Mediaseksikästä menoa ja Halloweenia :) Nam!

Oi se ihana viikonloppu on taas riesanamme :D Tämä viikonvaihde taitaakin olla taas tavallista vilkkaampi, sillä nythän vietetään tätä hyvinkin suomalaista ;)  juhlapyhää nimeltänsä Halloween :D Niin siitä vain on tullut tämänkin kansan suuri juhla, jota vietetään kouluissakin. Meidän neidillä ainakin oli Halloween disco tämän viikon torstaina ja lookki oli sen mukainen :) No mikäs siinä, mukavaahan se on että on mukavaa. Tietääkö kaikki mikä tämän päivän todellinen tarkoitus on? Ehkä, ehkä ei … pientä vinkkiä voin antaa, se ei ole pelkästään ryyppäämistä hassuissa asusteissa :D Minä ainakin sytytin juuri kaksi kynttilää parvekkeelle edesmenneiden muistoksi ja erityisesti itselleni läheisimmiksi tulleiden mummon ja vaarin muistoksi. Toisinaan ikävä hiipii mieliin, kun muistelen niitä lukuisia ja lukuisia viikonloppuja joita pienenä mummolassa vietin :) Oi niitä aikoja.

Puhelinkuvat2014 084
Selfie, niitähän on ja tulee olemaan. Offseason, ei valittamista. Olo on oikeinkin tyytyväinen tässä olomuodossa.
Puhelinkuvat2014 071
Tämä lounaskuva oli pakko jakaa, koska se näytti suorastaan hienolta. Tällaisena se murkina tulee ulos pakasterasiasta :D Melkein ravintola-annosta hipova kokonaisuus. Vähän kun ois roiskinut jotain kastiketta lautasen reinoille, niin olisin voinut Haastaa Hansin :D

Itse kävin tempaisemassa juhlan kunniaksi tiukan ETUREISITREENIN. Ja tiukka se tosiaan oli tänäänkin. Huhhuh. Nythän mulla menee tässä kierrossa myös RESTPAUSE sarjoja, joten kyllä mä voin kertoa, että hiukka pisti taas puhaltamaan kun niitä suoritin :D Kyllä tässä hieman pitää olla masokistin vikaa, jotta tätä jaksaa tehdä. Pakko se on vaan myöntää. Itse ainakin saan parhaimmat kiksit siitä kun saa laittaa itsensä toden teolla peliin ja tuntea sen jäätävän tuskaisen ihanan poltteen lihaksissaan.

REISILLE MENI:

  • syväkyykky ATG
  • bulgarialainen smithissä
  • hack restpause + suorasarja
  • reiden ojennus restpause
  • pohkeet istuen
  • pohkeet seisten
  • vatsoja

Kyllä sitä tuntee treenanneensa kun jalat meinaa notkahdella alta ja kävely on hiukka ”ontuvaa” treenin päätteeksi :D Meillä olisi tänään ollut kunnon laturia Forever Varistossa. Sen verran oli kakkua ja keksiä tarjolla, että siitähän olisi voinut helposti tempaista päivän kalorit kasaan :D Mutta koska mä olen ”kiireinen bodari” niin imasin vain kahvit alle ;) Kohteliaasti jätin kakut muille :D Olisin kyllä syönyt jos olisi tehnyt mieli, mutta kun ei juuri nyt silloin tehnyt, niin miksi olisin? Ei sitä tarvitse aina tunkea nassuunsa jotain ihan vain siksi, että tarjotaan. Kyllä sitä ihan muutenkin uppoo ihan tarpeeksi ;) Älkööt kuitenkaan huoliko, en ole ortorektikko tai muutenkaan syömishäiriöinen ;) Kyllä mä osaan tästä elämästä nauttia ruoankin kautta :D

Ja nyt kun ruoasta alettiin puhumaan, niin aina niin iloinen ja ihana valmentajani Salla Kauranen jututti muo menneellä viikolla kun törmättiin Solanassa. Nyt mun olisi askarreltava ruokapäiväkirjaa Sallalle. Lähdetään ihan tsekkailee millaisilla kaloreilla mä mennä porskutan tällä hetkellä, jotta tiedetään mikä tulee olemaan sitten dieetin aloitus, joka muuten kolkuttelee kohta ovella. No kohta ja kohta, mutta aika kun rientää niin hitokseen nopeaan, niin kohta se huhtikuukin sieltä koittaa. Viimeksihän mä menna vehtasin kisadieettini läpi ihan hyvillä kaloreilla. Taisi olla kahden tonnin korvilla koko ajan. Ei paha. Toivottavasti myös tuleva dieetti menisi yhtä mallikkaasti kuin edellinenkin. Sitä sopii toivoa :)

