Maanantaita!

Voihan maanantai sentään! Nyt voi sanoa, että oli oikea maanantai aamu :D Huhhuh. Kävi kuulkaa niinkin vanhanaikaisesti, että nukuin pommiin! Kyllä, minä! Minä joka herään viikonloppuaamuna kello 4.30 siivoamaan, nukun sitten maanantai aamuna pommiin ja myöhästyn töistä. No ehkä se syy olikin juuri siinä, että tosiaan sunnuntai aamuna heräsin ihan tikkana puoli viisi aamulla. Ei väsyttänyt yhtään ja kauhea siivousvimma iski päälle :o Olin sitten aamu kahdeksaan mennessä pessyt vessan, imuroinut, laittanut astioita, tehnyt ruoat, syönyt aamupalan (tietty ;) ) , juonut kahvia, siivonnut kissanhiekat, käyttänyt koirat ja ja ja … mitähän muuta :D No sittenhän sitä on enemmän kuin hyvä syy nukkua maanantai aamuna pitkään. Kyllä kuulkaa kylmäsi herätä klo 7.15 ja tajuta, että viidentoistaminuutin päästä pitäisi olla pelipaikoilla :( OMG! Paniikki, paniikki, paniikki. Soitto esimiehelle:” Laura, mä oon nukkunut pommiin, apua!” Laura onneksi rauhotteli muo, että siellä on Taru, joten nuku vaikka vielä 15 minuuttia lisää ja tuu sitten duuniin :D Mulla on ehkä maailman kultaisin esimies ;) No en tietenkään nukkunut, vaan kauhealla tohinalla kassin pakkaus, puuro uuniin ja kassiin, koirat ulos… ja menoksi.

Aamupalattomuus taisi kostautua bussimatkalla, koska mulle tuli ihan jäätävän paha olo matkalla. Odotin jo, että tulis nyt se pysäkki, että pääsen tästä ruuhkapussista pihalle, tai annan kohta ylen :/ Ei kiva! Mulle tulee tämä ilmiö aika usein, jos / kun otan lisäravinteet tyhjään vatsaan, enkä syö mitään siihen päälle :( Ja näin sitten kävi tietysti tänäkin aamuna. Jeeee. Mutta raitis ulkoilma teki hyvää. Pahaolo helpotti, huh.

Herkkusia. Prodekakkua mansikka-vadelmasoseella :) Nam! Eikä ole liian staffii kamaa ;) Sopii kevyempään herkutteluun.

Duunissa oli sitten todella rauhallinen päivä. Kummastuttavaa, sillä yleensä maanantait ovat aina niitä rähinäpäiviä :D Näin varmasti monessa muussakin työpaikassa. Mutta ei tänään meillä. No ehkä ihan hyvä, koska minä olin ainakin ihan koomassa vielä saapuessani duuniin :( Sorry guys! Mutta sitten oli aikaa siivoilla. Mä löysin 4 pääsiäismunaa, joita esimiehemme on piilotellut ympäri klinikkaa :D Toin ne pikku emännälle <3

Semmonen maanantai sitten! Mutta mennääs sinne eiliseen, eli sunnuntaihin!

Sunnuntai aamulla kun herää 4.30, on hyvin aikaa tehdä ruoatkin valmiiksi ;) Tytön toivomuksesta tein hänelle makaronilaatikkoa. Meillä se tehdään hyvinkin perinteisin menetelmin ;) mutta itse käytin tällä kertaa soijarouhetta jauhelihan tilalla. Munamaito kuuluu tietysti asiaan, mutta juustoraastetta ei laiteta päälle. Joillain on sellainen tapa, käsittääkseni, ainakin meidän lapsuuden kodissa näin tehtiin.

SUNNUNTAINA meillä oli jälleen treenitreffit Solanassa :) Olihan muuten mielenkiintoinen ilma taas mennessä. Ensin paistoi aurinko ja kohta tulikin sitten lunta :o Suomen kevät… vai kesä… Nää sääolot alkaa jo lähentelee naurettavuutta :D

Matkalla stadiin nukahdin sitten dösään. Havahduin vasta asemalla ja silloinkin siihen, kun melkein koko muu jengi oli jo poistunut bussista. Hyvä minä ;)

Kyllä, aurinkokin paistoi… sen hetken kun se paistoi. Pikkasen oli pöllähtänyt olo kun kampesin itseni ulos dösästä ja talsin kohti metroa :D Elämä on! Mutta bodarin on bodattava kun sen on bodattava, eli tehtävä on tehtävä ja se on tehtävä! (JUU KYLLÄ MÄ OSAAN LEVÄTÄKIN ;) )

SALILLA oli vuorossaan OLKAPÄÄT-RINTA ja vähän vatsoja päälle. Hauskaahan meillä jälleen oli, vaikka mulla oli vähän nuppi jäässä. Pakko myöntää, ei oikein irronnut samoilla tehoilla kuin jalkatreeni viimeksi. Tosin onhan kyseessä himpun verran pienemmät lihasryhmät :p joten ihan samanmoisiin fiiliksiin ei ehkä pääsekään kuin jalkatreeneissä ;)

Olkapäät sain veivattua kyllä hyvään pumppiin, rinnalle tein erilaisia prässiliikkeittä tuntumaa hakien. Olkapäille pystypunnerruksia eri tekniikoin ja vipareita sekä pystysoutua.

Treenin jälkeen meillä oli kunnon ysäribileet pukkarissa. Eini laittoi padilta ysäriklassikot soimaan ja sitten hiukka jorattiin ja kikateltiin. Kirmakin oli bileissä mukana :) Bileet jatkui vielä Solanan sohvallakin ja kun vielä saatiin yber suloinen Laura mukaan, niin tehtiin kunnon ryhmähalikasa siihen sohvalle. Näinhän ne treenit tulee niin aloittaa kuin lopettaakin, eikö?

Eini laittoi Lauran haukkarit koetukselle :) Teamwork!

Semmosta sutinaa tähän loppuviikkoon ja alkuviikkoon :) Tästä jatketaan viikkoa eteenpäin. Tänään nautitaan lepopäivästä ja huomenna pumpataan jälleen. Ollaan kuulolla :)

HEI NY!