Maanantaita

Uusi viikko vierähti sitten käyntiin. Mun aamu alkoi hammaslääkärillä. Ei onneksi mitään ikävää :) Sen jälkeen tulikin tempastua pienet päiväunet, mutta ehdin kuitenkin tekemään ruoan ennenkuin pikku emäntä saapui kotiin koulusta. Ja välipalakin tuli rustattua koululaiselle. Musta on mielettömän upeaa, että on toisinaan mahdollisuus olla kotona kun tyttö lähtee kouluun ja tulee koulusta. Nykymaailma on mennyt siihen, että vanhemmat viettävät arkena ihan liian vähän aikaa lastensa kanssa. Niin se vain on. Yhteiskunta ajaa perheet siihen tilanteeseen, että töissä on pakko käydä, tehdä pitkää viikkoa ja pitkiä päiviä. Kuka sen jälkeen jaksaa vielä olla aktiivinen kotona? Aika harva varmaankin, oletan. Siihen sitten lasten mahdolliset harrastukset ja omat päälle, jos sellaisia on. No nukutaanhan sitä sentään saman katon alla, ellei satu olemaan vielä kaiken lisäksi vuorotyötä tekevä yksinhuoltaja. Niitäkin on! Jolloin lapset ovat vuoropäiväkodeissa ja viettävät öitään siellä. No joo, lähti vähän taas raiteilta, mutta tätä olen monesti pohtinut.

Kuvaa eilisestä treenistämme Einin kanssa. Onko kiree? No kyllä alkaa olemaan aikasta kireessä kunnossa :) Hyvä Eini!
Ja sitten ”bulkkipullero” perään. Oikeesti, hyvä liike tämä. Sopii kyllä hyvin esimerkiksi pitkinä sarjoina tehtynä ja siihen vielä vähän huippusupistusta peliin, niin tuntuma on taattu :)
Eli jos ei kuvista ihan aukea, niin teimme ristikkäistaljassa vetoja selälle.
Ja puristus, kyllä alkaa tuntumaan :)

Teimmehän me toki muutakin. Mullehan tuo eilisen illan treeni oli jo toinen laatujaan sunnuntaille, joten mulle sopi hyvin, että teimme kevyttä pumppaavaa treeniä. Nyt kun Einilläkin on meneillään viimeistelyviikko, niin kovat treenit on jo takana. Nyt vain pumppaillen :) Teimme supersarjoja selälle ja rinnalle.

Tutustutin myös Einin Forever Variston uusiin core laitteisiin. Tänään hän onkin sitten valitellut, että on vatsapalat hellänä :D Eli toimii, niin on mullakin nimittäin :)

TÄNÄÄN mulla alkoikin sitten se VOIMA KIERTO, josta jo eilisessä postauksessa taisin mainitakin. Eli nyt laitetaan rautaa kunnolla peliin, toistot 6-8. Hiemanhan se on hakemista aluksi, että löytää ne painot millä menee just se 6-8 toistoa. Taidan vähän aliarvioida itseäni toisinaan, sillä muutama sarja menee ennenkuin löytyy ne isot painot :D Menkööt se alkulämmittelyn piikkiin sitten.

Iloisia yllätyksiä tuli esimerkiksi ylätaljassa, jossa sain laittaa 70kg painoa, sekä t-tankosoutu 45kg. Myös puolikas mave 100 kilolla ei ollut yhtään pöllömpi veto tälle päivälle. Mutta mutta, näitä painoja nyt on aika turha täällä jakaa, sillä esimerkiksi taljoissa tehtävät liikkeet eivät ole ollenkaan verrannollisia, koska laitteina ne saattavat poiketa hyvinkin paljon toisistaan. Hyvänä esimerkkinä nyt tämä meidän salin uusi ristikkäistalja. Mä vannon ja vakuutan, että pystyn tekemään toisessa ristikkäistaljassa 50 kilolla hauiskäännössä ihan hyväksyttävän sarjan, mutta meneppä kokeilemaan sitä samaa tässä uudessa taljassa. Ei tuu niin onnistumaan :D Eli tässä se nyt nähdään, ei ne kilot näissä laitteissa merkkaa oikeesti juuri mitään. Ainoastaan vapaita painoja voi lähteä vertailemaan, jos niin haluaa. Mulla ei ole tarvetta moiseen. Eiköhän se kroppa puhu puolestaan  ;) Itse toki kirjaan omat treenini ja painoni joka kerta ylös, mutta niin kirjaan myös millä salilla olen ollut tai mitä laitetta olen käyttänyt. Ihan vain omaa kehitystäni seuratakseni.

Murkinaa :)

Kaiken kaikkiaan voima kierto lähti ihan loistavasti käyntiin. Tästä on hyvä jatkaa tätä viikkoa. Huominen treeni tulee koostumaan aerobisesta vetäsystä, sillä töihin ja takaisin on mentävä :) Siitä tulee sellainen palttiarallaa parikytä kilsaa plakkariin huomiselle :) Sama toistunee keskiviikkona. Että aletaahan taas muistelemaan mitä se aerobinen treeni oikein olikaan :D haha. Ei siinä, fillarillahan mä pääsääntöisesti liikun paikasta toiseen muutenkin.

Meidän vanha herra ja tukka hyvin :) Me ollaan aina samaan aikaan vessassa … eli tämä kuva on siis toiletista. Mamman poika, aina hännystelemässä mun perässä joka paikkaan :) <3

Yep, mutta tässä saattaakin tulla pieni postaustauko, ainakin pari päivää saatte pitää lomaa mun turinoista. Ollaan siis kuulolla viikon loppu puolella :)

HEI NY!