Puhelinkuvat2014 075
Perjantai olisi ollut OIKEASTI mun etureisitreenipäivä, mutta koska olin taas koko päivän duunissa jalkeilla, niin päätin siirtää reisitreenin lauantaille ja treenasin perjantaina rintaa ja olkapäitä. Joskus joutuu hieman joustaa :D
Puhelinkuvat2014 060
Töissäkin oli taas menneellä viikolla ihan mielenkiintoisia keissejä. Tässä meneillään sylkirauhasenpoisto. Ja joo, kuten kuvasta näkyy, kysymyksessä ei ole terve rauhanen ;)
Puhelinkuvat2014 067
Huuuuu, Halloween. Meidän neiti tulossa Halloween discosta :)
Puhelinkuvat2014 050
Meitsi ja Rosi matkalla töihin :D
Puhelinkuvat2014 036
Hei nukkuuko täällä joku?
Puhelinkuvat2014 034
Jumppapalloilua :D Oli ihan pakko vähän tsekata, että kuinkas paljon tämän kyseisen pallon kantavuus oikein on. Sen verran heiveröiseltä vaikutti. Mutta hiton kestävää tekoahan nuo ovat.

Otsikkoon palatakseni. Se olisi voinut  olla myös muodossa Kuntosalia ja Halloweenia, mutta onhan tämä nyt niin mediaseksikästä hommaa tällä hetkellä, että olihan se tuotava esille otsikossakin :D

Kuinkahan moni katsoi menneellä viikolla keskusteluohjelman A-Talk? Vissiin aika moni. Mielestäni se oli suhteellisen lattea esitys kaiken kaikkiaan. Juontajakin oli niin perillä asioista, että tuumasi kisadieetin kestävän ”jopa kaksi viikkoa” :D No onneksi siellä oli asiantuntijat paikalla oikaisemassa.

Koskinen itse oletti kansan haluavan nähdä kissatappelua telkkarissa :o No minä nyt en ainakaan odottanut. Olihan paikalla pari miestäkin nimittäin :D Ainoastaan olin hiukka ymmälläni, ettei Koskinen puolustanut ollenkaan niin hanakasti kantaansa ohjelmassa. Oletin että hänellä olisi sana hallussa samaan malliin kuin mitä hän blogissaankin kirjoittelee. Nyt hän oli kaunisteltu versio blogistaan, mutta jatkoi samaan provosoivaan tyyliinsä kirjoitusta heti lähetyksen jälkeen.

Tämän enempää en tuota lähde kommentoimaan. Sanon vaan edelleenkin sitä samaa, mitä olen koko ajan sanonut. Minua henkilökohtaisesti harmittaa, että muutaman ihmisen kokemus tästä lajista esitetään koko lajin harrastajien / kilpailijoiden kokemuksena. Joten älkää ihmiset säikähtäkö, tuo mitä telkkarissa / lehdissä näitte, kuulitte ja luitte, ei todellakaan ole koko totuus tästä hommasta. Me olemme kaikki niin erilaisia, ihan fyysisten ja psyykkistenkin ominaisuuksiemme puolesta, että turha meitä on yrittääkään samaistaa.

Itse sen sijaan pahoittelen tätä blogini visuaalista ilmettä. Yritän kovasti harjoitella kuvien asettelua, mutta se ei ole ollenkaan niin yksinkertaista kun voisi kuvitella. Koittakaa kestää :)

Nyt jatkan Halloweenin viettoa kotisohvan nurkassa :) Sain kyllä kutsun bileisiinkin, mutta koska satun olemaan myös äiti, niin kotiinhan minä jäin pikku emännän kanssa :) Jaksaapahan huomenna sitten painia raudan parissa jälleen ;) Ei ole tukan juuri kipeä huomennakaan. Jestas siitä onkin aikaa kun on viimeksi ollut :o mutta en ole huolissani :D Tämä on muuten yksi aivan mielettömän hieno ja hyvä muutos tämän harrastuksen johdosta mitä olen kokenut. Nimittäin ei tule alkon kanssa läträttyä enää juuri lainkaan, voisi jo tässä vaiheessa sanoa, että ei ollenkaan. Mutta edelleenkään en tunnustaudu absolutistiksi, vaikka viimeisimmästä kerrasta alkaa olemaan jo pitkälti toista vuotta aikaa :D (Lukuunottamatta kisojen jälkeistä skumppalasia ja pumppiviinaa, mutta humalassa en ollut silloinkaan.)

Nauttikaahan ja ollaan kuulolla!

HEI NY!