Maanantaita :)

Johan se jälleen vierähti uusi viikko käyntiin. Kyllä oli viikonvaihde vallan erikoinen. Kaikenlaista omituista tapahtumaa mahtui matkaan mukaan. Eikä vähiten viikonlopusta jäänyt harmittamaan Suomen äärettömän onneton menestys Euroviisuissa (tosin biisihän oli kyllä mitäänsanomaton, että sinällään ei tullut yllätyksenä, mutta ei ne muutkaan olleet oikein mistään kotoisin!) ja Suomen kauhean huono tuuri lätkässä. Kyllä prossi ratkesi todella ikävällä tavalla, harmitus oli suuri, tietysti. Naamurissa sitten juhlitaan taas maailmanmestaruutta, ei siinä… siellähän juhlivat :) Ei Ruotsissa mitään vikaa (kai) ole :) kuninkaallisia ja kaikkee :D haha.

Sunnuntaina meillä olikin sitten broidin pojan synttärit Loimaalla. Minähän innostuin oikein tälläytymään. Olipa kuulkaas aika hassua katsoa itseään peilistä, kun oli oikein hiukset laitettu ja meikkiäkin mun mittakaavassa runsain mitoin :) Kerrankin laitoin päälleni jotain muuta kuin urheilukledjuja :D Olo oli kyllä hassuhko, mutta toisaalta oli oikeastaan ihan mukava pitkästä aikaa näyttää NAISELTA :D ainakin mielestäni näytin ;) ja väittäisin, että muo katsottiin koiralenkillä vähän eri tavalla kuin normaalisti mun hiihtäessä milloin minkäkinmoisissa pieruverkkareissa, jotka tuskin sytyttää ketään vastaantulijaa :D :D :D  Ihan kuin ois ollut bilettään lähös, ja niinhän me oltiinkin. Hauskat oli kekkerit tälläkin kertaa, että kiitos vaan Loimaa ;)
Päivänsankari syöttämässä lemmikkipupusiaan :)  Siinä on kuulkaas niin vekkuli poika, ettei toista samanmoista tule heti vastaan. Hän muun muossa pisti kaikkien päät pyörälle opettelemillaan korttitempuilla :o Meitsi oli ainakin ihan äimän käkenä. Kymmenen vuotias poika laittoi meitä ihan 6-0 :D  Isänsä tietysti toivoo, että pojasta tulisi menestyvä korttihai casinoilla :D hihi. 
Pariskunta <3

TÄNÄÄN olikin vuorossa sitten selkä-takaolat ja hauis :) Myös vatsat kuuluvat tähän päivään, mutta tänään jätin ne suosiolla seuraavaan treeniin. Olosuhteiden pakosta olin salilla vasta vähän jälkeen kuuden. Kävin duunin jälkeen tapaamassa lakimiestä ja voin sanoa, että kokemus oli miellyttävä. Se että eteneekö mun asia mihinkään, riippuu ihan siitä, miten isot nappulat on käytössä ja no, nehän ei kasva puussa, joten nyt harkitaan :/ Ei voi kehua, että Suomi olisi oikeusvaltio, koska selkeesti se jolla on eniten massia, vetää näissäkin asioissa pidemmän korren… helposti :/ Ei kiva, ei reilua, ei ollenkaan tasa-arvoista. Mutta niin se vain menee. Mutta tämä nyt ei liity mitenkään tämän päivän treeneihin, joten mennään siihen.

SELKÄ-TAKAOLAT-HAUIS (VOIMAVIIKKO)

-ylätalja
-puolikas mave
-t-kulmasoutu
-alatalja kapee

-hammersoutu (kummatkin kädet erikseen ;) )

-hk tangolla
-keskitetty hk kp

Treeni kulki hyvin, siitäkin huolimatta, että olin jotenkin tosi ärtynyt salille päästessäni. Tiedän mistä se johtuu, osaksi siitä että eilen valvoin yhden asian vuoksi yhteen asti, ehkä piempäänkin sängyssä, ennenkuin uni tuli, joten tietenkin olin tänään todella todella väsynyt aamusta. Olo kyllä piristyi päivän myötä, mutta sitten kelasin työpäivän aikana tulevaa lakimiehen tapaamista, jännitti tietysti, vaikka eihän mulla mitään syytä ole jännittää. Sitten kiireellä kotiin, vähän kaikenlaista säätöä himassa ennenkuin pääsin lähtee. Väsymys, pienet murheet ym. teki sen että fiilis oli hieman paska suoraan sanottuna salille mennessäni. Mutta yhtäkään treeniä en jätä väliin sen takia, että jokin asia harmittaa. Tällä kertaa ei niinkään mikään oma asia harmita, mutta olen kovin pahoillani ystäväni puolesta :/ Elämä ei ole reilua, se ei ole helppoa, eikä se päästä ketään myöskään helpolla ! Niin se vain on. No mutta, hyvä treeni, parempi mieli. Joten hyvä että lähdin ja hyvä että menin fillarilla ja hyvä että rauta kolisi taas ennätystahtiin :) jei!

Nyt sitten ravintoa kropalle, pieni chillaustuokio ennen nukkumaanmenoa ja olen jälleen huomenna iskussa. Uskokaa pois. Huomenna pääsenkin sitten ihastelemaan neidin partion päättäjäisiä. Lauletaankohan siellä taas käsi kädessä jotain :o öööö … mä en ehkä kestä :D hah. No joo, mutta ei muuta kuin hyvää alkanutta viikkoa ja treenin räminää :) Se on moro!

3 vastausta artikkeliin ”Maanantaita :)”

  • Eli se työtapaturmajuttu? Juu, olipa koiasti tukka, oon aina melekein nähny Sulla pipon, en oo aatellu Sul lyhyt tukka. :) Toivottavasti yöllä mietitty asia on selevinny.. :( Ja saat nyt nukuttua. <3 Missä likkeissä paukku enkat?

    • Juu lyhyet hiukset mulla on, mutta kovasti niitä yritän kasvattaa. Sen takia pipo on aika tiiviisti päässä, koska tää on just siinä mitassa, että sitä ei oikein saa mitenkään kovin kivasti,muuta kun sit kauheen tuunauksen kanssa :D semmosta nopeeta kampausta ei tehdä :D haha.

      No, yöllinen huoli / murhe ei ole selvinnyt, mutta ehkä pahin shokki alkaa laantumaan. Tosiaan asia ei varsinaisesti koske minua, niin en siitä sitten sen enempää lähde turinoimaan, mutta selitys sille, miksi huonosti on nukuttu, niin löytyy erinäisistä asioista mitkä on pyörinyt päässä. Elämä on :o

      Rauta tuntui tänään erityisen kevyeltä ylätaljassa (jee), T-kulmasoudussa (jee jee) ja alataljassa ( jee jee jee). Ylätaljaa sain paukuteltua 60kilolla, t-kulmasoutu lähti tänään max tais olla 55kg ja alataljassakin tais olla painoa max 60kg muistaakseni. Tuollahan ne on treenivihossa kaikki ylhäällä. MUTTA HUOM HUOM HUOM, VOIMAVIIKKO, ELI SARJAT LYHYITÄ 6-8 TOISTOA, TOSIN MENI KYLLÄ 10 JA 12 AIKA MONESSA ;) mut sit lisättiin vaan rautaa ja hyvä mielihän siitä tuli kun ne liikku :)

  • <3 Juu mehän kuultiinki jo tuossa fb kautta.. Halaus. <3 Mutta JEE, todellakin, rauta on liikkunu, kehitystä, kehitystä! Nyt kasvu-unille!

Kommentointi on suljettu.