kaurapuuro, raejuusto, mehukeitto

   Välipala: pari palaa ruispaahtoleipää, kinkkua/kalkkunaa tms. reilusti (kurkkua), joskus myös proteiinijuoma

   Lounas: kasviksia, riisiä/pastaa tms. kanaa/naudanlihaa/kalaa (jos oikein herkuttelen, voi joukkoon eksyä esim. mozzarellaa)

   Välipala: yleensä jokin hedelmä tms. / proteiinijuoma

   Päivällinen: hyvin samanlainen kuin lounas. Jos on takana hevi treeni, niin voin vähän lisätä hiilarien määrää ;)

   Iltapala: rahka, marjoja / hedelmäsosetta, vehnälesettä (makeutusainetta ja/ tai kanelia :) )

   Tuon kaavan mukaan elän aika tarkkaan päivästä toiseen. Yksinkertaista ja simppeliä. Ruokaa teen yleensä valmiiksi useammaksi päiväksi, helpottaa kummasti arkea :)

   Toivottavasti vastauksesta oli iloa :)

 • Ehkä se on tää nykyajan tehokkuuteen pyrkiminen… Saapahan sanoa ainakin tehneensä, tuloksista viis? En tiedä, mutta aina aika ajoin tulee tuollainen olo kun kattelee tosiaan vaikka Heiaa minne tyypit listaa hyvä ettei jo syömistäkin urheilusuoritukseksi :D

  • Niin johonkin tällaiseen se varmaan perustuu. Varmaan se tuottaa jotenkin suurta mielihyvää kun voi katsoa sitä tuntimäärän paljoutta mitä on kulunut erinäisiin suorituksiin viikon aikana. En missään nimessä kiellä, ettenkö itsekin tuntisi joka kerta tyytyväisyyden tunnetta kun on tullut jumpattua ja tehtyä kotitöitä jne. ja niinhän sen pitää ollakin, mutta kokisin itse sen kyllä aika rankaksi kirjata ihan joka ikisen suorituksen ylös joka päivältä :o Tämä bloggailu, kuten totesinkin, on enemmänkin mulle sellainen sosiaalinen tapahtuma, ehkä vähän säälittävää :D mutta kun aika ei kerta kaikkiaan riitä kovin aktiiviseen kanssakäymiseen in real life niin tämä on loistava tapa pitää yhteyttä ja seurata muita bodareita ja aiheesta kiinnostuneita :) ja heidän etenemistään urakassaan :)

Kommentointi on suljettu.