Meitsi lomailee!

Ah, voiko tulla loma tarpeeseen??? No voi. Takana on kyllä rankka vuoden aloitus kaikkinensa, duunissa on aina kiire, mutta nautin silti siitä. En kuitenkaan valita, että sain loman tähän rakoon ja nyt sitten on sitä omaa aikaa vaikka kuinka ja paljon. Aijon ottaa siitä kaiken irti. Lomailu ei mun kohdalla tarkoita samaa kuin laiskottelu tai oleminen. No tottahan toki sitä pitää myös relata, mutta kohtuudella sitäkin!

Voi jee, sieltä ne nyt vihdoin ja viimein sitten saapuivat. Meitsin pelit ja vehkeet! Tuli myös käytyä Lifen kautta shoppaa vähän lisäravinteita protskujauheiden ja muiden kylkeen. Noi rannetuet, ah, mä tykkään. Niin mun väriset, musta-punaiset, ja hyvät. Rakkautta ensi silmäyksellä. Eikä ollut hinallakaan pilattu, joten kiinnostuneet sinne Fitness Tukun sivuille surffaa!
Siinäpä se :)
Ja heti tuet käytössä pystypunnerruksessa, tottahan toki. Mulla sitä paitsi toi oikea ranne välillä vähän ilmoittelee olemassa olostaan, varsinkin jos kovasti innostun punnertelee, niinkuin nyt oon vähän tehnytkin. Etunojaojentajapunnerruksia joka päivä. Nyt hän tahtoo kokoa myös tolle ojentajalle ;) Ei voi olla liian isot, eihän? Ei ikinä!!!!
Jasso, ja tässä lomalainen on sitten lähdössä fillarilla salille. Joo-o, sain kuningasajatuksen tänään, että mitäs hittoa tuo fillari tossa nurkassa seisoo talviteloillaan. Mä otan sen alle ja lähden salille tekee takareisitreenii :) No niin otin ja lähdin. Vähän oli kuoppaista kyytiä, mutta siistiä! En oo aikaisemmin talvella tsygäillyt, mutta tästä eteenpäin kyllä aijon tehdä niin. Kaikki ei tietenkään mennyt mun pyöräretkellä ihan putkeen, nimittäin fillarin renkaat oli tietty ehtineet tyhjentyy tässä talvilomallaan, joten päätin taluttaa fillarin lähimmälle huoltoasemalle. No mitäs sitten kävikään, eihän siellä ollut ilmaa. Laitteet olivat kuulema rikki ja huollossa. EKäsittämätöntä mun mielestä. Ihan perussettii että renkaiden täyttö tulee onnistua huoltoasemalla, vaan ei nähtävästi meidän Nesteellä. Luulis että tilalle ois otettu joku varavehje tms. No what ever, jatkoin siis siitä matkaa seuraavalle huoltsikalle. Onneksi siellä oli sitten ilmaakin tarjolla. Nooooh, siinä pieni alkuaerobinen kävelylenkki alle, sitten fillarin selkään. Seuraava vastoinkäyminen salilla. Olin unohtanut magneettikorttini kotiin. Niinpä niin, eikä sali ollut auki. No fiksuna tyyppinä kelasin, että pakkohan sinne on joku tulla tai sieltä joku tulla :D Ja niin tulikin, nimittäin ulos, joten mä livahdin samalla sisään. Sitten jumppailee, jee. No menossa on kevyt kierto, joten kauheeta revittelyä ei ollut tiedossa. Rentoa pumppia. Noooh, mitäs sitten tapahtui, meinas pakki mennä vähän sekaisin ja menkat alko. Joo, no mä tiedän, tänhän te halusitte kuulla, mutta tää vaan jotenkin niin korostaa mun reissun putkeen menoa :D Ei silti, mun fiilis ei lässähtänyt tässäkään vaiheessa, vaan jumpan päätteeksi vielä menin kaupan kautta kotiin :) Eli mitä me tästä opimme, pienet mutkat matkassa ei haittaa lainkaan!
Yep, tässä pieni ”kuvaustauko” voimapyöräilyn välillä. Siis todistettavasti hengissä salilla, vaikka fillarilla olinkin liikenteessä :)
ja kaupan kautta kotiin, kahvia, maitoa ja semmosta pientä kivaa, mitä nyt reppuun mahtui :D

Tosiaan nyt olen tällä viikolla vedellyt kevyttä treeniä ja sitten maanantaista taas palaillaan normaaliin settiin. Kohta puoliin varmaan saan nelijakoisen ohjelman valkulta, joten sitä odotellessa. Nyt kun talvilomalla ollaan, niin antaa muiden hiihtää, hieno laji sekin, en mä sitä sano… mut mä fillaroin ja kolistelen rautaa. Se on siistimpää :D Ollaan kuulolla!

2 vastausta artikkeliin ”Meitsi lomailee!”

Kommentointi on suljettu.